Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Opholdssted - Startpakke til et opholdssted godkendt under socialtilsyn syd

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Kunne du tænke dig at drive et opholdssted?
Virksomheden har huset flere godkendte pladser, og har stort potentiale for udvikling. Driften har indtil nu været præget af enkeltmandsprojekter, typisk 2 personer pr. borger pr. døgn. Opgaverne bærer naturligvis karakter af den høje normering. Som udgangspunkt kan man producere et maksimalt overskud på 10% pr. år, når alle udgifter er betalt. Dette er aht. tilsynets godkendelse. Det skal dog siges at en borger, normeret med 2-til-1, indbringer ca. 7 mio. pr. år.
Virksomheden kan drives uden de store indgreb som ejer, så længe du/i ansætter en el. flere ledere, som har erfaring i stillingen.

Vi tilbyder at hjælpe jer i gang, og få sat jer ind i Socialtilsynets arbejdsmetoder, samt krav, således at du/i kan viderebringe driften. Med i købet får du kontorartikler, sikkerhedsprocedurer, pager/alarmsystem, planlægingssytemer, og alle vores filer/dokumenter fra driftsperioden. Til sidst også lejekontrakterne på boligerne hvor der kan huses borgere.

Økonomiske nøgletal

Socialtilsynet stiller krav om et maksimalt overskud på ca. 10%. Dette kan du med dig selv som ansat, en ansat afdelingsleder, samt 10 personaler fint ramme. Forvent et overskud på ml. 500 t.kr. og 1 mio. pr. år, pr. enkeltmandsprojekt.

Overskud før skat: 700.000 DKK

Produktet

Kunderne i virksomheden er udlukkende kommunale. Vi har rigtig gode relationer til disse. At handle med det kommunale betyder at du aldrig skal være nervøs for ikke at få betaling. Du skal regne med 10 ansatte pr. 2-til-1 opgave.

Grunden til at vi sælger virksomheden er at vi desværre ikke selv har den nødvendige kapital til at kunne drive virksomheden videre. Vi har driftet virksomheden i længere tid, men pga. en dårlig ansættelse, som har lidt os et stort tab, skal der findes ca. 750 t.kr. til at betale udgifter. Vi har en egenkapital på ca. 450 t.kr. (som følger med).

Fordelen ved at købe denne virksomhed, er at Socialtilsynet kender virksomheden, og allerede har godkendt de fysiske rammer i husene hvortil der findes lejekontrakter. Derudover har vi en personalegruppe som muligvis har interesse i at følge med, og ellers et godt netværk til rekruttering - her hjælper vi gerne hvis det ønskes.

Vi kan forklare yderligere om situationen ved interesse.

Omkostninger

De primære omkostninger dækker løn og husleje (både til kontor og til borgerens beboelse). Lejekontrakterne på boligerne er typsik på 10-15 t.kr pr. md. ekskl. forbrug. Det administrative kontor er blot hvad du gør det til.

Aktiver

Virksomheden ejer en bil, som er købt til 55 t.kr. Vi vurderer dens værdi til at være ca. 35-40 t.kr. nu.

Inventar på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Den ideelle køber har erfaring fra det socialpædagogiske område. Gerne som leder eller pædagog. Dog er det vigtigste er egentlig at du kan tilføre virksomheden en privat kapital, således at virksomheden kan driftes videre. Du kan som udgangspunkt selv vælge hvor mange timer du vil lægge i virksomheden. Hvis du ansætter dig ud af ledelsen, så har du måske kun mdl. opfølgningsmøder, samt lidt tidsforbrug på udvikling af virksomheden.
Samtidig kan du, hvis du har kompetencerne (iflg. tilsynets vurdering), være ejer & leder på samme tid. I denne situation annbefaler vi en administrativt ansat, som kan assistere dig i det daglige. Der er, kort sagt, flere muligheder.

Opstartshjælp

Vi ønsker det bedste for virksomhede, og står derfor til rådighed i det omfang du har behov for. Dette er naturligvis uden beregning - på sparringsniveau. Det er klart at hvis vores hjælp er ønsket på gulvet, i det daglige - i en periode, vil vi være glade for tilbuddet om en løn i ubetydeligt omfang, men det skal ikke skille os ad.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
0 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2242

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36211

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-05-2023
Udbudspris 75.000 DKK