Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var Ikke angivet

Søg lignende virksomheder

kafferisteri og kaffeabonnement til salg

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Etableret kafferisteri og abonnementservice med stort vækstpotentiale

Det er med tunge hjerter at vi sælger vores hjertebarn, da begge stifterne er startet på studie forskellige steder i landet og må anerkende at virksomheden vil være i bedre hænder hos nogen som kan give mere af sin tid.

Vi har brugt de sidste 3,5 år på at opbygge et brand med fokus på salg af høj kvalitets kaffe til både. Firmaet har opnået en del anerkendelse, bl.a. gennem artikler i lokalaviser, familiejournalen og indslag i TV-2 Lorry. Hertil er der også brug meget tid på markedsføring bl.a. via facebook, instagram og google, fysiske annoncer i alt for damerne og vi har sågar omdelt flere tusind flyers i private postkasser. Derudover har vi flere gange kørt kampagner med forskellige instagram-influencere, blandt andre en tidligere vinder af den store bagedyst.

Når det er sagt har vi i senere tid oplevet gentagende success med online markedsføring gennem annoncer på Facebook og Instagram.

Der er kælet for virksomhedens visuelle udtryk, med professionel designer til indpakning og en særlig pæn hjemmeside.

Har "elite-smiley" hos fødevarestyrelsen og er økologicertificeret, hvilket betyder at vi har tilladelse fra fødevarestyrelsen til at forhandle økologiske produkter.

Der er brugt flere år på at opbygge virksomheden og du får mulighed for at overtage et fantastisk brand, med allerede etablerede salgskilder, arbejdsprocesser, design, website, e-mailliste, regnskab, bogføring m.m. Firmaet en god sum penge på kontoen (inkluderet i prisen), så køber fra starten af har kapital til at vokse. Herudover er kafferister, kaffekværn og andet produktionsudstyr også inkluderet i prisen.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har fast månedlig omsætning med høj avance.
Indtil videre har vi valgt ikke at generere et overskud, da vi har foretrukket at investere i at forbedre produktet og markedsføre. Det kræver dog ikke noget at skabe overskud, blot at omprioritere forbruget.

Produktet

Vores fokus har fra starten været friskristet kaffe, da vi mener at dette er et helt andet og langt bedre produkt end den flere måneder gammel kaffe, som sælges i supermarkeder. Det er svært at få fat i helt friskristede kaffebønner, hvis ikke man bor tæt på et kafferisteri. Derfor har vi gjordt det nemt at få hænderne i helt friskristede kaffebønner: Til vores private abonnenter afsendes kaffen indenfor 24 timer efter at den er ristet og vores engroskunder modtager kaffen dagen efter den ristes.
Firmaet har fast månedlig omsætning delt op i faste privatkunder (abonnenter) og engroskunder (faste leverancer af kaffebønner til virksomheder). Firmaet har egen kafferister (inkluderet i prisen) og produktion, hvilket betyder langt højere avance end lignende virksomheder, som videresælger kaffe fra andre risterier.

Markedsføringskanaler

Firmaet har opnået en del anerkendelse, bl.a. gennem artikler i lokalaviser, familiejournalen og indslag i TV-2 Lorry. Hertil er der også brug meget tid på markedsføring bl.a. via facebook, instagram og google, fysiske annoncer i alt for damerne og vi har sågar omdelt flere tusind flyers i private postkasser. Derudover har vi flere gange kørt kampagner med forskellige instagram-influencere, blandt andre en tidligere vinder af den store bagedyst.

Når det er sagt har vi i senere tid oplevet gentagende success med online markedsføring gennem annoncer på Facebook og Instagram.

Omkostninger

Der er faste omkostninger tilknyttet vores weshop og abonnementsystem, gennem shopify.
Herudover er det løbende omkostninger til indkøb af vare; poser, papkasser, klistermærker og ikke mindst kaffebønner.

Shopsystem

Aktiver

I øjeblikket er virksomheden placeret i private lokaler, hvilket betyder produktionen skal flyttes ud af disse lokaler ved overtagelse. Her er vi meget fleksible, og vi vil gerne finde den løsning som passer køber bedst og giver så gnidningsfri en overtagelse som muligt.

Firmaet har egen rister, som har kostet ca. 65.000kr. at anskaffe. Der er også andet produktionsudstyr i form af poseforsegler og kaffekværn. Firmaet et varelager i form af grønne kaffebønner, med en videresalgsværdi på ca. 40.000kr. Alt dette er inkluderet i prisen.

Når virksomheden overtages skal produktionen flytte, da det i øjeblikket foregår i et privatlokale, som overdrages til en anden virksomhed. Ønsker køber at bruge mindre tid på produktion kan man evt. vælge at outsource produktionen.

Virksomheden har et varelager af kaffebønner, poser, papkasser og andet divers inventar til produktion.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 55.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi hedder Mads og Jonathan, i 2017 besluttede os for at starte et kafferisteri. Vi mødte hinanden i gymnasiet og opdagede en fælles interesse for kaffe. Vores interesse for kaffe startede da vi købte nogle grønne kaffebønner, og ristede vores første kaffe på en bageplade i ovnen. Kort efter anskaffede vi os en lille hjemmerister og ristede under emhætten i køkkenet. Vi havde fundet vores nye hobby!

Vi opdagede hvor stor en forskel det gør, at kaffe er frisk, når den bliver drukket. Vi enige om at vi måtte tage det et skridt videre. Alle, der smagte vores kaffe, blev ligesom os overraskede over smagen, når den er helt friskristet. Samtidig havde vi ønsker om at gøre mere ud af dét, vi alligevel brugte vores fritid på.

Vi valgte at spare penge sammen for at kunne investere i en kommerciel kafferister. Vi fik lov til at ombygge kælderen hos en af os, og i 2017 åbnede vi officielt vores risteri.

Vi ville gerne innovere den måde kaffe bliver produceret, solgt og drukket. Vores mål var at gøre det lettere at få fantastisk, friskristet kaffe i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor bliver al vores kaffe sendt indenfor 24 timer efter det er ristet. Vi leverer kaffe til både private og virksomheder.

Ideel køber

Virksomhedens nye ejer skal have lyst til at arbejde med kaffe. Erfaring eller viden om kaffe kan være en fordel, men er på ingen måde nødvendigt.

Opstartshjælp

Nuværende ejer tilbyder hjælp med overtagelse, samt flytning af produktion. Undervisning i indkøb af grønne kaffebønner og anden inventar, samt undervisning i produktion og tilberedning.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3638

Sælger kontaktet:
36

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
33291

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
28-12-2020
Udbudspris Ikke angivet