Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Interiør designer søges - Bliv partner i en international virksomhed inden for design - Webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Producere bæredygtig boliginteriør gennem egen online webshop
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Er du designer, og ved hvad der rør sig af nye trends på bolig og interiør markedet? Så er det måske dig jeg søger! Min virksomhed er en lille enkelmands virksomhed, med store omsætningsmuligheder i Danmark og Japan, men jeg har brug for en partner at spare med, og som er dygtig til at designe nye produkter. Selv er jeg uddannet inden for salg og marketing, og søger derfor en med andre kompetencer. Du skal have en iværksætter ånd i dig, og være klar på at købe halvdelen af virksomheden og driven den sammen med mig fremadrettet.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen gæld i virksomheden, eller nogen faste udgifter da jeg indtil nu har holdt den hjemme i min stue, men det kan naturligvis ikke blive ved.

i start 2019 har jeg investeret mange penge i en sælger til Japan, som i fremtiden skal indbringe en høj omsætning. Men lige nu er der ikke meget salg på webshoppen til b2c kunderne. At nuværende omsætning består mest af salg til forhandlere i Danmark.

Produktet

Virksomheden sælger og producere bæredygtig boliginteriør gennem egen online webshop, og forhandlere i Danmark og japan. Lige nu er der kun 10 produkter i porteføljen, men ambitionerne er høje, og målet er at der skal mange flere til.

Alle produkterne er af nordisk udtryk, produceret af naturmaterialer som træ og læder i et enkelt og minimalistisk udtryk.
Jeg er åben over for mange forskellige materialer og farver, så længe det hænger sammen med det nordiske udtryk og kan sælges i Japan, da det er det største marked.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig gennem Instagram, facebook, googlesøgninger, diverse messer i Danmark og gennem influenseres.

Omkostninger

Der er ingen fasteudgifter.

Aktiver

aktiver består af produkter og emballage. Der er ingen lokaler, biler eller ligne.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

I sær det japanske marked har et stort potentiale, der er stor efterspørgsel på skandinavisk design, og minimalistiske produkter. Det er der fokusset vil være rettet den kommende tid. Der er mange spiller på markedet inden for boliginteriør, men købekræften er stor, og der har aldrig været så meget fokus på boligindretning som der er lige nu, samt et fokus på bæredygtighed og produkter der ikke er produceret i Kina i strore oplæg.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne er at jeg er alene om det hele, og mangler en at spare med og en som også har en del af ansvaret da det kan være hedt at stå med det hele alene. Jeg har selv et deltidsjob ved sidden af for at få det hele til at kører rundt.

Derudover har jeg svært ved at lave nye unikke produkter der skiller sig ud fra konkurrenternes.

Stærke sider

Styrken er at jeg har en fod i Japan og en dansk sælger i Danmark som viser stort potentiale for alle produkterne, og som kun efterspørgere mere. udviklingsmulighederne er store med den rette partner.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1660

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31817

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-09-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 55.000 DKK