Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 45.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Rentbad - Virksomhed med specialisering i rensning af klinker m.m. til både B2B/B2C

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Rentbad er en niche forretning, der er specialiseret omkring rensning og imprægnering af klinker og fliser, primært på badeværelser hos private og erhvervsdrivende i Nordsjælland og København.

Konceptet er kørende med de nødvendige maskiner og produkter, som er godkendt samt miljørigtige at anvende. Det eneste der mangler er dig og dit knofedt ;-)

Alt aktivitet har foregået i vinterhalvåret som supplement til modervirksomheden, men nu sælges Rentbad på baggrund af øget efterspørgsel hele året og et ønske om, at kunne fokusere på kerneforretning i modervirksomheden.

Med i købet er hjemmeside, domæne, Facebook side og en ny animationsvideo. Værktøj/maskiner og produkter kan også indgå i handlen.

Hjemmesiden har været besøgt af ca. 3200 personer i 2019, og der kommer i gns. 2-5 kundehenvendelser pr. uge i øjeblikket uden markedsføring. Der er ca. 300 følgere på Facebook og den nye animationsvideo er netop blevet færdig og endnu ikke publiceret (værdi 6000kr.).
I 2019 er omsætningen ca. 70.000 kr. ex moms. Den typiske omsætning pr. kunde ligger omkring 2200kr.

Andre nøgletal og flere informationer omkring Rentbad fremvises ved forespørgsel.

Økonomiske nøgletal

I vinterhalvåret 2019 var omsætningen ca. 70.000 kr. ex moms.
Vi omsætter ca. 2200 kr. pr. kunde i gennemsnit.

Produktet

Vi fjerner fedt, kalk, skimmel, protein mv. og giver klinker en gennemtestet imprægnering, der forstærker og beskytter imod nye belægninger.

Rensning af klinker:
Vi tilbyder en komplet rensning og rengøring af klinker. Her bruges en elektrisk skuremaskine samt miljørigtige produkter for skånsomt at få et flot resultat.

Imprægnering af klinker:
Vi tilbyder en komplet imprægnering og polering af nye eller rene klinker. Imprægneringen reducerer fugtgennemtrækning samt beskytter imod nye belægninger.

Markedsføringskanaler

Vi har selvfølgelig markedsført den tilhørende facebook side med 300 likes i lokalområdet, men lige pt kontakter kunderne os uden vi bruger en krone på markedsføring. Hjemmesiden har været centrum i markedsføringen, hvor der bl.a. findes uddybende information, prisberegner og kontaktformular.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8184

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32258

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-01-2020
Udbudspris 45.000 DKK