Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 69.000 DKK

Søg lignende virksomheder

cledesign.dk - lille Interiør webshop med 8 forhandlere i Danmark og én lille en i Holland

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Der er omsætning for omkring 70.000 kr. om året, og varelager for 25.000 kr.

Lille men meget velfungerende webshop med mange muligheder sælges.

Det er et godt køb til dig der måske selv har nogen produkter du ønsker at sælge gennem en webshop, men som ikke har tid eller råd til at få en udvikler til at lave en helt ny en fra bunden af. Du kan her nemt videreføre de nuværende produkter og fortsætte med dem, eller vælge at starte helt forfra med et nyt domæne, logo og nye produkter m.m.

Cle Design er en lille dansk virksomhed med fokus på minimalistisk bæredygtigt boliginteriør. Virksomheden er ca. 4,5 år gammel, og opstod i forbindelse med et skoleprojekt som hurtigt viste sig at en god forretning. Webshoppen består af i alt 10 produkter som alle fås i 2 farver og forskellige størrelser og mål. Det gør det nemt at overskue, og giver masser af plads til nye muligheder og forbedringer.

Selve webshoppen fungere rigtig godt, men da webshoppen er blevet lavet helt om i design og funktion for 3 måneder sidden, er der stadig et par små ting som skal fixes, og det er jeg i gang med løbende at få gjort.
Dog kunne alle produkter godt trænge til nogen nye billeder, og et grafisk touch.

Der er et godt solidt samarbejde med ca. 8 forhandlere i Danmark og 1 i Holland, samt en indgangsvinkel til Japan. Her har jeg et samarbejde med en dansk virksomhed som sælger og distribuere dansk design til Japan. Samarbejdet er meget nyt, og skal have lidt tid til at "blomstre".
Der er ofte kunder der kommer igen på webshoppen, og er glade for produktet, som ønsker flere produkter i samme stil.

Der er lagt utrolig mange kræfter og tid i SEO optimering, hastighed, Google Analytics m.m. Den er derfor rigtig god at starte ud med hvis man er en ny iværksætter som bare gerne vil hurtigt i gang.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er omsætning for omkring 70.000 kr. om året, alt efter hvor meget arbejde man lægger i. Jeg har selv haft fuldtidsjob og studie ved sidden af, og har i perioder ikke har så meget fokus på salg og marketing, men i de perioder hvor jeg har, er der masser af trafik og en god omsætning. Har man mulighed og tid til at fokusere 100% på virksomheden i en periode, så vil der være rigtig gode udviklingsuligheder.

Produktet

Dansk interiør webshop med fokus på bæredygtighed og dansk produktion. Alle produkterne er forholdsvis simple, og bliver produceret i de danske fængsler. Produkterne består af kernelæder og træ, som er i nordisk stil, og har masser af potentiale for viderudvikling.

Med den bæredygtig profil, og produktionen i de danske fængsler, bliver hvert produkt unikt, og fortæller en god historie. Det er ofte den gode historien der sælger produktet, samt mulighederne for at kunne special designe alle produkter i ønske af en anden størrelse m.m.

Produkterne har alle en fin og unik detalje af dækknapperne der skjuler de grimme skruer, og som fås i sølv og guld.

Markedsføringskanaler

Der er brugt meget tid og energi på SEO arbejdet, så mange kunder kommer fra Organisk søge trafik fra google. Derudover er Instagram også en meget vigtigt salgskanal, da næsten 33% kommer derfra.
Derudover har jeg været rundt på mange messer på sjælland, hvor der har været meget salg og stor interesse.

Derudover er virksomheden repræsenteret hos 8 udvalgte forhandlere samt 11 blomster forhandlere, som både markedsfører og sælger Cle Design.

Omkostninger

Der er som sådan ingen omkostninger i virksomheden andet end ca. 1000 kr. pr. år for domæne, to plugins, og lidt grafisk arbejde.

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen aktiver i virksomheden. Virksomheden har altid været kørt i min egen kælder og bolig.
Men der er dog emballage, varerlager, udstyr m.m.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden som 21 årig, da jeg under min uddannelse som International handel og markedsførings økonom, lavede et projekt.
På det tidspunkt havde jeg selv lavet mit eget tøjstativ af læder og metal i min nye lejlighed, som alle altid kommenterede på. Her fik jeg ideen til at sætte det til salg på DBA hvor der hurtigt var mange gode og høje bud på det. Det gav mig ideen til at starte virksomheden, hvor jeg brugte en her sommer på at lave min egen webshop, og så videreudviklede jeg flere og flere produkter. Virksomheden er startet på et meget lille (SU) - budget, og der er derfor heller ingen lån eller gæld i virksomheden, da den altid har kunne kører rundt på det.

I starten var det mig der lavede alle produkterne i hånden, men der gik ikke længe før jeg ikke længere kunne følge med, og fik så ideen til at opsøge kriminalforsorgen. De manglede arbejdskræft, og var glade for at få den opgave. Desværre var de ikke så gode til læderarbejdet, så det måtte jeg finde en "rigtig" producent til at løse.
Sidenhen er det gået godt, og der er kommet flere og flere forhandlere til undervejs.

Nu har jeg siddet med virksomheden alene i alle år, med hjælp fra praktikanter fra tid til anden, og nu vil jeg også gerne ud og prøve noget andet, så derfor ønsker jeg at sælge den hele eller delvist af den.

Markedet

Der findes konkurrenter på markedet, men det er ikke fordi de er så udbredte eller store igen. Så hvis man virkelig ønsker at give den gas og lægge en masse hårdt arbejde i det, så er de ikke så svære at konkurer med. Jeg har selv udarbejdet forskellige rapport gennem mit studie om konkurrence siturationen på markedet. De største konkurrenter er Bynavn, som har stor succes udlandet også.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne er klart at der ikke har været nok fokus på virksomheden det sidste år, og at der trænger til at blive videreudviklet flere og nye produkter.

Derudover er svagheden også det grafiske, og billederne af produkterne. De trænger til at blive optimeret.

Stærke sider

- God begynder virksomhed
- En velfungerende webshop, hvor du. let kan skifte produkterne ud med dine egne, og dermed få en hurtig opstart
- Bredt kundesegment
- Nem at videreudvikle på
- God historie bag produktionen
- Ingen gæld eller lån
- Nem at drive ved sidden af andet arbejde eller andre projekter

Ideel køber

Den ideelle køber er en rigtig iværksætter med sans for design. Du skal kunne lide iværksætter livet, eller have lyst til at prøve kræfter med det. Cle Design er en god "starter" virksomhed.
Den kræver ikke nogen store lokaler eller et stort lager, da du kan bestille et lille parti hjem adgangen hvis det er det du ønsker.

Den idelle køber kan også være for dig der allerede har andre designs, og som bare mangler den gode og velfungerende webshop, samt en masse potentielle kunder. Det får du her, du behøver ikke nødvendigvis at kører videre med de samme produkter, men kan let udskifte de nuværende produkter med dine egne designs, og navnet på webshoppen uden omskostninger, og så er du ellers kørerklar. Det er en let måde for dig at starte op, og komme igang med din drøm om en webshop.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne hjælpe så meget jeg kan i opstartsfasen, og introducere dig til alle mine samarbejdspartnere og producenter.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2211

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32217

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-01-2020
Udbudspris 69.000 DKK