Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 59.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Artbyartig.dk - Plakatshop med over 100 unikke nordiske designs og velfungerende hjemmeside

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Færdig løsning med webshop, plakatlager og copyright på alle designs

Leder du efter en færdig pakke-løsning, hvor du nemt kan komme igang med at drive forretning? Her får du en lækker hjemmeside med webshop, copyright til mere end 100 plakatdesigns (som jeg selv har designet) plakatlager til en værdi af over 150.000 kr. samt gode samarbejdsaftaler!

Du får desuden en medfølgende Facebook-side med over 3.000 følgere og en Instagram-profil med 500 følgere.

Google Tag Manager er opsat, og der medfølger både en Google Analytics og Google AdWords konto. Der er også opsat pixel på Facebook, så alle aktiviteter kan spores.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden stadigvæk er forholdsvis ny, er der endnu ikke overskud på bundlinjen. Alt hvad der er tjent, er investeret i nye annoncer for at brede budskabet om virksomheden og skabe en større kundebase.

Der er høj avance på plakaterne, hvis man benytter sig af plakatlageret, som hører med. Se avance for hver enkelt plakatstørrelse nedenfor:

A5 plakat - sælges for 79 kr. - koster 2,6 kr. i indkøb = avance på 76,7 kr.
A4 plakat - sælges for 109 kr. - koster 3,4 kr. i indkøb = avance på 105,6 kr.
A3 plakat - sælges for 179 kr. - koster 4,4 kr. i indkøb = avance på 174,6 kr.
B2 plakat - sælges for 249 kr. - koster 15,9 kr. i indkøb = avance på 233,1 kr.

I indeværende år (2019) har der været i alt 56 ordrer, hvor der i alt er solgt 115 plakater. Det giver et bruttosalg på 16.079,80 kr. i løbet af de 2 måneder.

Sidste år (hele 2018) var der i alt 185 ordrer, hvor der i alt er solgt 412 plakater. Det giver et bruttosalg på 59.264,96 kr.

Alt tyder altså på, at virksomheden er på vej i den rigtige retning - såfremt den falder i de rette hænder.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Virksomheden er en online plakatshop, hvor der sælges egendesignede unikke plakater - de fås altså ikke andre steder end her. Virksomheden er veletableret, og du slipper for at skulle bygge noget op fra bunden af. Vi har fået trykt et stort parti plakater, og har selv stået for at sende ordrer ud til kunderne. Dog har vi fået en dropshipping-aftale, som også kan benyttes, hvis dette ønskes.

Markedsføringskanaler

Virksomheden bruger primært Facebook som annonceringskanal. Google Ads har kørt i en kort periode, men vi fik det aldrig rigtigt op og køre - men tracking er opsat, så kanalen er klar til brug. Virksomheden har lavet nogle opslag på Instagram, og kører også annoncering herigennem.

De fleste kunder kommer igennem Facebook.

Virksomheden har en velfungerende hjemmeside og webshop. Mailchimp er tilknyttet som nyhedsbrevsplatform. På Trustpilot har vi fået 11 anmeldelser med 5 stjerne af hver.

Omkostninger

Der er ikke mange omkostninger forbundet med virksomheden - se nedenstående.

Faste omkostninger:
Domæne-hosting = 20 kr. om måneden
Betalings gateway = 75 kr. om måneden

De variable omkostninger svinger meget, da det afhænger af hvor stort et parti plakater, man køber hjem. På ordrer over 399 kr. betaler virksomheden for fragten. Der skal afsættes penge til annoncering, da virksomheden stadigvæk er forholdsvis ny. Der skal bruges penge til emballage.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden har haft virke på egen privatadresse, hvor også lageret er. Der findes altså ikke kontor eller lagerhal eller lignende.

Varelager på 170.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev etableret som et hobbyprojekt til at starte med. Jeg savnede at være kreativ i min hverdag, og savnede at kunne afprøve min viden inden for kommunikation og marketing i praksis. Senere blev det mere seriøst i takt med at der kom flere og flere ordrer. Min mand har deltaget i virksomheden, hvor han har styret drift og udsendelse af plakater.

Virksomheden sælges nu, da vi er ved at stifte familien, og er nødt til at omprioritere vores tid. Vi håber, at der er nogle, som kan og vil drive virksomheden videre, så den kan nå dens fulde potentiale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1843

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
31055

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-02-2019
Udbudspris 59.000 DKK