Motorcykelrejsebureau med speciale i grupperejser til USA er til salg helt eller delvist:

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
MC-Rejser til salg – Bliv ejer eller medejer

Motorcykelrejsebureau med speciale i grupperejser til USA er til salg helt eller delvist:

”Don’t dream while living – live your dream”

Drømmer du om at blive ejer eller medejer af Danmarks førende motorcykelrejsebureau – og fortsat give gæsterne en oplevelse for livet, har du nu chancen for at blive en del af denne unikke oplevelsesverden.

Vi er i god vækst og søger en køber/partner/investor der kan og vil medvirke til at bringe selskabet op i næste liga.

MC-Rejser er et modent dansk rejseselskab, der i sin oprindelige form blev grundlagt i 1995. Vi arrangerer grupperejser på Harley Davidson og Indian motorcykler med dansk rejseleder primært til USA, men også til Vietnam, Columbia og Sydafrika. Vi står selv for hele produktionen og afviklingen af rejserne til USA, mens vi arbejder med lokale partnere på de øvrige destinationer. Vi kører selv som rejseleder i USA, men har også rutinerede freelance rejseledere tilknyttet.

Efter mange års gode oplevelser med hundredvis af gennemførte rejser og tusindvis af gæster, er det nu blevet tid til at køre næste generation i stilling til at overtage driften/selskabet.
Vi startede denne proces for et par år siden, men Corona pandemien og dennes indvirkning på rejsebranchen, satte en naturlig bremse i processen.
2022 har været, et hektisk genstart år at og vi har haft fuld fokus på at drive forretningen, men nu er det tid til at genoptage salgsprocessen.

Vi har derfor besluttet at sætte MC-Rejser til salg. Vi søger en køber eller partner der kan styrke selskabet professionelt. Som udgangspunkt er hele selskabet til salg, men om overtagelsen skal være up front eller i en glidende proces over en årrække er ikke væsentligt. Selskabets nuværende operationelle ejer er indstillet på at indgår i en overdragelsesfase på eksempelvis 3-5 år, hvis det ønskes.

Vi søger en stærk partner der kan medvirke til at bringe selskabet op i næste liga. En partner som aktivt deltager i vores målrettede indsats på at udnytte vores ikke ubetydelige potentiale. Om du er stærk på SOME, på relationer til gæster, er en god fortæller, er entreprenør, har et stort netværk i MC og rejseverdenen, eller du bare drømmer om at slå en kolbøtte og kaste dig over en nyt projekt, er ikke afgørende. Dit engagement og drive og ikke mindst din vilje til aktivt ejerskab til selskabet og dets udvikling, er afgørende for den fremtidige succes.

Vi har haft fuld ordrebog i 2022, og 2023 ser lovende ud, og følger budgettet. Vi er i relativ god form, og er kommet godt igennem Corona nedlukningen, og vi forventer at komme styrket ud af den globale krise i 2022

Markedet:
Danmark udgår 60-65% af vores kundeunderlag, og derudover har vi salgsaktiviteter i Sverige, Norge og England, som samlet udgør de resterende 30-35% af vores omsætning. Vi har gode erfaringer i disse lande hvor der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale, hvor vi indtil nu kun har kradset i overfladen.

Økonomiske nøgletal

2020/22/23 er ikke retvisende grundet Corona nedlukning m.v Budget 2023 resultat før skat 500.000 kr. +.

Produktet

Produktet:
Vi arrangerer grupperejser med dansk/nordisk rejseleder hvor stort set alt indgår i prisen, på nær mad. Vores hold består typisk af 15 motorcykler hvor rejselederen kører forrest på MC og en følgebil kører bagerst. Følgebilen medbringer gæsternes bagage og kolde forfriskninger. Flyrejse, hotel, motorcykel og forsikringer indgår i rejsens pris, og på flere ture er der indlagt adskillige sightseeing oplevelser i prisen.

Vi har et standard, program på 10-12 ture som man kan melde sig til individuelt, og derudover gennemfører vi 2-4 custom ture årligt for lukkede grupper, typisk for MC klubber og lignende

Markedsføringskanaler

Vi har en dansk hjemmeside www.mc-rejser.dk med høj organisk rating på Google, en engelsk hjemmeside www.motorcycle-travel.uk, og vores svenske hjemmeside går live ultimo januar 2023 www.mc-rejser.se.

