Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Tøjmærket POP Copenhagen til salg efter overskud på 362.000 DKK

Store Kongensgade, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
POP blev etableret i 2007 og har vist 10 år med overskud siden den første kollektion blev lanceret i 2008. Nu vil ejerne videre og sætter mærket til salg.

FØDT I NATTEN - Brandet er blevet solgt hos ca 400 multibrandbutikker verden over

I 2005 begyndte vennerne Kasper Henriksen & Mikkel Kristensen at skabe de populære & berygtede POP-fester for Københavns farverige gæster.

I 2008 lancerede de deres første kollektioner for mænd og kvinder - inspireret af disse nætter og designet til deres gæster.

POP Copenhagen er nu etableret som et premiummærke til gode priser, med en unik historie og design profil, inspireret af dets oprindelse i nattelivet.

De to ejere har valgt at sætte deres livsværk til salg, og sælger dermed ikke bare en virksomhed og et tøjmærke, men en historie, en identitet, et etableret navn og et profitabelt setup der kan drives videre og skaleres.

De to ejere vil ikke indgå i købet og salgsprisen vil være derefter. Der er ingen gæld og 2019 endte med et overskud på 362.000, en overskudsgrand på 11,7% og et dækningsbidrag på 52,3%

Regnskab

Afkastningsgrad
61%
Soliditetsgrad
92%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

2019
Resultat før skat: 361,780 DKK
Overskudsgrad: 11,7%
Afkastningsgrad: 61,7%
Egenkapitalens forrentning: 66,8%
Dækningsgrad: 52,3%
Indekstal (2018-2019 omsætning): 104,5

Overskud før skat: 362.000 DKK

Produktet

POP Copenhagen er kendt for fest, mode og pop-kultur i en kommerciel herre- og damekollektionen. Af signatur styles kan nævnes deres læderjakker, blazers, broderi T-shirts, silke kjoler og toppe, bodystockings og andre festlige 'essentials'.

”Vores tøj er stadig for byens unge ‘weekend warriors’, som hele tiden er sultne efter det nyeste, sjoveste og mest inspirerende inden for klub, musik & mode, ligesom os, da vi startede. Men ligesom vi er blevet ældre, er vores tilgang til festen også modnet. Festen kan også være cocktails på Chateau Marmont, en halloween-fest på et slot uden for Leipzig, en koncert eller fernisering - eller middagen med gode venner, der stikker af og ender i byen”, siger Mikkel Kristensen.

POP Copenhagen er fra 2017 designet med netop den tankegang i centrum, og med fokus på festen, i alle dens aspekter. Kollektionen er designet hovedsageligt til de sene timer, men designet er råt & skarp og har en mere en moden tilgang til moden og til festen, end da de startede i 2007, hvor club-kid dagene stadig satte sine præg. Drengene er vokset op – og firmaet og designet følger med.

Markedsføringskanaler

www.POPCOPENHAGEN.com
www.facebook.com/POPCOPENHAGEN (7052 personer synes godt om dette)
www.instagram.com/POPCOPENHAGEN (4,067 followers)
Mailchimp: ca. 10.000

Omkostninger

Ingen omkostninger, da alt er i dvale med henblik på genopstart af de aktiviteter som køber ønsker - design, produktion, engrossalg, detailsalg, webshop, SoMe, newsmail, etc.

Aktiver

Ingen aktiviter, da alt er i dvale med henblik på genopstart af de aktiviteter som køber ønsker - design, produktion, engrossalg, detailsalg, webshop, SoMe, newsmail, etc.

Virksomhedens historie

I 2005 syntes Mikkel Kristensen og Kasper Henriksen at det Københavnske natteliv manglede noget – og som resultat startede de med at lave de famøse POP-fester, der altid trak fulde huse i alt fra hoteller og restauranter til biografer, museer og rå industrielle bygninger.

Og i 2007 var de blevet så inspirerede af festernes energi og de gæster, der var til dem, at de besluttede sig for at designe en kollektion, netop til deres gæster. Nu, 13 år senere, er mærket et etableret internationalt brand.

Brandet er siden 2008 blevet solgt hos ca 400 multibrandbutikker verden over, med fokus på Nordeuropa og især Tyskland, Holland, Belgien og Skandinaven.

Desuden har der været drevet egen fysiske butikker i København samt egen webshop.

Ideel køber

Til jer der vil starte et tøjmærke der allerede er etableret og allerede har en identitet og en historie og er velkendt herhjemme og i Tyskland, Holland og Belgien.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1602

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
32519

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-04-2020
Udbudspris 250.000 DKK