Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Motorcykelrejsebureau med speciale i grupperejser til USA er til salg helt eller delvist:

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
MC-Rejser til salg – Bliv ejer eller medejer

Motorcykelrejsebureau med speciale i grupperejser til USA er til salg helt eller delvist:

”Don’t dream while living – live your dream”

Drømmer du om at blive ejer eller medejer af Danmarks førende motorcykelrejsebureau – og fortsat give gæsterne en oplevelse for livet, har du nu chancen for at blive en del af denne unikke oplevelsesverden.

Vi er i god vækst og søger en køber/partner/investor der kan og vil medvirke til at bringe selskabet op i næste liga.

MC-Rejser er et modent dansk rejseselskab, der i sin oprindelige form blev grundlagt i 1995. Vi arrangerer grupperejser på Harley Davidson og Indian motorcykler med dansk rejseleder primært til USA, men også til Vietnam, Columbia og Sydafrika. Vi står selv for hele produktionen og afviklingen af rejserne til USA, mens vi arbejder med lokale partnere på de øvrige destinationer.

Efter mange års gode oplevelser med hundredvis af gennemførte rejser og tusindvis af gæster, er det nu blevet tid til at køre næste generation i stilling til at overtage driften/selskabet.
Vi startede denne proces for et par år siden, men Corona pandemien og dennes indvirkning på rejsebranchen, satte en naturlig bremse i processen.
2022 har været, et hektisk genstart år og vi har haft fuld fokus på at drive forretningen, men nu er det tid til at genoptage salgsprocessen.

Vi har derfor besluttet at sætte MC-Rejser til salg. Vi søger en køber eller partner der kan styrke selskabet professionelt. Som udgangspunkt er hele selskabet til salg, men om overtagelsen skal være up front eller i en glidende proces over en årrække er ikke væsentligt. Selskabets nuværende operationelle ejer er indstillet på at indgå i en overdragelsesfase på eksempelvis 3-5 år, hvis det ønskes.

Vi søger en stærk partner der kan medvirke til at løfte selskabet op til næste niveau. En partner som aktivt deltager i vores målrettede indsats på at udnytte vores ikke ubetydelige potentiale. Om du er stærk på SOME, på relationer til gæster, er en god fortæller, er entreprenør, har et stort netværk i MC og rejseverdenen, eller du bare drømmer om at slå en kolbøtte og kaste dig over en nyt projekt, er ikke afgørende. Dit engagement og drive og ikke mindst din vilje til aktivt ejerskab til selskabet og dets udvikling, er afgørende for den fremtidige succes.

Vi har haft fuld ordrebog i 2022, og 2023 ser lovende ud, og følger budgettet. Vi er i relativ god form, og er kommet godt igennem Corona nedlukningen, og vi forventer at komme styrket ud af den globale krise i 2022

Økonomiske nøgletal

2020/2021/2022 er ikke retvisende grundet Corona nedlukning, krig, inflation, høj USD kurs med videre.
Budget for 2023 viser et resultat før skat på 500.000 kr. +.

Produktet

Produktet:
Vi arrangerer grupperejser med dansk/nordisk rejseleder hvor stort set alt indgår i prisen, undtaget fortæring og benzin. Vores hold består typisk af 15 motorcykler hvor rejselederen kører forrest på motorcykel og en følgebil kører bagerst som sweeper. Følgebilen medbringer gæsternes bagage og kolde forfriskninger og hvad der ellers hører til som servicevogn. Flyrejse, hotel, motorcykel og forsikringer på motorcyklen indgår i rejsens pris, og på de fleste ture ture, er der desuden indlagt adskillige sightseeing og andre oplevelser i prisen.

Vi har et standard, program på 10-12 forskellige ture årligt, som man kan melde sig til individuelt, og derudover gennemfører vi 2-4 custom ture årligt for lukkede grupper, typisk for MC klubber og lignende

Markedsføringskanaler

Vi har en dansk hjemmeside www.mc-rejser.dk med høj organisk rating på Google, en engelsk hjemmeside www.motorcycle-travel.uk, og vores svenske hjemmeside går live ultimo april/maj 2023 www.mc-rejser.se.

Vi deltager på MC og Feriemesser i Danmark, Sverige og Norge, samt på de vigtigste MC træf i Danmark og Sverige.

Vi har ca. 7.800 følgere på Facebook og ca. 1.200 unikke modtagere af vores nyhedsbrev.
I runde tal har vi en gensalgsrate på 40% og en typisk gæst køber 3 rejser på 10 år.

Prisen på vores rejser svinger fra 24.000 til 41.000 DKK, fra 12 til 22 dage.

Omkostninger

Selskabet har kun 1 fastlønnet fuldtidsmedarbejder, alle andre medarbejdere er tilknyttet som
Freelance. Det gælder blandt andet rejseledere, sælgere og agenter, bogholderi, SOME aktiviteter og vedligeholdelse af vores hjemmesider.

Vores største indirekte omkostningspost er markedsføring, herunder deltagelse på messer og træf, udarbejdelse og tryk af high-end brochure på 3 sprog samt SOME annoncering.

