Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Førende forhandler og importør af SkyVac

Kuskgårdsvej, Sulsted
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Virksomheden er en af landets førende forhandler og importør af SkyVac , produkter til tagrenderensning og støvsugning i højden. Der sælges primært direkte til slutbruger.
Der er tale om maskiner med et godt brand og stort potentiale. Gode muligheder for god indtjening, ved at arbejde fuld tid med aktivt opsøgende salgsarbejde. Leverandøren i England sælger flere produkter, som kan være en rigtig god udvidelse af sortimentet. Her kan bl.a. nævnes udstyr til fliserens og produkter til vask ag vinduer og solceller.

Økonomiske nøgletal

I perioden fra start til nu, er der omsat for ca. 3 mill., med en god avance.
Da der er tale om en del af min virksomhed, ligger der ikke separat regnskab, men de væsentlige tal for årene 18, 19 og 20 følger her ekskl. moms:
2018 2019 2020
Omsætning Kr. 860.895,- Kr. 703.847,- Kr. 743.688,-
Varekøb Kr. 570.294,- Kr. 481.555,- Kr. 464.194,-
Omk. I øvrigt Kr. 43.400,- Kr. 44.569,- Kr. 41.040,-

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Der er tale om maskiner med et godt brand og stort potentiale. Gode muligheder for god indtjening, ved at arbejde fuld tid, med aktivt salgsarbejde. Progukt og oprindelsesland:
Tagrenderensning og støvsugning i højden – Maskinerne importeres fra England. Leverandøren kommer løbende med nyheder af såvel tilbehørsdele som maskineri. Er man interesseret i andre maskiner end tagrenderens, fører leverandøren en bred vifte af andre maskiner til f.eks. fliserens og vinduevaskere, så der er rig mulighed for at udvide virksomheden.
For SkyVac medfølger demonstrationsudstyr og salgsvarer til en værdi af ca. Kr. 100.000,-
Ved overtagelse af hele pakken, kan 4 år gammel Peugeot Expert varebil indgå ved overtagelse af leasingkontrakt
Der er separate websites til alle tre produkter.
www.skyvacdanmark.dk
Der er også mulighed for at udføre de opgaver, som maskinerne er beregnet til.
Maskinsalget af SkyVac startede medio 2017, som et supplement til bestående virksomhed og har altid været deltidsarbejde.
Kunderne er et bredt udpluk fra såvel offentlige som private virksomheder. Boligselskaber og kommunale myndigheder er oplagte emner. Andelsboligforeninger er et andet godt kundepotentiel, da mange af de der startede andelsboligforeningen, har nået en alder, hvor det ikke længere er interessant at kravle på stige til tagrenderensningen.
*Rengøringsfirmaer er en anden potentiel kundekreds, da disse således kan tilbyde deres kunder støvsugning i højden.
Direkte til slutbrugeren som selv sørger for rengøring og vedligeholdelse af ejendomme, kan produkterne naturligvis også sælges. Butikker og butikskæder, service og produktionsvirkdsomheder, som ofte har højt til loftet, er oplagte emner til som minimum udstyr til støvsugning i højden. Også tagrenderens kan komme på tale, og der vil være gode muligheder for at kombinere med udstyr og maskiner.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden, lidt google ads, annonce i et fagblad. Vores aktiv med tagrenderens og reklame på bilsider.
E-mail til udvalgte enber.

Omkostninger

Omkostninger dækker brændstof, fragt, hjemmeside og annoncer

Aktiver

Virksomheden drives fra hjemadressen.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

:fter vi var startet med tagrenderens i 2016, fik vi flere forespørgsler på hvor vi fik udstyret fra. Dette resulterede i jeg lavede aftale om at forhandle produkterne i Danmark. Maskinsalget af SkyVac startede medio 2017, som et supplement til bestående virksomhed og har altid været deltidsarbejde. HWS og Tornado er kommet til lige op til CIVID-krisen.

Markedet

Markedet er stadug voksende, og kunderne findes blandt entreprenører af forskellige slags, boligselskaber og offentlige instanser. Der er ingen tvivl om at HWS maskinen går en stor fremtid i møde, da der til stadighed strammes op omkring brug af pesticider. De andre maskiner vil også vokse støt og roligt, og med en målrettet indsats er der store muligheder fremover.

Svagheder/udfordringer

Specielt Tornado og HWS skal der arbejdes en del med for at fremme kendskabet

Stærke sider

SkyVac er den ebeste maskine på markedet, der er udviklet specielt til tagrenderens, det ses på flere detaljer.

Strategi

Der er naturligvis en kundedatabase, som fra tid til anden har behov for supplement af udstyr og reservedele. For den rigtige person er der store muligheder da der er tale om produkter der bliver et stadigt større efterspørgsel efter.

Vision

Med den rette indstilling er der mulighed for at være markedsledende for alle produkter.

Opstartshjælp

Opstartshjælp: Der vil blive givet en grundig demonstration af produkterne. HWS vil have dig til Tyskland en dag, hvor du får en grundig gennemgang af produktsortimentet.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4512

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33905

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
05-07-2021
Udbudspris 590.000 DKK