Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 6.000 DKK

Søg lignende virksomheder

STADIUM-POSTER.DK - Projektet er et start-up projekt, og webshoppen er netop lige bygget færdig.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Fodbold plakat webshop med egne unikke designs

Jeg fik ideen til at lave www.stadium-poster.dk fordi jeg lavede en plakat til min egen mand herhjemme, som er vild med manchester united. Den fik vildt mange komplimenter af vores gæster, og jeg fik hurtigt flere bestillinger af de forskellige klubber som de hver i sær holder med.. Jeg synes simpelthen, at der i markedet mangler pæne fodboldplakater, som endda kan godkendes af den kvindelige del af husholdningen. De fleste fodbold plakater ligner noget fra et teenage værelse, og det er lige netop dét, som jeg har til sinde at bryde op med. Hos www.stadium-poster.dk skal man kunne finde sit ynglings hold, hvorfra man kan få et fint grafisk print af deres hjemmebane stadion :o)

Økonomiske nøgletal

Projektet er et start up projekt, og webshoppen er netop lige bygget færdig. Den er kørerklar og parat til salg. Da den netop lige er færdigbygget, har der ikke været nogen salg endnu. Der er ikke brugt nogle penge på markedsføring - så langt er jeg ikke selv nået.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Jeg har gennem længere tid arbejdet på de forskellige grafiske stadion designs. Desværre har jeg dog med tre små børn og fuldtidsarbejde ved siden af måtte sande, at jeg ikke kan give projektet ligeså meget opmærksomhed, som det fortjener. Faktisk stresser det mig lidt, hvorfor jeg nu ønsker at sælge projektet. Projektet er stadig i en start up fase, og jeg har netop færdigbygget webshoppen, som kører i shopify for at gøre det klar til salg...

Omkostninger

Mindre månedlig gebyr til shopify på 30 dollar.

Shopsystem

Aktiver

Ved køb følger hele webshoppen med. Du overtager ligeledes alle rettighederne til de digitale filer, hvorfra printsne til plakaterne laves udfra.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4387

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32888

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-08-2020
Udbudspris 6.000 DKK