Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.750.000 DKK

Søg lignende virksomheder

3 voksende (gazelle) firmaer til salg med fokus på indeklima i Danmark, Sverige og nu opstart i Tyskland.

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vi er markedsførende med webshops til indeklimatest, vi rådgiver og vi måler alt indenfor indeklima (radon, skimmelsvamp, pcb, mv.). Desuden installerer vi ventilation, radonsikring og laver mureropgaver. Vi har også et skimmel-laboratorie med produktion.

Firmaerne tager udgangspunkt i indeklima-problematikker. Grundstenene i firmaerne er vores 5 voksende webshops, mens vores nyere forretningsområder såsom ventilation, mureropgaver og laboratorie ydelser er i stor vækst med separate websider.

Rådgivningen har altid været et fokusområde, som en bro mellem arbejdsområderne. Desuden har vi også et stort netværk til at formidle opgaver (fx skimmelsanering). Vi har både B2B og B2C.

Firmaerne kan både sælges samlet eller splittes og webdelen er 100% flytbar men det nuværende personale vil dog foretrække Storkøbenhavn.

Salget sker af personlige årsager og med ønske om nedsat tid for den nuværende direktør. Direktøren vil dog tilbyde, at stå for en grundig oplæring af en kommende direktør. Fremover kan den nuværende også blive tilknyttet som konsulent mv. Det er ud fra køberens ønske. Hvis køberen ønsker, at de nuværende ejere bibeholder en lille del af anparterne, er det også muligt.

Økonomiske nøgletal

I 2018 var omsætningen på 6,9 mill. og stiger stadig. Det meste af overskuddet har vi brugt på at investere og udvide forretningen de seneste år. I 2018 var overskuddet på 650.000 hvor 500.000 blev videre indvisteret i udvidelserne og fremtidige besparelser. Derfor er det officielle overskud på 150.000. I 2019 stiger omsætningen, mens overskuddet bliver stadig beskedent, pga. ca. 500.000 i engangs investeringer til videreudvikling.

Vi er dog ved at være i mål med vores planlagte investeringer (såsom oprettelse af egenproduktion, nye websider, nyt økonomisystem, oplæring til ventilation, oprettelse med CVR-nummer i Sverige 2017/18 og momsregistering samt websider mv. i Tyskland 2019), så vi forventer et overskud i 2020 på ca. 650.000 og væsentligt højere i 2021.

Til den interesserede køber, vil vi meget gerne sende alle regnskaberne, inkl. en mere detaljeret plan omkring indtægter og udgifter samt en prognose.

Firmaerne er blevet valideret af Virksomhedsbørsen AS, med et forslag til udbudspris på 2,4 mill. og deres værdiansættelse til 2 mill. Pga. en forventning om et relativt hurtigt salg af firmaet, har vi nedsat prisen.

Overskud før skat: 650.000 DKK

Produktet

Vi har ca. 50 niche produkter til salg i vores webshops, og vi har planer for væsentlig flere supplerende produkter. Vi har set nogle "huller" i markedet i Danmark og en del andre europæiske lande, vi arbejder på at udfylde. Vi indkøber billigere end konkurrenterne.

Desuden producerer vi en test (start sept. 2019), og laboratoriet analyserer flere skimmelsvamptest.

Vores rådgivning er ud fra lang erfaring, høj uddannelse og en lang række kurser. Viden vil stadig forblive i firmaet med en ny ejer.

I det nyeste firma af de tre, har vi ansat en murer til arbejdsopgaverne, hvor vi pt. har størst fokus på ventilation. Almindelige mureropgaver fylder dog også en del, samtidig med at vi er specialister i radonsikring fx via radonsug. Vi mangler dog allerede en ekstra håndværker, og rigtig mange opgaver giver vi videre til vores mange samarbejdspartnere. Denne del af forretningen har også et stort potentiale.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Varelager på 300.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

På sigt ser markedet meget lukrativ ud for indeklima produkter og service. Og med vores succes på vores salg i Sverige, kan vi se, at forretningen også ser meget lukrativ ud i rigtig mange andre lande i Europa. I forhold til konkurrenterne har vi stor viden, et stort netværk, storindkøb til lave priser og vi er store på nettet. Derfor har vi en lang række planer med udvidelser, indenfor alle vores fokusområder, så jeg ser meget frem til at fortælle om planerne til den kommende køber.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9799

Sælger kontaktet:
53

Følger annoncen:
32

Annonce id-nummer:
31881

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
28-09-2019
Udbudspris 1.750.000 DKK