Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Profitabel fodklinik sælges i Aarhus N - Omsætning: 1.304.745

Ivar Huitfeldts Gade, Aarhus N
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Ideel for klinikfællesskab

Fodterapeut / Fodplejer - Her har du chancen for at etablere dig godt for resten af livet. Profitabel og veldrevet klinik sælges grundet pension. Klinikken er akkrediteret og har ydernummer.

Klinikken blev etableret på Trøjborg i 1956. I 1964 flyttede klinikken til nuværende adresse Ivar Huitfeldts Gade 79, 8200 Århus N. Klinikken er særdeles velrenommeret og er et velkendt navn i bybilledet.

Klinikken har siden åbning haft en stor fast kundekreds og løbende kundetilgang. Klinikken er beliggende nær
universitetet i attraktivt/populært område i lyse og dejlige lokaler i gadeplan med handicapvenlig adgang.

Klinikejer og personale har siden starten sat en dyd i at udføre en professionel og korrekt behandling med tryghed i personlig vejledning. Der er særdeles fine og gratis parkeringsforhold lige udenfor klinikken, kort afstand til offentlig transport og ladestandere til el-biler.

Klinikken på 72 m2 og indeholder:
Venteplads med reception, 4 behandlerrum, kundetoilet, sterilisationsrum (tidligere behandlerrum), stort baglokale med udgang til gård, og skyllerum med vaskesøjle.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i alt: 1.304.745 kr.
Dækningsbidrag: 98.43%
Bruttoresultat: 45.55%
Antal aktive patienter jf. journalføringssystem: anslået ca. 1.150 stk.

Overskud før skat: 586.190 DKK

Produktet

Fodterapi, fodbehandling.

Markedsføringskanaler

Hjemmeside + ejer af domænet www.fodpleje.dk, annoncering hos krak, medlem af LASF, medlem af SADF, aftaler med plejehjem mv.

Omkostninger

Lokale: 97.323
Krak: 8655
NRGI: 4311
Internet: 24989
Licens dankortterminal: 2502

Aktiver

Klinik sælges med ALT inventar, materialer, varelager, computer, telefon, dankortterminal, køleskab, vaskemaskine, tørretumbler mv. Specifik inventarliste kan rekvireres.

Varelager på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Aarhus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde med 282.910 indbyggere. I Aarhus Kommune bor der 352.751 indbyggere. I den større byzone regner Eurostat med et befolkningstal på 845.971. Aarhus er en del af Byregion Østjylland, der med en befolkningstal estimeret til mellem 1,0 - 1,4 mio. er Danmarks største vækstcenter uden for Københavnsområdet.

Klinikken har siden åbning haft en stor fast kundekreds og løbende kundetilgang. Klinikken er beliggende nær universitetet i attraktivt/populært område i lyse og dejlige lokaler i gadeplan med handicapvenlig adgang.

Stærke sider

Stort, fast og bredt kundegrundlag og kendskab opbygget over mere end +65 år! Stærk økonomi med høj omsætning. Mulighed for god overdragelse, hjælp, supervision og introduktion til kundekreds og kliniksystem af sælger og erfaren Autoriseret Fodterapeut der har arbejdet på klinikken i +40 år. Stor tilgang i lægehenviste behandlinger især indenfor områderne diabetes og ortonyxi.

Vision

Visionen for klinikken har altid været at skabe et afslappet rart miljø som basis for en topprofessionel kompetent og tryg behandling. Klinikkens store faste kundekreds viser at denne vision er lykkedes.

Ideel køber

Måske ejer du en etableret klinik og har mod på at ekspandere med flere klinikker eller måske er du ny i faget med mod på at drive egen virksomhed/klinik. Her afstås en klinik med fast kundegrundlag og et stærkt renommé som har været profitabel i +65 år! En unik mulighed.

Der er, foruden sælger pt. én ansat/ indlejer på klinikken. Vækstpotentialet for den rette køber er imidlertidig stort ved ansættelse af yderligere 1-2 indlejere og især ved ændring af klinikkens åbningstid - der for nuværende kun er fra kl. 9.30-15.30 samt udvidelse af nuværende radius for hjemmebehandlinger.

Opstartshjælp

Der tilbydes op til 6 måneders telefonisk sparring og overdragelse op til 10 timer pr. uge. Herudover vil der være mulighed for supervision og introduktion til patienter på klinik, hjemmebehandlinger samt plejehjem af sælger samt af nuværende medarbejder, Statsautoriseret Fodterapeut, som har været på klinikken i +40 år og fortsat ønsker at være tilknyttet klinikken som indlejer.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
60 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1774

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35773

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
06-01-2023
Udbudspris 850.000 DKK