Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dansk færdigudviklet koncept med designet telefonboks til kontoret

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Podsy telefonboks.

Dansk designet og produceret telefonboks til storrumskontorer sælges til ildsjæle som vil skabe deres eget brand og gøre en forskel på de danske kontorer.

Jeg har i løbet af de sidste 14 måneder udviklet den perfekte telefonbokse til åbne kontorlandskaber, men med et fuldtids arbejde, familie, børn og kunst ved siden, må jeg indse at jeg simpelthen ikke har tid til at "sparke døre ind" og komme ud på markedet.

Telefonboksen er designet med et nordisk udtryk og kommer i to forskellige varianter; 1 med akustikpaneler på siderne af boksen (materiale til produktion medfølger) og 1 uden, hvor siderne kan beklædes med hvilken som helst træplade (MDF m. finér i alle træsorter eller farvede plader der matcher virksomhedernes visuelle identitet).

Podsy (telefonboksen) er udviklet med de bedste materialer og features og har dermed nogle væsentlige fordele sammenlignet med de eksisterende telefonbokse på markedet.

Af de mest væsentlige kan følgende nævnes:

- kraftigste ventilations/køler system på markedet. 3 kraftige blæser (hvor de fleste har 1 eller max 2), der sidder i toppen og bunden af telefonboksen. Et af de største udfordringer med telefonbokse er at de bliver hurtigt meget varme at stå i og bliver ofte kaldt "svedbokse" eller "sweatbox" på engelsk. Det gør denne ikke.

- lydfælder i top og bund sikrer den bedst mulige lydisolering samt ventilation. En væsentlig feature som stort set ingen andre konkurrenter tilbyder.

- dansk design. super lækker designet telefonboks med et specielt lille flag i døren der indikerer dette.

- materiale valg - alle materialer er nøje udtænkt og boksen giver en følelse af kvalitet og godt håndværk.

- lydisolering og absorbering - telefonboksen har de bedste isoleringsmaterialer man overhovedet kan få på markedet som indmad til at holde lyd inde i boksen og holde udefrakommende lyd ude. Samtidigt er væggene beklædt med en specialudviklet akustikfilt (9mm) inde i boksen (samme filt som bruges til ydervæggene når der er akustikpaneler). Et stort lager af denne specialudviklede filt følger med.

- akustikpanelerne på ydersiden (tilvalg) er designet på en måde så når de sidder på boksen forbedrer de også akustikken i det rum boksen står i, da disse vil have en lydabsorberende effekt og fjerne rumklang.

Navnet "Podsy" er bare hvad jeg har kaldt denne telefonboks, men dette kan ænders til hvad som helst.

Jeg har også lavet en hjemmeside, men denne er ikke færdigudviklet og står dermed ikke klar - kan fremvises efter aftale.


Hvad jeg sælger:

Et færdigudviklet koncept, som kan konkurrere med de største spillere på markedet hvad angår design, kvalitet og effektivitet.
Boksen koster ca. 8-15.000 kr. at bygge og min idé var at sælge den for ca. 32-35.000 pr. enhed, men jeg er blevet rådet til at hæve denne pris væsentlig grundet kvaliteten af boksen. Dette er selvfølgelig op til den nye ejer at prissætte.

Jeg har ikke solgt nogle enheder endnu, da jeg ikke var helt færdig (manglede et håndtag til indersiden, bord og gulvbelægning).

Med i prisen medfølger én prototype, alle tegninger til udvikling af boksen, website, materiale (specialudviklet akustikfilt til boksen og akustikpaneler værdi ca. 30.000,-).

Ideen er ikke at jeg skal tjene på dette, men at finde nogle som har evnerne og lysten til at komme ud på markedet og sparke røv! :)

Pris idé 50.000,-

Der er brugt ca. 75.000,- på udvikling af prototyper, tests og materialer.

Økonomiske nøgletal

Da der ikke har været nogle salg endnu er indtægterne 0,-
Udgifterne har været ca. 70.000 kr. fra start til nu.

Overskud før skat: 0 DKK

Shopsystem

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10440

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
32280

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-01-2020
Udbudspris 45.000 DKK