Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fastphone.dk - Ny form for reparations service + mindre webshop del. - Omsat for over 100.000kr. på 2-3 måneder.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Virksomheden slår konkurrenterne på service. - vi får 4-8 henvendelser om ugen.

Virksomheden tilbyder reparationer af Smartphones og Tablets hos kunden - klaret fra bilen. Det er et relativt nyt koncept, som kun få kender.

Der er brugt ca. 6 måneder på at finde de rigtige forhandlere af reservedele.

I 2018 Oktober, November og December var vi aktive på et dealsite og med influencers på Instagram og derfra omsætningen. På nuværende tidspunkt får vi 4-8 henvendelser om ugen baseret på Google SEO og Places.

Der er over 50 5-stjernet anmeldelser på TrustPilot og ikke en eneste under 5-stjerne. Ligger allerede blandt top 10 på TrustPilot i den pågældende kategori.

Hjemmesiden er opbygget i Wordpress efter alle kunstens regler og er meget velfungerende, med bookingsystem, hvor der kan betales med kort online(efter rep.), MobilePay eller konto/faktura for virksomheder.

Der er en Webshop del med salg af beskyttelsesglas og smart-opladere, men webshoppen skal der dog ligges mere arbejde i, hvis man ønsker at sælge noget der.

Vi har fået lavet nogle aftaler med en kæmpe virksomhed og nogle små virksomheder.

Økonomiske nøgletal

Omsat for over 100.000kr. på 2-3 måneder.

Dækningsgraden afhænger meget af hvilken bil du vælger at køre rundt i, samt hvor stor en volume af kunder du kan anskaffe eller hvordan du planlægger din kørsel mm.

Det er svært og næsten umuligt at svare på og af forskellige grunde ønskes der ikke at oplyse priseksempler på reservedele herinde.

Produktet

Generelt sparer vi kunderne tid og penge, da vi kommer til dem for at reparere deres enhed. De fleste får lavet deres enhed, mens de for eksempel er på arbejde. Og hver gang der laves en enhed her, så er det oplagt at prøve at få en virksomhedsaftale, da alle kunder er vildt overrasket over servicen.

Folk slipper for de traditionelle "Vent mens vi reparerer" repairshops. Hos os er det "Fortsæt med det du elsker, mens vi reparerer". Folk sparer transport tid/penge og tiden reparationen tager.

Markedsføringskanaler

Markedsføring via: Instagram og Google (ingen betalt markedsføring).

Instagram: Aktiv kontakt til influencers
Google: SEO + Places.

Virksomheden har hjemmeside(webshop og bookingsystem), Facebook, Instagram, TrustPilot og Google Places.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev skabt fordi det var ekstremt besværligt at få repareret sin smartphone. Først skulle der køres til den nærmeste repair-shop, derefter finde og betale parkering, for så at sidde i en butik(uden smartphone) og vente en halv time, for så at kunne køre hjem igen. Det er så besværligt at man ofte venter med, at få sin enhed repareret til den slet ikke kan mere.

Vi tænkte det kunne gøres nemmere - og det er det, når man kører ud hos folk og reparerer enheden - til samme pris, som det koster i en butik.
Det er en stor stressfaktor at rende rundt med eksempelvis en ødelagt skærm, for du ser på den konstant og bliver mindet om noget du bør få ordnet, men ikke synes du har tid til. Virksomhederne er meget opmærksomme på den slags i forhold til deres medarbejdere og derfor er det let at få aftaler med dem, hvilket vi også mente ville være den bedste måde at tjene penge på - da flere enheder er samlet på et sted. Det betyder mindre kørsel/transport tid.

Men der er mange planer, som jeg hellere end gerne fortæller om, som vil gøre det til en stor succes. Problemet blev at alle ikke var lige engageret i projektet og jeg, som ejer vil ikke fortsætte selv, da jeg er blevet tilbudt andele i et andet projekt.

I forhold til reparation af enhederne, så vil jeg kunne oplære 1-2 personer i det. Der er udstyr nok til 3-4 udkørende personer, som laver alle de mest gængse reparationer. Med undtagelser af mikrolodning mm. det udstyr kan ikke være i en normal bil, her skal man have en varevogn, men den slags lavede vi hjemmefra.

Markedet

Markedet er konstant voksende - flere smartphones og tablets kommer konstant til.
Derfor kommer der også konstant flere repairshops, men de dækker kun små områder. Udkørende service kan konkurrere med alle shops i eksempelvis københavn.

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring er volume. Det er ikke det mest rentable at kører afsted for en enkelt reparation, hvis du skal køre 30km og så hjem igen for eksempel.

Der er en konkurrent som gør det ganske godt, men de er super lav pris og bruger kun billige dele. Vi tilbyder "billige" dele og "OEM/Originale" dele. Hovedsageligt er de originale dele/OEM for virksomheder og de billigere dele vælges af privatekunder oftest.

Stærke sider

Virksomheden slår konkurrenterne på service. Priserne holdes i samme niveau, som de største og mest anerkendte shops. Men servicen er ikke til diskussion - se bare trustpilot. Vi har ikke fjernet en eneste anmeldelse i modsætning til mange andre.

Ideel køber

Ideel køber er en som ønsker en ekstra indkomst eller én/nogen, som ønsker at opbygge en større virksomhed, som indtager markedet og sørger for repair-shopsne lukker på stribe.

De seneste måneder har jeg selv repareret iPhones, når jeg alligevel skulle ind til KBH - som ekstra indkomst.

Opstartshjælp

Kan bidrage med hjælp til oplæring af alle systemer, læring til reparation af specielt iPhones og hvad der ellers måtte ønskes.

Kan bruge en 1 uges tid på at hjælpe og efterfølgende hjælp via email/opkald.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3299

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31453

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-05-2019
Udbudspris 75.000 DKK