Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 300.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Velrenommeret rengøringsvirksomhed i Københavns Lufthavn til salg

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Rengøringsvirksomhed til salg

Er du på udkig efter en stabil og indbringende forretning i rengøringsbranchen? Så er dette din enestående chance for at overtage en veletableret rengøringsvirksomhed med over 50 års erfaring og en solid position i markedet.

Virksomheden, som startede i 1952 som en vinduespoleringsservice, har udviklet sig til en driftig forretning med et omsætning på 1,4 millioner kr. og et overskud på 400.000 kr. Vi tilbyder daglig rengøring for faste kunder med kontrakt, primært i Københavns Lufthavn, men også for kommunale og private virksomheder uden for lufthavnen.

Salgsprisen for virksomheden er 300.000 kr., og overtageren vil få adgang til et varelager på 50.000 kr. Overtagelsen er planlagt til den 1. maj 2023.

Rengøringsbranchen er kendt for sin stabilitet og efterspørgsel, hvilket gør denne virksomhed attraktiv for den rette person eller virksomhed. Bemærk dog, at der kræves en ren straffeattest for at arbejde i Københavns Lufthavn, og man skal søge politiet samt Københavns Lufthavn for at få havnekort.

Virksomheden er pt. beliggende i Københavns Lufthavn, men kontoret kan flyttes efter overtagelse. Dette giver dig mulighed for at tilpasse virksomheden til dine behov og udnytte de mange vækstmuligheder i branchen.

Vi glæder os til at tale med dig og give dig et godt indtryk af virksomheden. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller for at aftale et møde. Grib denne chance for at eje en velrenommeret og indbringende rengøringsvirksomhed med et stærkt fundament og et stort potentiale for vækst.

Økonomiske nøgletal

Omsætning kr. 1.4 million og overskud kr. 400.000

Yderligere information vil blive videregivet i dialogen med potentielle købere.

Overskud før skat: 400.000 DKK

Produktet

Udfører daglig rengøring af kontorer - selskabslokaler - trapper - skoler lounge m.m.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Dansk Service Industri ApS går som selskab helt tilbage til 1924, hvilket har givet os over 90 års erfaring med forskellige opgaver. I dag er Danske Service Industri i tredje generation, og firmaet har gennem tiden udviklet sig markant. Vi startede oprindeligt med at udføre vinduespolering, men i 1960 begyndte vi ligeledes med rengøring.

Indenfor rengøring består vores opgaver typisk i at varetage den almindelige, daglige rengøring hos forskellige virksomheder, hvor vi varetager hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, industrirengøring, tæpperensning, biologisk rengøring på miljøvenlig vis og meget mere til.

Ligeledes varetager vi i dag også en række forskellige opgaver i Københavns Lufthavn, der relaterer sig til rengøring, hvorfor vi i den grad er en alsidig virksomhed med mange kompetenceområder.

Strategi

Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Hvad end vi løser opgaver for en lille virksomhed eller et af kontinentets største flyselskaber, anvender vi samme faglige ekspertise. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med det resultat, vi leverer, og derfor sørger vi altid for at indgå i en god og konstruktiv dialog med vores kunder om, hvad de forventer af os, ligesom vi løbende afstemmer aftaler og krav til hinanden.

Vi udfører opgaver for private virksomheder, det offentlige, staten, regioner, forsvaret og lignende, og derfor har vi i dag en bred erfaring, som vi har opbygget igennem vores lange og stolte historie.

Vision

At levere erhvervsrengøring med høj kvalitet med afsæt i personlig samskabelse med kunden.

Ideel køber

Andre rengøringsselskaber eller personer som ønsker at selvstændige og gerne vil have en basislinje at starte på.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2596

Sælger kontaktet:
54

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36036

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
10-03-2023
Udbudspris 300.000 DKK