Vi har freelance provisionslønnede sælgere i Jylland, i Sverige og i England, samt søger en tilsvarende i Norge.

Hele back-office delen ligger oppe i skyen, inklusiv økonomi- og bookingsystemer.

Vi har et mindre lejet kontor i Vallensbæk, så vores lokaleomkostninger er ret ubetydlige.

Varelager på 20.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

MC-Rejser blev i sin oprindelige form grundlagt i 1995, og den nuværende ejer overtog selskabet fuldt ud i 2010. MC-Rejser var og er pioner indenfor motorcykel rejser specielt i USA, og har siden starten været kendt for et højt professionelt niveau.

Den nuværende ejer som har kørt motorcykel det mest af sit voksne liv, var selv på motorcykeltur i USA i 2007 med en flok venner. Han blev med det samme grebet af den helt fantastiske natur som USA kan byde på, og som bare opleves 110% på motorcykel. Alle ens sanser kommer i spil, ikke mindst følelsen af den totale frihed, mens man cruiser på en lækker toptunet Harley, på en storslået amerikansk highway, gennem ørken eller over de flotteste bjerge, så lige meget hvor øjet kigger hen - er det flot med flot på
.
Turen i 2008 sad fastnaglet i hans krop og sjæl, så efter 12 år i det danske forsvar og 17 år som direktør i betydende danske virksomheder, tog han beslutningen om at udleve sin drøm og passion, og grundlagde det selskab der i dag hedder MC-Rejser. MC-Rejser består af flere små selskaber som løbende er opkøbt, og i 2012 opkøbte vi det oprindelige MC-Rejser, og valgte at beholde navnet MC-Rejser.

Den nuværende ejer begynder at se pensionstilværelsen langt ude i horisonten, så det er ved at være tid at tænke på et generationsskifte

Markedet

Danmark udgår 60-65% af vores omsætning, og derudover har vi salgsaktiviteter i Sverige, Norge og England, som samlet udgør de resterende 30-35% af vores omsætning. Vi har gode erfaringer i disse lande hvor der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale, hvor vi indtil nu kun har kradset i overfladen.

Svagheder/udfordringer

Vi har som tidligere omtalt et stort uudnyttet potentiale, som vi har vanskeligt ved at nå med det nuværende set-up.

Vi har rigelig overskudskapacitet til at gennemføre vores ture, men er tæt på vores max kapacitet på back-office delen. Det er evident at en ny ejer eller partner har kapacitet og viden indenfor hele salgs og markedsføring segmentet, specielt med fokus på SOME delen, vil en ikke ubetydelig vækst ret hurtigt vise sig.

Stærke sider

Vi har et rigtig godt ry og selskabets styrke er helt klart vores position på markedet som værende top professionel med et top klasse produkt.
Vi laver ikke Danmark eller Nordens billigste motorcykelrejser, vi laver de bedste, hvor gæsten og oplevelsen er i fokus.
Vi har stort set kun positive anmeldelser, og vores gæster er meget loyale. Vi har en gensalgsrate på 40% og flere gæster kommer igen år efter år.

Ideel køber

Om du er professionel investor der professionelt kan medvirke til selskabets vækst, motorcykel entusiast der elsker det fri liv og som brænder for at give vores gæster en på opleveren, eller du har solgt din virksomhed og ønsker at slå en kolbøtte i en ny spændende verden, er rejsebranche personlighed der vil have foden i eget hus, eller måske noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende er at du er forretningsorienteret, at du brænder for produktet og selskabet, og ikke mindst elsker at dele alle de storslåede oplevelser med vores gæster med stor entusiasme og indlevelse.

Vores løfte til vores gæster:

Motorcykelrejser er meget mere end endnu en “rejse” – det er en livsstil, en passion, et kald, en oplevelse og en trang.
En trang til de åbne veje, nye mennesker og fællesskab.
Vores ambitioner er høje, når det gælder kvalitetsrejser på motorcykel – vi vil tilbyde det bedste, det meste og det sikreste.
Alt sammen er til for at sikre, vi tager dig med til de store oplevelser, masser af sjov, nye venskaber og den ultimative frihedsfølelse i et fællesskab som deler passionen for motorcykler, og alt det indebærer.
Vi gør det for oplevelserne, livsstilen og den fascinerende kultur – vi elsker vores “arbejde”. Vi er på vejene med dig fordi, vi elsker at køre motorcykel og gerne vil dele vores MC passion med dig. Vores mål er at vise dig alle de storslåede oplevelser, fantastiske scenarier og den gennemgående gæstfrihed vi møder undervejs.

Opstartshjælp

Selskabets nuværende operationelle ejer er indstillet på at indgå i en overdragelsesfase på eksempelvis 3-5 år, men også mere eller mindre, hvis det ønskes.

Som udgangspunkt mener vi det tager 1-2 år at blive "udlært" i produktet og konceptet. Vi kan noget unikt og helt specielt, som mere end 20 år og mere end 150 ture som rejseleder har kastet af sig - den erfaring og den viden får du stillet til rådighed fra dag 1.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1796

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35783

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
09-01-2023
Udbudspris 3.000.000 DKK