Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bliv selvstændig franchisetager med vikar- og rekrutteringsbureau

Ansatte
26-50
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Lukrative indtjeningsmuligheder & ingen oprettelsesomkostninger
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Mangler du idéen til din næste virksomhed? Så har du her muligheden for at blive en del af en millionforretning inden for vikar- og rekrutteringsbranchen.

Du får et køreklart koncept, software/systemer, kontrakter og vigtigst af alt - sparring, uddannelse og hjælp til at du kan starte en profitabel virksomhed.

Lidt om os
Vi er et rekrutteringsfirma, og vi beskæftiger os primært med 3 forskellige produkter.

· Vikarer - hvor vi hurtigt finder arbejdskraft til virksomheder ved fraværsperioder, spidsbelastninger eller generel mangel ved kortere eller længere tidsperiode
· Rekruttering. Helt "normal" rekruttering af diverse profiler, mangler en virksomhed en speditør, mellemleder eller andet, så finder vi den rigtige profil.
· Try and Hire - En kombination af ovenstående, hvor en profil er ansat hos JobTeam først, og efterfølgende bliver ansat af virksomheden. Dette giver virksomheden mulighed for, at "teste" en medarbejder i op til 4 måneder inden en beslutning om fastansættelse.

Franchise koncept
Det som du rent praktisk kommer til at arbejde med som franchisetager, er alt lige fra salgsarbejde (mødebooking og kundebesøg) og rekrutteringsarbejde (skrive stillingsopslag, gennemlæse ansøgninger, afholde jobsamtaler mm.). Med tiden forventer vi at du får ansatte, der skal hjælpe dig med opgaverne, men i starten favner du bredt.

Vores franchisetagere er altid faglærte eller eksperter indenfor den branche de arbejder i. Et eksempel på en Franchisetager, kan ses i videoen på annoncen. Emil udlært tømrer og bygningskonstruktør, i dag driver han JobTeamByg Århus Syd. Emils franchise er indenfor byggebranchen og han rekrutterer derfor primært tømrere, elektrikere, murere, bygningskonstruktører og lignende, som alle arbejder på og omkring byggepladser.

Franchisetagerne vælger den branche som passer til deres erhvervserfaring. Vil du gerne være franchisetager, og har du f.eks. været produktionschef i 10 år, så har du kendskab indenfor "industri & lager" og vil derfor kunne rekruttere folk til denne branche.

Ved kontakt skriv gerne hvilken branche du er i eller kommer fra, og lidt info omkring dig selv.

Økonomiske nøgletal

Udbyttet af franchisekonceptet

Dækningsgrad per ydelse:
Fastansættelser: 100 %
Vikariater: 20 - 25 %

Vi har udviklet et franchisekoncept, der både er gennemskueligt og retfærdigt.

Det koster ikke noget at blive en del af konceptet. Vi satser på et langvarigt samarbejde med den rigtige og driftige franchisetager.

"Vi tjener først penge, når du tjener penge."

En franchisetager tjener - alt efter evner samt fagområde - et sted mellem 30.000 - 100.000 kr. om måneden. Enkelte franchisetagere tjener mere end 100.000 kr. om måneden.

JobTeam leverer alle nødvendige IT-systemer, som franchisetageren skal bruge til rekruttering, timeregistrering og afregning af løn. - Vi administrerer det kedelige.

Produktet

Vi sætter folk i arbejde

JobTeam hjælper dig med at finde job i en midlertidig eller fast stilling inden for kategorierne

Industri & lager
Faglært Metal
Byggeri
Kontor & Teknik
Spedition
Andre stillinger

Alle virksomheder - uanset hvad de laver - har brug for dygtige medarbejdere for at få succes. Og det som vi hjælper vores kunder med er, at finde den arbejdskraft de har behov for - både til vikariater og til fastansættelser - hvilket virksomhederne ikke selv har kompetencerne, ressourcerne eller eventuelt lysten til.

Med andre ord sørger vi for at matche kunders efterspørgsel med kandidaternes ønsker, så vi i sidste ende opnår en win-win situation, hvor alle parter er glade og tilfredse.

Markedsføringskanaler

Den måde vi får nye kunder på er primært via mødebooking og efterfølgende kundebesøg. Det handler om at opbygge relationer til kunderne, så de bliver tilbagevendende kunder.

Markedsføringen varetages af hovedkontoret, der er ansvarlig for kædens landsdækkende markedsføring. Man skal som franchisetager ikke koncentrere sig om denne opgave, ligesom de administrative opgaver som f.eks. løn-kørsel og fakturering varetages af hovedkontoret.

