Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 110.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Mobilt bilplejefirma sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Komplet køreklart setup. Køb i dag, kom i gang i morgen!

Kvik Bilpleje er et mobilt bilrengøringsfirma som kører ud til kunder og ordner biler indvendig og udvendig. Varebilen har et komplet setup med steamer, industristøvsuger samt alle de materialer og artikler der skal bruges til at rengøre kundernes biler indvendig og udvendigt.

Da rengøringen af bilen foregår med steamer, bruges der kun 3-5 liter vand pr. bil (både indvendig og udvendigt) – der efterlades et perfekt resultat hvor alt er desinficeret og rent. Det er en miljøvenlig måde at rengøre biler på, og det elsker kunderne! Steameren kører på diesel (forbruget er utrolig lavt) og bilen er udstyret med en benzingenerator, men da jeg altid får lov til at låne strøm ude ved kunderne, har jeg kun brugt den 1-2 gange i alt – men muligheden er der.

Virksomheden blev startet med henblik på at ordne biler i weekender og fridage (ved siden af eksisterende fuldtidsjob) og startede ud med stor succes. Første 3 måneders omsætning lød på 51.000 kr. udelukkende ved uddeling af flyers i lokalområder og markedsføring på Facebook (1.500 /md. i budget). Og dette er kun med kunder i weekender og fridage!

Desværre grundet nyt job og nye arbejdstider kan jeg ikke drive denne forretning videre, og søger nu efter en der kan overtage denne ellers velfungerende mobile virksomhed. Så er du klar på at prøve kræfter som selvstændig med en servicevirksomhed, men ikke har overskuddet eller energien til at starte helt fra bunden, så er dette en perfekt mulighed for dig. Det er et job alle kan varetage. Det tager naturligvis lidt tid at få skabt din egen rutine så du kan klare en bil hurtigst muligt, men det finder du hurtigt ud af. Jeg tilbyder at tage med dig ud og vise dig hvordan jeg har gjort så du er godt klædt på.

Økonomiske nøgletal

I perioden marts til oktober har du flest kunder. November til februar er mest stille. Men her kan du med fordel sætte fokus på indvendig rengøring, da dette er relevant hele året. Det har jeg desværre ikke fået gjort, da mit oprindelige koncept lød på kun at ordne biler der ville have både indvendig OG udvendig rengøring i samme ombæring. Det har jeg lavet om på nu, så man via bookingen kan vælge om man vil have ordnet det indvendigt eller udvendigt, eller begge dele.

• Det tager mellem 60 og 90 minutter at klare en bil indvendigt og udvendigt
• Gennemsnitsomsætningen på en bil er 889,00 ex. moms
• Jeg kan snildt klare 4 biler inkl. transport på en 8 timers arbejdsdag

Med en gennemsnitsomsætning på 889,00 kr. ex. moms og 4 biler på en arbejdsdag, kan du omsætte for 70.000 – 75.000 kr. om måneden. Hvis du har tiden og kræfterne til det, er der mulighed for at have en rigtig god omsætning med denne forretning.

Markedsføringskanaler

Flyeromdeling giver en konvertering på ca. 4-5%. Altså for hver 100 flyers omdelt (tager ca. 1 time) er der 4-5 kunder i kassen. Dette har vi testet ved at have rabatkupon på flyers, og se at de aktivt bliver brugt. Det er en utrolig god måde at få kunder på i det samme område (og dermed sparer du transporttid) , det kræver selvfølgelig at man selv lægger nogle timer i uddeling af flyers hver uge. Der følger 5.000 flyers med.

Vi har også kørt Facebook annoncering i selvsamme områder som vi har delt flyers ud i (med en anden rabatkode) så vi rammer folk flere gange i løbet af en uge. Det har vi gjort for et budget på ca. 6.000 kr. i 3 måneder, og det har genereret omkring 25-30 kunder. Vi har også kørt en smule Google Ads, men kom aldrig rigtig i gang med det inden fuldtidsjob kom i vejen. Online annoncering foretages af et professionelt marketingbureau som der er betalt ydelser for frem til februar 2023. Så et helt år med gratis markedsføring (der skal kun betales for selve annoncerne). Rigtig god aftale her!

Dertil har vi tegnet aftale med Midtjyllands Avis om en attraktiv pakke med avis og radiospots. Det har kun kørt i 3 måneder, og så har det været sat på pause. Aftalen er købt og betalt frem til oktober 2022, og der er en masse eksponering at hente her. Vi har også (i samarbejde med Midtjyllands Avis) kørt en deal på Deal.dk som har givet 10-12 kunder på en uge.

Omkostninger

Leasing af bil 1.410,00
Bilforsikring 458,00
Ejerafgift motorkontor 516,00
Brændstof (kun weekender og fridage) 450,00
Markedsføringsaftale avis og radio 0,00 FORUDBETALT frem til okt. 2022
Markedsføringsaftale online marketingbureau 0,00 FORUDBETALT frem til apr. 2023
Klikbudget til annoncer på FB og Google 1.500,00
I alt 4.334,00

Aktiver

• Rettigheder til firmanavnet herunder domænenavnet
• Overtagelse af leasingaftale på Peugeot Partner Van
• Hjemmeside med bookingsystem fuldt integrerbart med din kalender
• Facebook-side (mange af vores kunder kommer fra Facebook)
• Ca. 5.000 printede flyers til omdeling
• Grafisk mappe med logo, skabelon til flyers, visitkort mm.
• Markedsføringsaftale hos Midtjyllands Avis (udløber oktober 2022)
• Markedsføringsaftale hos Marketingbureau (udløber april 2023)
• 1-2 dages oplæring i at bruge alt materiale

Totalværdi (nypris) for ovenstående: 160-180.000 kr.


