Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Forpagter / Forpagterpar søges til Hotel med kæmpe potentiale

Hvedebjergvej, Brabrand
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Er I klar til at servicere Femern Bælt Projektet – 8 år med fart på.
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Hotel-Femern med 60 sengepladser for delt på 25 værelser, beliggende på Lolland kun 10 km fra byggepladsen for Femern-tunnelen og 5 km fra motorvejen.
I forbindelse med bygningen må forventes et stort rykind og en belægning tæt på 100%, 12 måneder om året de næste 8-10 år og rigtig gode indtjeningsmuligheder for den rette. Her er der mulighed for at drive en servicevirksomhed i forbindelse med Danmarkshistoriens største byggeprojekt.
Hoteller har de seneste år kørt som et sommer-hotel og kørt på vågeblus hen over vinteren med rejsende til og fra Tyskland, men ny er Hotel Femern klar til at tage imod Femern-Tunnelen.

Økonomiske nøgletal

Økonomi:
Vi vil heller have de rette personer med god energi frem for et stort indskud. Vi kan også være behjælpelig med finansiering af bolig.
Indskud/Depositum: 50.000
Husleje: 300.000
Omsætning: 3.000.000 til 5.000.000 millioner

Produktet

Hotellet:
Hotellet er total renoveret over de sidste år og beliggende i en flot gammel rødstensbygning. Alle værelser er lyse og rengøringsvenlige med parketgulve. Der er 25 værelser, restaurant til ca. 40 personer, mindre køkken, TV- opholdsstue, lille bar, dejlig terrasse, vaskeri, kontor og opmagasinering.
Hotellet er beliggende i en stor åben have med naturskøn udsigt over marker.
Hotellet har for nuværende spiritusbevilling.
Vi søger:
En forpagter eller et forpagterpar, der har energi og erfaring til at tage udfordringen op. Som er udadvendte, servicemindede, ser muligheder og med erfaring fra at drive egen virksomhed, gerne inden for hospitality. Du/I skal være indstillet på at bo i området. Du skal kunne opnå de nødvendige bevillinger og kunne styre økonomi, markedsføring og ansættelser. Du/I skal have lyst og evner til at tilpasse hoteller og ikke være bange for at tage hænderne op af lommen. Vi hjælper gerne i med at komme i gang og løbende.
Muligheder:
Hotellet har store muligheder for at kunne servicere de mange der servicefunktioner der er i forbindelse med Femern Bælt projektet. Der er mulighed for at indgå større og mindre firma aftaler, såvel som at fylde op med ad hoc bookinger. I området er der en del cykel og natur turister, samt besøgende til Lalandia og Knuthenborg Safaripark. Det må nok forudses at turisterne kommer til at vige for det bookingpres der kommer fra Femern Bælt projektet.

Er du/I de rette, vil vi glæde os til at modtage ansøgning samt CV gerne med foto på mail: [email protected]


Markedsføringskanaler

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5998

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31527

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-06-2019
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Udbudspris 50.000 DKK