Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ny Pris! Udlejningsvirksomhed med selskabslokaler i Rødovre - op til 430 gæster

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Selskabslokaler med stort potentiale tæt på København

En sjælden mulighed for at overtage selskabslokaler med stor kapacitet til rigtig god kvadratmeterpris og med central beliggenhed i Rødovre ved siden af Damhusengen – kun 7 km. fra København Centrum!

Lokalerne er klar til brug og velegnet til store fester, events, julefrokoster, mindre koncerter og meget mere.
Lejemål består af 1400 kvm fordelt med kontor, festsal med plads til 280 spisende gæster, eventhal godkendt til 150 gæster, lager, køkken, samt toiletter til både herrer, damer og handicap.

Festsalen består af et stort rum med lys og lydanlæg og røgmaskine, en rummelig bar, lagerlokale ud til baren, samt to mindre rum.

Lejemålet er godkendt til at huse op til 430 gæster. Der er desuden et stort udeområde samt parkeringspladser tilknyttet. Der er mulighed for at sammenlægge Festsal & Eventhal og derved lave ét stort selskabslokale med plads til 430 gæster.

Der er et stort anretter-køkken, som kan opgraderes til produktionskøkken, hvis der er behov for dette. Til køkkenet hører også en stor opvaskesektion.

I handelen indgår meget udstyr, inventar og installationer som gør, at man kan starte driften fra dag 1.
Udstyr tæller blandt andet komplet inventar i festsal og køkken, så der kan holdes fester for op til 280 gæster.

Du vil indtræde i en attraktiv lejeaftale for lokalerne, der er på ca. 1400 kvm. til en favorabel lejepris på ca. 600,- pr. kvm inkl. driftsudgifter.

Der overtages desuden eksisterende og køreklar hjemmeside: www.damhus-selskabslokaler.dk

Økonomiske nøgletal

Lokalerne har været brugt som Fest- & EventCenter, men ikke som særskilte selskabslokaler. I overtager lokalerne, som er godkendt af myndigheder og klar til brug inkl. alt inventar og skal således selv opdyrke markedet for udlejning af selskabslokaler.

Omsætning for firmafester, private fester og julefrokoster har ligget på ca. 1-2 mio. om året de seneste år.
Grundet vores mange andre aktiviteter i lokalerne, har der ikke været kapacitet til, at udnytte dette marked optimalt.

Der er således stort potentiale for, at øge omsætningen markant, hvis man udelukkende fokuserer på forretningsområdet for udlejning af selskabslokaler, samt totalarrangementer til private fester, firmafester og julefrokoster.

Økonomien er del af et større selskab så uddybelse kan ske forhandling

Overskud før skat: 140.000 DKK

Produktet

I dag drives lokalerne som Rødovre Fest- & EventCenter, der har underholdt mange mennesker siden 2006 med masser af sjove oplevelser.

Udbudsprisen for selskabslokalerne indeholder inventar og installationer i lokalerne som gør, at man kan fortsætte driften fra dag 1.

Derudover overtages et unikt lejemål med god beliggenhed i Rødovre ved siden af Damhusengen. Du vil indtræde i en attraktiv lejeaftale for lokalerne, der er på ca. 1400 kvm. til en favorabel lejepris på ca. 600,- pr. kvm.

Kundekartotek til Firmafester og Firmajulefrokoster, som er direkte relateret til at drive selskabslokaler, vil indgå i handelen. Øvrige kundearrangementer kan f.eks. være konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, møder og konferencer.

Markedsføringskanaler

Selskabslokaler udlejes igennem netværk og der er potentiale for gengangere og anbefalinger, derudover sociale medier, samarbejdspartnere, annoncering i lokalområdet osv.

Derudover vil der være adgang til eksisterende kundedatabase til e-mail markedsføring for tidligere besøgende gæster til firmafester og firmajulefrokoster. Kontakt os for, at høre mere.

Der er inkluderet hjemmesiden: www.damhus-selskabslokaler.dk

Omkostninger

Husleje: 1400 m2 til gennemsnitlig kr. 600,-/m2 = 840.000,-/år (inkl. drift)
Varme: ca. 28.000,-/år

Aktiver

Der er installeret inventar i selskabslokalerne for ca. kr. 600.000,- (nypris), som er inkluderet i udbudsprisen (anslået brugtpris: ca. 300.000,-)

Inventar på 600.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Rødovre Fest- & EventCenter er en del af SuperEvent, som siden 2003 har leveret sjove oplevelser til private og virksomheder. I 2006 åbnede SuperEvent Danmarks første EventCenter på Tæbyvej 7 i Rødovre og i 2008 blev faciliteterne udvidet og flyttet til Tæbyvej 3 med yderligere Events, en stor Festsal med Bar/cafe og anretter-køkken, samt kontor til administration. Igennem alle år har besøgende gæster i Rødovre EventCenter fået sjove oplevelser og høj kundeservice.

OBS! / VIGTIGT!
SuperEvent har IKKE tidligere udbudt lokalerne som særskilte selskabslokaler, så der ligger et meget stort potentiale i dette forretningsområde.

Markedet

Der ligger et stort potentiale og venter på fester, events og arrangementer på den anden side af Corona-krisen.

Der er p.t. ikke mange andre festlokaler i Storkøbenhavn, som har en størrelse og kapacitet på op til 430 gæster og derfor vil det være meget attraktivt, at holde fester i lokalerne for mange, både private og virksomheder.

Svagheder/udfordringer

For nærværende skal der arbejdes under gældende restriktioner, men der er meget plads i lokalerne, så der kan sagtens fortsat holdes fester og arrangementer. Det forventes dog først, at det fulde potentiale kan udnyttes ultimo 2021, hvor der til gengæld kan være udsigt til flere arrangementer, som er blevet udskudt fra 2020/2021 til 2021/2022.

Stærke sider

En køreklar forretning med stort uudnyttet potentiale indenfor udlejning af selskabslokaler.

Mulighed for, at fortsætte salg af firmajulefrokoster & firmafest-arrangementer, som vi har kørt med i mere end 12 år. Dette område kan udvikles yderligere og her er mulighed for en rigtig god fortjeneste.

Rigtig god beliggenhed, kun ca. 6 km fra København og derved stort kundepotentiale i hele København og omegn.

Lokalernes arealer er godt indrettet og udnyttet og er godkendt af kommunen, brandmyndigheder, fødevarestyrelsen osv. Det er en meget attraktiv husleje pr. m2.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en eksisterende virksomhed i eventbranchen, som søger vækst og/eller udvidelse af forretningen med faste faciliteter til at afvikle events, fester og arrangementer.

Andre potentielle købere kan være festarrangører, eventbureauer eller virksomheder med kendskab til oplevelsesindustrien.

Opstartshjælp

Sælger tilbyder opstartshjælp ifbm. overtagelsen. Nærmere aftale vil være en del af forhandlingerne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6196

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33059

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-10-2020
Udbudspris 995.000 DKK