Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fysio Bootcamp ApS - Danmarks største fitness & fysioterapi tilbud - Overskud før skat: 3.433.668 DKK

Toldbodgade, Aarhus C
Ansatte
26-50
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
En bæredygtig, profitabel og meningsfuld virksomhed med stort vækstpotentiale

Fysio Bootcamp ApS har som Danmarks største fitness og fysioterapivirksomhed bevist at kunne skabe et bæredygtigt millionoverskud, gennem en stabil abonnementsordning i det fri.

Med naturen som fitness center og et helt unikt bootcamp koncept, har virksomheden med beskedne faste udgifter og en tocifret årlig millionomsætning, et sikkert økonomisk potentiale som de færreste virksomheder.

Fysio Bootcamp har som statsgodkendt fysioterapeutisk behandlingstilbud, en stor konkurrencefordel i forhold i sin garanti for at kunne holde åbent, i tilfælde af fremtidig corona nedlukning, hvor resten af fitnessbranchen påtvinges nedlukning.

Hertil er fysioterapeutisk holdtræning momsfritaget i Danmark, hvilket giver Fysio Bootcamp en stor økonomisk konkurrencefordel, sammenlignet med samtlige lignende tilbud på markedet.

Virksomheden drives i dag af et team på kun 3 fuldtidsansatte, da Fysio Bootcamp har udviklet sig til at være en simpel og velstruktureret organisation, med smarte automatiserede processer, som er nemme at overtage.

Hvis du kunne tænke dig at blive markedsleder og ejer at Danmarks mest populære og anmelderroste trænings og fysioterapikoncept, så er Fysio Bootcamp ApS den eneste vej frem.

Regnskab

Afkastningsgrad
71%
Soliditetsgrad
46%
Likviditetsgrad
160%

Økonomiske nøgletal

2021
Bruttofortjeneste: 11589000
Årets Resultat: 2665000
Egenkapital i alt: 1723000
Status balance: 3770000

Produktet

Fysio Bootcamp tilbyder professionelle udendørstræning, under kompetent vejledning af autoriserede fysioterapeuter, der vil sikre vores kunder optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp forløbet får du 2 ugentlige træninger i 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold på omkring 4-12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil, der vil give dig vedvarende resultater.

Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer gennem skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning.

På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til en fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG.

Hos Fysio Bootcamp har du mulighed for at tilmelde dig som fast medlem. Som fast medlem sparer du 10% på hver eneste bootcamp periode, og du reserverer en plads på holdet fremadrettet. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, at tilmelde dig igen, hvis du gerne vil fortsætte efter de 8 uger!
Dit medlemskab bliver automatisk fornyet inden opstarten af en ny bootcamp.

De fleste medlemmer går fast hos Fysio Bootcamp som vedligeholdelse af deres form og sundhed hele året rundt.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger består primært af lønninger til deltidsansatte / timelønnede fysioterapeuter.

Hertil ca. 17.000 kr./md. i husleje for det administrative teams kontor samt indendørs træningslokale lokale i Aarhus C.

Resten består af markedsføring og de generelle it systemer som bruges i den daglige administrativ.

Aktiver

Vores primære aktiv er vores 500-2500 faste medlemmer, afhængig af årstid.
Hertil for ca. 1.000.000 kr. i træningsudstyr, som er fordelt rundt i landet hos firmaets ansætte.
Ladcykler ca. 50.000
Kameraer mv. 50.000 kr.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2045

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35546

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-10-2022
Udbudspris 9.950.000 DKK