ITALIENSKE SÆKKESTOLE - INKL. VARELAGER

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Muligheder for at tjene mange penge. Salg til Privat og Erhverv

Eksklusive møbler, i italiensk design.
Vejl. Udsalgspris på nuværende varelager er over kr. 2.100.000 inkl. Moms.

Webshop pris er inkl. Varelager værdi over Kr. 370.000 ekskl. Moms. (1500 sækkestole) samt maskine til at fylde sækkestole med EPS kugler og domæne.

Xpouf forhandler eksklusive sækkestole til inde & udendørs miljøer, i italiensk design i allerhøjeste kvalitet. Sækkestole er meget populære og hvis du har lidt forstand på online markedsføring er der mulighed for at tjene nemme gode penge.

Moderne og minimalistiske italiensk designede produkter baner vejen til den næste generation af sækkestole. De består af to elementer:
Kernen som indeholder EPS kugler, kombineret med elastisk mikrofiber, som gør sækkestolene behagelige.

Coveret (betrækket) det yderste lag af mikrofiber, dækker og beskytter kernen. Kan tages af, nemt at vaske, og med 10 forskellige farvevarianter giver det dig mulighed for at skifte farve efter behov.

X-Pouf produkter differentiere sig meget fra almindelige sækkestole, hovedsageligt pga. elasticiteten i lycra mikrofiber materialet, som er det eneste stof der bruges i produktet.

Sælges grundet fokus på andre forretninger.

Økonomiske nøgletal

Der er varelager for over 370.000,- ekskl. moms der medfølger (1500 sækkestole). samt maskine til opfyldning af sækkestole.
Vejl. udsalgspris på sækkestole over 2.100.000,-

Forretning er let af flytte.
Kræver ikke særlig meget plads.

Overskud før skat: 100.000 DKK

Produktet

XPOUF har både sækkestole til indendørs brug samt udendørs brug (100 % vandtætte inkl. Vandtæt lynlås)

Indendørs sækkestole: Kernen som indeholder EPS kugler, kombineret med elastisk mikrofiber, som gør sækkestolene behagelige.
Coveret (betrækket) det yderste lag af mikrofiber, dækker og beskytter kernen.
Kan tages af, nemt at vaske, og med 10 forskellige farvevarianter giver det dig mulighed for at skifte farve efter behov.

Udendørs sækkestole: EPS kugler i indvendig pose som nemt kan tages ud når sækkestolen skal vaskes. Vandtæt yderskal og lynlås.
Sækkestolene er af meget høj kvalitet. Produktet egner sig både til erhverv og privat.
Der er virkelig mulighed for at øge salget ved at markedsføre det online.

Markedsføringskanaler

Der er fast Erhvervskunder - som kan øge salget ved at kontakte flere. Det private salg har vi ikke gjort noget som helst ved så det kan der helt sikkert også gøres noget ved både på instagram-facebook og Google Ads osv. Men vi har ikke haft tid til at koncentrere os om shoppen.

Omkostninger

Kun omkostninger til webshop - max 2-3000,- pr. år. for domæne og shop. Shoppen kører i WooCommerce så ingen omkostning til omsætning som andre systemer.

Aktiver

Sækkestole
Covers
Fyldemaskine til EPS kugler

Varelager på 370.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Der er ikke mange konkurrenter på markedet. Sækkestolene er af meget høj kvalitet og en god dækningsgrad - så der er virkelig mulighed for at give en høj rabat og stadig tjene penge på produkterne. Vi har flere ideer til hvordan det kan markedsføres og hvad der kan gøres ud over facebook-ads osv.

Ideel køber

Studerende eller lignende der ønsker sig et fritidsjob som kan laves morgen-middag-aften og weekend efter hvad der passer ind. Virkelig mulighed for at tjene mange penge. Hvis det har interesse ring og hør.

Opstartshjælp

Det er nemt at lære at fylde sækkestolene. Kan nemt gøres af f.eks. folkeskole elever da de ikke vejer noget - og det er nemt at lære hvor meget der skal i hver.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
660

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
38270

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-05-2024
Udbudspris 300.000 DKK