Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

NY PRIS Sportstøj til gravide - til konkurrencedygtige (indkøbs)priser og i super lækker kvalitet. Sortiment kan let udvides

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Leverandør med muligheder i Kina + varelager indgår i handlen

Slip for arbejdet med at opsætte forsyningskæde og udvikle designs - og ryk direkte til indtjening. Vi har designet en kollektion af super blødt og fleksibelt sportstøj til aktive gravide. Vi har sat et samarbejde op med en dygtig kinesisk leverandør - til særdeles favorable priser. Trøjerne er båret af kendte ambassadører i både sport og kultur - og rost til skyerne, ligesom www.gravid.dk har bragt flere artikler og konkurrencer. Webshop med lækre PR-billeder virker og varerne er klar til salg.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-108%
Soliditetsgrad
100%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Regnskabet viser en fuldstændig færdig webshop og skalerbar produktion. Dér hvor virksomheden står nu, er ved markedsføring (udover den værdifulde PR der allerede ligger i ambassadører) og salg.

Vi kan sige, at vi indkøber produkterne til max 55 DKK (ved vores dør) og sælger for 299 inkl. fragt på 39 kr.

Regnskab

  • Omsætning:8.000 DKK
  • Ebitda: 2.000 DKK
  • Resultat før skat: 2.000 DKK
  • Balancesum: 30.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Super blødt og fleksibelt sportstøj til den aktive gravide. Produkterne er både 'fittet' og er 6cm længere en almindeligt sportstøj, således at den gravide undgår både at vise maveskin og blive kold på den voksende mave - selv ved træning med hænderne over hovedet. Vores produkter hjælper til at holde den kommende mor aktiv i graviditeten, og dermed nedsætte risiko for komplikationer ved fødslen - og gør at sundere børn kommer til verden. En sundhed som i følge videnskaben er livslang.

Markedsføringskanaler

Vi er repræsenteret ved hjemmeside / webshop, Instagram og Facebook. Vi har fået nogle virkelig gode ambassadører - med mange følgere i målgruppen - om bord.
Feedback fra markedet er intet mindre end fantastisk - vi skal 'bare' opsætte en solid distributionskanal via højere trafik eller fysiske butikker.

Omkostninger

Eneste omkostning udover de konkrete produkter er udgifterne til Shopify, fragt af salgsordrer, Produktbilleder (er taget ved professionel fotograf, med undtagelse af bukserne) og omkostninger til eventuel ny udvikling af større kollektion, der let kan laves ved samme leverandør.

Shopsystem

Aktiver

Det er som beskrevet en platform af webshop, facebook og instagram - alt er virtuelt, og varelageret kan naturligvis sagtens flyttes.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

se www.preggoesrock.com

Markedet

Der findes ingen direkte konkurrenter på det danske marked. Vi har fundet en konkurent i UK - men med en anden vinkel på produkterne. I DK er der årligt i følge Danmarks Statistik, 67.000 gravide - vi har konservativt antaget at 1/4 heraf er 'aktive' i samarbejde med www.gravid.dk. Vi har en meget specifik målgruppe - aktive gravide i uge 20 - og kan derfor digitalt opsætte forskellige metoder til at ramme dem præcist.

Svagheder/udfordringer

Rammes den aktive gravide for sent i sin graviditet, vil hun ikke længere være tilbøjelig til at købe flere produkter. Rammes der i modsat fald for tidligt, er der endnu ikke interesse da man ikke kan 'fylde produkterne ud' så at sige.

Stærke sider

Virkelig god forsyningskæde der muliggør høj avance nu og her - og endnu højere på sigt.
Gode, kendte ambassadører
God PR
Fantastisk Feedback fra markedet - markedsleder

Strategi

Frem til nu, har strategien været at
1) etablere en sund, loyal, og skalerbare produktion med gode priser - endnu bedre på sigt, da vi har medregnet opstartsomkostningerne i priserne.
2) positionere os i markedet som markedsleder med udgangspunkt i webshop og organisk vokset instagram- og facebook-profil

Fra 2021 vil den være at udvide distributionskanaler, indgå partnerskaber med komplimentære brands og produkter og investere i markedsføring qua annoncering på SoMe og messer. (Småbørns- og baby messen fx)

Vision

At få flere kommende mødre til at fortsætte eller begynde deres træning under deres ukomplicerede graviditet - så flere børn kommer til verden med sundere forudsætninger under fødsler med færre komplikationer.

Ideel køber

En allerede etableret webshop med produkter til gravide eller (sports)tøj generelt
En fysisk butik (både sportstøj og graviditetstøj), der ønsker at udvide med webshop

Opstartshjælp

Vi kan være behjælpelige med at introducere for den kinesiske leverandør, og sikre at relationen kan overdrages og det gode samarbejde fortsætte. Vi kan også være behjælpelig med kontakter til fragt, spedition og told.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2147

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33094

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-10-2020
Udbudspris 49.000 DKK