Vi deltager på MC og Feriemesser i Danmark, Sverige og Norge, samt på de vigtigste MC træf i Danmark og Sverige.

Vi har ca. 7.800 følgere på Facebook og ca. 1.200 unikke modtagere af vores nyhedsbrev.
I runde tal har vi en gensalgsrate på 40% og en typisk gæst køber 3 rejser på 10 år.

Prisen på vores rejser svinger fra 24.000 til 41.000 DKK og er fra 12 til 21 dage.

Omkostninger

Selskabet har kun 1 fastlønnet fuldtidsmedarbejder, alle andre medarbejdere er tilknyttet som
Freelance inklusiv, bogholderi, SOME aktiviteter og vedligeholdelse af vores hjemmesider.
Vores største indirekte omkostningspost er markedsføring, herunder deltagelse på messer og træf, udarbejdelse og tryk af high-end brochure på 3 sprog samt SOME annoncering.
Vi har freelance provisionslønnede sælger i Jylland, i Sverige og i England, samt søger en tilsvarende i Norge.

Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

MC-Rejser blev i sin oprindelige form grundlagt i 1995, og den nuværende ejer overtog selskabet fuldt ud i 2010. MC-Rejser var og er pioner indenfor motorcykel rejser specielt i USA, og har siden starten været kendt for et højt professionelt niveau.
Den nuværende ejer begynder at se pensionstilværelsen langt ude i horisonten, så det er ved at være tid at tænke på et generationsskifte

Markedet

Danmark udgår 60-65% af vores kundeunderlag, og derudover har vi salgsaktiviteter i Sverige, Norge og England, som samlet udgør de resterende 30-35% af vores omsætning. Vi har gode erfaringer i disse lande hvor der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale, hvor vi indtil nu kun har kradset i overfladen.

Svagheder/udfordringer

Vi har som nævnt et stort uudnyttet potentiale som vi har vanskeligt ved nå, da vores produktion og afvikling af turene er tæt på vores max kapacitet med det nuværende organisatoriske setup.

Som nævnt indledningsvis ønsker vi også et generationsskifte indenfor de kommende år, og har på den baggrund iværksat denne hele eller delvise salgsproces.

Stærke sider

Vi har et rigtig godt ry og selskabets styrke er helt klart vores position på markedet som værende top professionel med et top klasse produkt.
Vi laver ikke Danmarks billigste motorcykelrejser, vi laver Danmarks bedste, hvor gæsten og oplevelsen er i fokus.
Vi har stort set kun positive anmeldelser, og vores gæster er meget loyale.

Ideel køber

Om du er professionel investor der professionelt kan medvirke til selskabets vækst, motorcykel entusiast der elsker det fri liv og som brænder for at give vores gæster en på opleveren, eller du har solgt din virksomhed og ønsker at slå en kolbøtte i en ny spændende verden, er rejsebranche personlighed der vil have foden i eget hus, eller måske noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende er at du er forretningsorienteret, at du brænder for produktet og selskabet, og ikke mindst elsker at dele alle de storslåede oplevelser med vores gæster med stor entusiasme og indlevelse.

Vores løfte til vores gæster:

Motorcykelrejser er meget mere end endnu en “rejse” – det er en livsstil, en passion, et kald, en oplevelse og en trang.
En trang til de åbne veje, nye mennesker og fællesskab.
Vores ambitioner er høje, når det gælder kvalitetsrejser på motorcykel – vi vil tilbyde det bedste, det meste og det sikreste.
Alt sammen er til for at sikre, vi tager dig med til de store oplevelser, masser af sjov, nye venskaber og den ultimative frihedsfølelse i et fællesskab som deler passionen for motorcykler, og alt det indebærer.
Vi gør det for oplevelserne, livsstilen og den fascinerende kultur – vi elsker vores “arbejde”. Vi er på vejene med dig fordi, vi elsker at køre motorcykel og gerne vil dele vores MC passion med dig. Vores mål er at vise dig alle de storslåede oplevelser, fantastiske scenarier og den gennemgående gæstfrihed vi møder undervejs.

Opstartshjælp

Selskabets nuværende operationelle ejer er indstillet på at indgår i en overdragelsesfase på eksempelvis 3-5 år, hvis det ønskes.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
277

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35783

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
09-01-2023
Udbudspris 3.500.000 DKK