Dansk design start-up søger en kommerciel ansvarlig med partnerskabsdrømme.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

mignis er et home decor brand og den nye dreng i klassen med høje internationale vækstambitioner.

Vi er en business frontier, som sætter nye standarder, ved at stille krav til design, funktion og kvalitet. Produkterne forhandles hos danske og udenlandske design-& interiør butikker og vi samarbejder med agenter og distributører på eksportmarkederne.

Vi ser et hul i marked for designlækre bordlightere, og mærker en øget interesse fra hele verden, som vi kommercielt ønsker at dække. Dit bidrag som partner skal rykke brandet og salget op til ”next level” - og du vil få stor medindflydelse på videreudviklingen af virksomheden, både strategisk og operationelt.

Økonomiske nøgletal

Produkterne har en dækninggrad 1 på imellem 75%-72%. Vi har vækstet 100% de første år, men 2021 har været et stille år pga. Covid-19 og mangel på salgsressourcer.

Produktet

Som lys- og designnation omgiver danskerne sig med lysestager og lanterner til alle tider, men paradoksalt nok har lyskulten ikke smittet af på ”tændtøjet”. Vi tænder stearinlys med billige plastiklightere fra supermarkederne, som bagefter forvises til køkkenskuffer og skabe for ikke at spolere æstetikken.
mignis genetablere en glemt produktkategori indenfor design og interiør, ved at nyfortolke den gamle bordlighter fra 50´erne i et moderne dansk design, som imødekommer forbrugerens behov i det 21. århundrede.

Vores produkter har 5års garanti og kan genopfyldes - vi kalder det BÆREDYGTIG KVALITET, fordi designet er klassisk og kan gå i arv. Vi gør vi op med “køb og smid væk” kulturen og skaber langtidsholdbart genbrugsglæde og vedvarende værdi.

mignis bordlightere er brugskunst, der i sin funktion som interiørprodukt er et dekorativt og funktionelt element i boligen, ligesom en vase eller lysestage.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os via detailhandel samt på de sociale medier.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Strategi

Born global - og udnytte det åbenlyse hul i marked, ved at tilbyde en kollektion af designlækre bordlightere og accessories til boligen, som et alternativ til alverdens hæslige og billige lightere.

Vision

BE a business frontier!
Skabe et nichebrand, som sætter nye standarder i lighter kategorien, ved at stille krav til design, funktion og kvalitet.
Vi stræber efter innovation og ønsker at designe og udvikle produkter til mennesker, som afspejler deres livsstil i boligen.

Ideel køber

Vi søger en partner, der skal overtage det kommercielle ansvar i virksomheden og være driveren bag salg og marketing mod at få en andel af virksomheden. Størrelsen på andel after aftale.
Arbejdstiden helst fuld tid, alternativ på deltid i en aftalt periode. Brancheerfaring fra design, møbel eller interiør industien er fordel, men ikke en nødvendighed. Sprog er vigtig - engelsk et "must", men gerne også tysk eller fransk.

Opstartshjælp

Nuværende ejer forbliver i virksomheden og vil have ansvaret for design, produktudvikling og sourcing.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3589

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
34829

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-03-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 50.000 DKK