Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop med møbler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk leverandør

Unik Webshop side med alt klar til, at du kan overtage og komme i gang. Stort potentiale indenfor dropshipping af møbler med dansk leverandør. Webshoppen er designet med 100% custom design, så du finder ikke en Webshops magen til hemmingseninteriør.dk. Med denne Webshop kan du være sikker på unikke produkter, dansk leverandør med gode leveringtider og et kæmpe potentiale.

moonliving.dk er forhandler af unikke møbler producerede i Danmark. Alle møblerne er af høj kvalitet, som du med fordel kan brande igennem Webshoppen. Der gemmer sig et kæmpe potentiale med denne Webshop. Så er du klar til at blive den næste store indenfor dropshipping, så er moonliving.dk det rette for dig.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny, men køreklar. Derfor har der ikke været nogen salg forbundet, men med den rette salgs- og markedsføringteknik kan du være sikker på stabil omsætning.

Produktet

Moderne og kvalitetsbevidste møbler med dansk leverandør. Der tilbydes mere end 300 produkter indenfor kategorierne borde, stole og meget mere. Alle produkterne er perfekt til dropshipping-modellen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

189kr pr måned

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1706

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33599

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-03-2021
Udbudspris 9.999 DKK