Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

En af Danmarks førende virksomheder indenfor studenterkørsel

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Sjov og hyggelig virksomhed


Hvis man har en drøm om at skifte branche og arbejdsliv er dette en rigtig god mulighed for at lave noget helt andet. Studenterkørsel er en positiv ydelse. Studenterne er glade og forventningsfulde. De fleste har booket turen 1-2 år i fremtiden. Forældrene, familien og vennerne som studenterne besøger på turen er glade og i højt festhumør. De der man møder på vejen vinker og dytter. Både studenterne og vores ansatte bliver "høje" af al den opmærksomhed. Alle vores chauffører har andre og mere "normale" arbejder resten af året. Men 4 dage i forbindelse med studenteugen i slutningen af juni hvert år, kommer de ind og kører studenter for os. Det gør de fordi de synes det er sjovt og giver dem en masse anderledes oplevelser som få aktiviteter kan tilbyde. Mange af vores ansatte har fulgt med i firmaet helt fra de første opstartsår.

Der er et godt sammenhold i virksomheden. Den ånd giver vi videre til vores kunder.

Virksomheden har haft en stabil samlet omsætning de seneste år på over 2,5 millioner kr.

Siden studenterkørsel er momsfri er dette beløb nettobeløbet (svarende til eksl. moms) som bliver bogført.

Firmaet ejer 24 tip top istandsatte veteran studentervogne samt en unik partybus.

Alle biler lastbiler og bussen er blevet løbende vedligeholdt og har fået installeret noget af det bedste udstyr i branchen. Alle vores lastbiler har opbygninger på ladet i godt dimensioneret stål. Det er holdbart og sikkert.

Standard på ladet i alle vores studentervogne er: 2 x 1000 watt aktive højtalere med hver sin forstærker, opkobling til højtalerne både med kabel og trådløst via Bluetooth (så man kan streame sine playlister). Lademulighed på ladet for klassens mobiltelefoner. Discolys, unik aluminium drikkeholder til flasker og dåser. Alle vogne har en elektrisk can cooler på 65 liter som holder drikkevarer kølige på turen. Alle biler har en stor skraldespand. Samtlige vores studentervogne har aluminium dørkplade på ladbunden. Det nemmere at rengøre, er skridsikkert, er vedligheholdelsesfrit og ger en lys och lækker oplevese på ladet. Samtlige lastbiler er udstyret med Varta batterier og kvalitets invertere fra 24 volt til 220 volt som driver udstyret på ladet. Nogle vogne har desuden Honda generatorer som sikrer stabil drift. Uden strøm - ingen musik. Alle lastbiler har 2 eller flere sikkerhedskameraer som hjælper chaufføren med at forhindre at farlige situationer sker på ladet. Presenning og sidebænker som kan klappes ned for mere danseplads er også standard i alle vores studentervogne. Der er brugt mange penge på at udstyre vores vogne, og holde dem løbende up to date.

En tredjedel af vores vogne er specielt ombygget til kørsel med DJ. Udover standard udstyret er disse udstyrede med forbedrede overbygninger med fuld ståhøjde, vinduer foran på ladet, specialbyggede DJ pulte med Pioneer professionelle DJ-miksere samt ekstra subwoofer på minimum 3.000 watt. Dette bringer det totale output på hver af vores DJ-vogne op på over 5.000 watt!

Mulighed for udvidelse af forretningen i eksisterende lokaler med, for eksempel, flere vogne.

Der er ingen fastansatte – kun timelønnede. I studenteugen (de fire dage i slutningen af juni hvert år) har virksomheden 50-70 projektansatte.

Studenterkørsel turene bliver typisk solgt 1-2 år frem i tiden. Det giver sikkerhed at vide hvad virksomheden kommer til at omsætte en til to år i forvejen.

Eksisterende ordrebog medfølger med allerede solgte ture. Ordrebogens størrelse garanterer en minimumsomsætning i de kommende 1-2 år efter firmaovertagelsen i størrelsesorden mellem 1-2 millioner. Man er således godt kørende fra første dag efter overtagelsen.

Man køber et komplet studenterkørsel koncept med velfungerende hjemmesider og gode rutiner for ordrebehandling og kundeopfølgning. Firmaet har et stærkt brand i branchen.

Eksisterende hold af gode timelønnede chauffører, rengøringsfolk og andre ansatte der de fleste har arbejdet for virksomheden flere år.

Der findes en samarbejdsaftale med et eksternt firma som leverer DJ resurser.

Al vedligehold og reparationer in-house udføres af timelønnet mekaniker som kender vognene. Der er komplet indrettet serviceværksted som kan klare det meste.

Der er etableret gode aftaler med virksomheder som kan levere reservedele. Dette er vigtigt når køretøjerne er over 40 år gamle.

Virksomheden tilbyder studenterne kørsel kun på Sjælland og Falster.

Leveringen af studenterkørsel foregår i løbet af 5-6 dage i slutningen af juni hvert år.

