Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med udklædning og festartikler til salg

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Sælger vores webshop indenfor Party og udklædning på grund af livsændringer og omstændighed der desværre ikke længere tillader at fortsætte

Super fin webshop med stor potentiale. Utrolig nem at navigere i, og der medfølger top professionel gratis support fra en veldreven udbyder. Webshoppen er kendt for den gode service og det store udvalg, så skal du have en nem overtagelse af en webshop, så får du det ikke nemmere end her.
Dandomain webshop med 600 varenummer og mulighed for at vælge mellem 1 - 4 leverandør, der alle gerne vil indgå leveringsaftale. Alle vare er Eu godkendt i en velkendt kvalitet som kendes fra udklædnings sæssonerne. Der medfølger et mindre varelager, men dog med de mest solgte produkter (most have Produkter)

Økonomiske nøgletal

Da jeg ikke har givert shoppen den nødvendige opmærksomhed, kan det desværre ses i overskudet. De første 3 år var med underskud, men var nettop ved at vende til et overskud da Corona kom. Der er indkøbt et mindre varelager som bør øges, for at kunne lave hurtig forsendlese, og leveringer til kunder. Det er her jeg har haft det største problem. Køb et godt varelager og hæv forsendelses tiden fra de nuværende 2 - 6 dage, til dag - dag levering, og du vil kunne øge dit overskud betydeligt.
Omsætning ligger p.t på ca 50.000 - 60.000 kr årligt, men kan nå lige så langt som du har enrgi og lyst til, for denne shop ligger balndt de bedste og mest seriøse

Produktet

Dandomain webshop med 600 varenummer og mulighed for at vælge mellem 1 - 4 leverandør, der alle gerne vil indgå leveringsaftale. Alle vare er Eu godkendt i en velkendt kvalitet som kendes fra udklædnings sæssonerne. Der medfølger et mindre varelager, men dog med de mest solgte produkter (most have Produkter)
Er du god til SEO eller kender en der er, eller måske vil du gerne betale dig fra det, så kan denne webshop blive den helt store spiller på markedet.
Der er tilknyttet PostNord virksomhedsaftale med nem og overskuelig forsendelse. Webshoppen har et implanteret NETS betalingsmodul, der tillader handel med alle betalingskort, MobilPay..osv fra alle valgte lande.

Alt i alt en webshop der er lige til at gå til, men som savner lidt opmærksomhed og måske et større varelager. Med lidt kærlighed og et varelager, og så er du parat til at spille med de helet store spillere på markedet :-)

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er omkostninger til
- Dandomain - med tilhørende telefonisk og skriftlig support
- PostNord virksomhed aftale
- NETS

I alt ca 600 kr pr mdr. Dog afhænger beløbet af den mængde af forsendelse du har hos PostNord de pågældende måneder.

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1554

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33798

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
24-05-2021
Udbudspris 25.000 DKK