Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 20.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping Webshop med salg af gaming udstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Er du interreseret i at køre en Webshop med salg af populært gaming udstyr? Primegear er en unik Webshop som sælger et bredt sortiment af forskelligt gaming udstyr heriblandt gaming muse, gaming tastaturer, gaming stole og meget mere.

Gaming udstyr som både tilegner sig til professionel gaming, men også til dem som gamer sammen med vennerne i fritiden. Alt sammen til en overkommelig pris og med en god avance pr. produkt. Leverandøraftale er på plads og kan nemt overføres, så intet andet end at overtage webshoppen og være klar på at få en god forretning med Primegear

Gaming kulturen er stor i Danmark, og man ser en stigende tendens til at game i sin fritid og på professionelt plan. Nogle taler endda om E-sport som den fremtidige sport.

Der medfølger Trustpilot som er tilkoblet på Webshop-siden. Så du kan opbygge en god forretning allerede fra start.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Primegear er en helt ny-opstartet Webshop, hvilket også vil sige, at der ikke er generet nogle salg. Dropshipping er dog en model, som på en sikker måde kan skabe et godt resultat for dig. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kommer til at genere et overskud på bundlinjen med Primegear.dk. Alt kan lade sig gøre med de rette salgsteknikker

Produktet

Primegear er udbyder af et bredt sortiment indenfor gaming udstyr, hvor der kan udvides i sortimentet. Salg af Gaming Muse, Gaming Tastaturer, Gaming Bord, Gaming stole og meget mere er alt sammen en del af primegears's design.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Markedsføring besidder et kæmpe potentiale og især på de sociale medier samt google. Her bestemmer man helt selv omkostningerne, hvilket gør det en meget fleksibel omkostning.

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
5.000 DKK
Finansiering løbetid:
4 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3701

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33148

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-11-2020
Udbudspris 20.000 DKK