Økonomiske nøgletal

Der er foretaget en realistisk vurdering af firmaets aktiver og køretøjer af et anerkendt vurderingsfirma. Vurderingen gennemgår også virksomhedens samlede økonomi.

Produktet

Firmaet er en af de virksomheder i studenterkørsel branchen som har bedst ry. Vi arbejder hårdt for at holde hvad vi lover studenterne. Mange af vores kunder har blevet anbefalet af andre studenter som har kørt med os tidligere. De årlige marketing omkostninger er derfor forholdsvis beskedne.

Ved at købe denne virksomhed, med de rigtige forudsætninger har, ejeren/direktøren mulighed at tjene en fornuftig årsløn. Arbejdsbyrden er hektisk i perioden op til og under studenterugen i slutningen af juni. Resten af året kan virksomheden drives med mellem 7-14 timer om ugen i gennemsnit.

Resten af tiden kan så bruges på andre projekter/arbejde eller på at dyrke hobbies og familien.

Virksomheden leverer en studenterfest man aldrig glemmer.

Markedsføringskanaler

Velfungerende hjemmeside

Facebook

Instagram

Virksomheden har været heldig og fået en hel del positiv medieomtale. Virksomhedens køretøjer har over de seneste år deltaget i filmoptagelser, tv-optagelser og andre events som har været med til at styrke virksomhedens brand.

Omkostninger

Hoved omkostninger:

Husleje: 300.000 per år

Lønomkostninger til ansatte: 350.000-450.000 per år

Billig vægtafgift og forsikringer på køretøjer. 1.000 kr i vægtafgift per år og 1.000 kr i forsikring per køretøj.

Under de rigtige forudsætning kan ejeren/direktøren forvente et årligt honorar på > 500.000 per år.

Inventar på 3.367.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Iværksætteren som startede virksomheden, og som driver den i dag, kom fra en helt anden branche. Han havde en stærk ønske om at skifte branche og arbejdsliv "midt i livet". Der var en stærk vision om at skabe den bedste studenterkørsel i Danmark. De flotteste biler. Ansætte de bedste chauffører. Tilbyde noget unikt og godt. At holde hvad man lover overfor kunderne/studenterne, de ansatte, leverandørerne, samarbejdspartnerne og alle andre som en virksomhed interagerer med.

Set i bakspejlet har denne mission lykkes 100%. Virksomheden står stærkt, med en stabil efterspørgsel fra vores kunder studenterne.

Det mest almindelige fordom som iværksætteren har mødt på sin vej i dette projekt er:

Spørgsmål fra den nysgerrige som vil vide mere om dette anderledes job: "Studenterkørsel?!? Det foregår da kun et par dage om året. Det kan du da ikke leve af????". Denne kommentar sker oftest med et skeptisk udtryk i ansigtet fra den nysgerrige.

Svaret fra iværksætteren er så som standard: "Vi leverer varen/ydelsen i studenterugen 5-6 dage hvert år. Resten af året sælger vi ture i fremtiden (1-2 år frem), arbejder med administration, vedligeholder udstyret og forbereder/planlægger for næste års studenteruge. Hvis man kun har 1-2 studentervogne kan man ikke leve af det. Men med så mange studentervogne som vi har så hænger det godt sammen".

Her skifter oftest den nysgerriges attitude fra skepticisme, til en åbenbaring om hvordan det her et eksempel på at skabe sit eget job, ud fra noget som de fleste ser som en meget niche præget aktivitet få dage om året. At tænke ud af den famøse boks. At lave noget anderledes som giver mening, og som indtjeningsmæssigt er mere end en hobby.

Virksomheden kører over 3.000 studenter om året. Så kan man leve af det.

Markedet

Markedets størrelse

Hvert år dimitterer 35.000 studenter på Sjælland og Falster.

Firmaet kører ca 10% af disse studenters studenterkørsel hvert år.

Ud over det kører firmaets åbne partbus "studenterkørsel for voksne", polterabender, virksomhedsevent og andre festlige kørsel i sommer halvåret. De fleste af disse kørsler foregår i Storkøbenhavn. Dette er i dag en mindre del af virksomheden. Her er gode muligheder for at udvide omsætning og indtjening.

Ideel køber

Den ideelle køber har lastbilskørekort og interesse i mekanik.

Virksomheden kan køres samtidig med andre projekter eller andet fast lønnet arbejde.

For at kunne drive en fornuftig forretning skal køberen have en større del af købesummen som tilgængeligt kapital. Hvis man ikke selv har kapital kan man måske finde en investor. Der er også mulighed at finansiere noget af købet via leasing af køretøjerne. Sælger kan formidle kontakt til et leasingselskab som muligvis kan bruges.

Opstartshjælp

Nuværende ejere kan hjælpe med opstart i en periode efter overtagelsen. Ejerne vil også have dokumentation klar som beskriver virksomheden arbejdsgange, det årlige cyklus af aktiviteter samt andre praktiske erfaringer som er blevet samlet sammen over de mere end 10 år som virksomheden har eksisteret.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4090

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33422

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
30-01-2021
Udbudspris 4.000.000 DKK