Varebil og indhold:
• Peugeot Partner Van 1,6 fra 2014 på leasingaftale (1410kr/md.), udløber juli 2024
• Professionel industriel damprenser diesel steamer (værdi 43.000)
• Steam protection til at fjerne kalk i vandet så du får rentvand (værdi 5.000)
• Speciallavet udstødningsløsning (værdi 7.000)
• Kärcher NT 30/1 TACT støvsuger m. 9 meter rør og div. mundstykker (værdi 6.000)
• Benzingenerator med 13 liter beholder, kan holde alt kørende 21 timer straight (værdi 4.000)
• Diverse rengøringsartikler, klude, mv. (værdi 1.000)

Alle maskiner mv. er købt nyt i løbet af sommeren 2021.
Totalværdi i maskiner og inventar i bilen: 66.000 kr.


Hjemmeside og bookingsystem:
• Hjemmeside i WordPress som er nemt at redigere i selv
• Hjemmesiden er sat op så der i december måned kan sælges gavekort
• Fuldt integrerbart bookingsystem til håndtering af aftaler
• Nemt at ændre priser/produkter/tillægsydelser
• 2-vejs sync. med din kalender, så du kan blokere tidspunkter der ikke skal kunne bookes

Totalværdi: 28.000 kr.


Markedsføringsaftalen hos Midtjyllands Avis indeholder:
• Komplet aftale med masser af aktiviteter:
o Avisannoncer i lokalaviser
o Radiospots på lokale radiokanaler

Aftalen løber til og er betalt til og med oktober 2022. Kan fornyes ved udgangen hvis dette ønskes.
Totalværdi i restperioden: 24.000 kr.


Markedsføringsaftalen hos Marketingbureau indeholder:
• Løbende annoncering på Facebook Ads (klikbudget på ca. 1.300 kr./md.)
• Løbende annoncering på Google Ads (klikbudget på ca. 500 kr./md.)

Aftalen løber til og er betalt til og med februar 2023. Kan fornyes ved udgangen hvis dette ønskes.
Totalværdi i restperioden: 42.000 kr.

Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Der er et par enkelte aktører på markedet som laver mobil damrens af biler. Der er stort potentiale da markedet på ingen måde er udvandet. Vi hører faktisk rigtig ofte, når vi er ude ved kunder, at de ikke vidste at man kunne få ordnet sin bil hjemme ved sig selv, og slet ikke til de priser. Kæmpe potentiale.

Svagheder/udfordringer

Vintermånederne er de sværeste og hårdeste. Der kommer bookinger, men hvis det står ned i stænger eller sne, og kunder ikke har en overdækket carport, så bliver aftalerne rykket.

Dertil er interessen for at få ordnet sin bil udvendig ikke ligeså høj i vintermånederne. Så her skal der bare være fokus på indvendig rengøring.

Stærke sider

Ikke mange aktører på markedet.
Stort marked og potentiale.

Masser af muligheder for B2B aftaler med fx. bilhuse, eller virksomheder hvor man kommer og ordner medarbejderens biler x antal gange om måneden.

Abonnementsløsning er der slet ikke leget med. Også et kæmpe potentiale! Fx. 1 gang om måneden eller 1 gang hver 2. måned.

Strategi

Der er investeret i professionelt udstyr som gør arbejdet lettere og hurtigere. Derfor kan vi nemt klare 4 biler på en dag (med mindre de ligger meget langt fra hinanden). Det betyder også at vi prismæssigt kan tillade os at ligge i den lave ende, og dermed slå stort set alle konkurrenter. Det har været en rigtig god strategi for os her i starten.

Vi har haft fuld fokus på private kunder her i starten, men strategien har altid været at komme ud og få lavet erhvervsaftaler evt. 3-4 faste dage om måneden hos virksomheder der tilbyder bilrengøring til deres medarbejdere.

Ideel køber

Du vil gerne være selvstændig men vil gerne slippe for at starte op helt fra bunden. Du køber et køreklart setup, med markedets bedste udstyr og maskiner, og du er i gang i løbet af en dag eller to! Du slipper derfor for selv at bruge en masse tid på at indkøbe udstyr, få lavet hjemmeside, annoncer, flyers da alt ligger klart til dig.

Den ideelle køber er en frisk gut(inde) med ben i næsen med højt serviceniveau og som elsker at møde nye mennesker hver dag. Du skal være struktureret og lære dig selv en effektiv arbejdsgang hvor du hele tiden ser mulighed for at optimere. Du er klar på at yde for at nyde. Den mest effektive og billigste måde at få kunder på er via flyeromdeling, så du skal ud måske 1 gang om ugen i weekenden og dele flyers ud, evt. tage ungerne med og gør det til en sjov ting.

Hvis du har ambitioner om at arbejde deltid eller mindre end fuldtid er dette et perfekt koncept til dig. Udgifterne er lave, og er tjent hjem efter månedens første 4-5 kunder. Så alt derover er ren bundlinje. Derfor afhængig af din økonomiske situation kan du enten tillade dig selv at arbejde få timer, og stadig tjene kanon godt, og samtidig have masser af fritid. Eller du kan knokle igennem og tjene rigtig godt! Bookingformularen på hjemmesiden kan nemt tilpasses så man lukker/åbner for enkelte dage.

Opstartshjælp

Der tilbydes 1-2 dages hjælp i starten hvor jeg er med ude og lærer dig alt omkring hvordan du klarer en bil. Det er meget nemmere end du lige tror! Og du er hurtigt selvkørende. Desuden står jeg klar efterfølgende hvis du har spørgsmål eller andet. Alt for at du kan komme godt fra start!

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
3 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4571

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34522

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-01-2022
Udbudspris 110.000 DKK