Omkostninger

Ingen oprettelsesomkostninger

Royalties
Fælles markedsføring
Administrationsomkostninger

Software, bemandings-system, hjemmeside
Leje af kontor: Afhænger af hvor du placerer dit kontor

Aktiver

Der er tale om en servicevirksomhed, hvorfor der ikke medfølger aktiver. Det eneste du har behov for, for at komme igang er, at du anskaffer dig et transportmiddel, en computer, en telefon og et kontor (evt. i et kontorfællesskab).

Virksomhedens historie

Hvem er vi?
JobTeam A/S er en bundsolid, vestjysk virksomhed. Vi tror på, at arbejdsomhed belønner sig – det ligger i vores DNA.

I 1996 startede vi selv som franchisetager. Da vores franchisegiver blev solgt og vi blev fritstillet, skiftede vi navn og startede JobTeam A/S, som i dag er vokset til 5 egne afdelinger og 10 franchiseafdelinger.

Markedet

I perioden fra 2012 til 2019 er mængden af solgte vikartimer vækstet med 60,4 %, hvilket betyder, at vikarbranchen beskæftiger 25.600 fuldtidspersoner svarende til ca. 1 % af den samlede lønmodtagerbeskæftigelse i Danmark.

Det er et rigtigt godt marked at starte op i. Selvom der er meget konkurrence, så er det forholdsvist nemt at komme ind hos kunderne, da der er stor efterspørgsel på arbejdskraft og meget lav ledighed.

Strategi

Vores overordnede strategi er, at finde de bedste folk til vores kunder, da det er måden hvorpå vi skaber loyale kunder, der handler med os igen og igen.

Helt konkret gør vi det ved at starte specialiserede afdelinger, der drives af selvstændige specialiserede franchisetagere, der har en stor erfaring inden for branchen. Denne erfaring gør, at vi har lettere ved at forstå kundens behov, og efterfølgende at finde de rigtige folk til vores kunder.

Det har vist sig igennem de sidste 20 år, at være måden hvorpå vi har været i stand til at tjene gode penge, få glade vikarer/kandidater og ikke mindst glade kunder.

Vision

Vores vision er, at blive det største vikar- og rekrutteringsbureau i Danmark og virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner ift. vikar- og rekrutteringsydelser.
Vi drømmer om en organisation, der fyldt med ambitiøse mennesker (franchisetagere), der vil hjælpe hinanden med, at få en god forretning.

Ideel køber

Du er den ideelle franchisetager, hvis du har en brændende lyst til at blive selvstændig, og samtidig har lyst til, at starte en forretning, hvor du tjener gode penge. De åbenlyse fordele er, at du vil få en hverdag med frihed, selvstændighed og en meningsfyldt hverdag, med muligheden for at hjælpe andre - både kunder, kandidater og vikarer.

Det er vigtigt, at du har erfaring inden for et af vores fagområder; Kontor og administration, byg, faglært metal, fabrik-lager eller teknik.

Det er ikke raketvidenskab at drive et vikar- og rekrutterings-bureau, og det handler lige så meget om, at du har et stort drive og kan arbejde disciplineret, så du får tingene gjort færdig. Hvis du har den faglige baggrund inden for et fagområde, så skal vi nok lære dig alt om at drive et vikar- og rekrutterings-bureau.

Det vil kræve mere end 37 timer om ugen, hvis du skal have succes.

Opstartshjælp

Vi uddanner dig
Under opstartsforløbet lærer du, hvordan du driver et vikar-og rekrutteringsbureau – alt fra salg og rekruttering til den daglige drift af din virksomhed.

Som ny franchisetager vil du komme på et opstartsforløb bestående af 8-10 undervisningsdage, fordelt på den første 1,5 måned. Her vil du lære alt om at drive et vikar- og rekrutteringsbureau, og når du lærer noget, så er det fordi at du skal bruge det i "virkeligheden" i din egen virksomhed.

Du kommer til at arbejde med din egen virksomhed under uddannelsesforløbet og når du er færdig, er du allerede godt igang med din virksomhed.
Det er nemmere at lære tingene imens du bruger det i praksis, i stedet for at lære en masse teori på forhånd. Du tager uddannelsen sammen med andre der, ligesom dig, er ved at starte op.

Du vil blive samtidigt blive oplært af folk, der selv sidder med diverse opgaver til dagligt, og du vil også komme med vores sælgere ud på kundebesøg inden du selv bliver kastet i ilden.

Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med HR eller rekruttering - det lærer vi dig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10724

Sælger kontaktet:
40

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
32447

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-03-2020
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 50.000 DKK