Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Velrenomeret B2B salgs og importvirksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Virksomhed der er i udvikling og med gode indtjeningsmuligheder

Med kunden i centrum og god personlig betjening er kunderne til for os og har til enhver tid krav på at få den bedste service, der får dem til at komme igen og skabe yderligere positive relationer. Vi leverer høj kvalitet til prisen, og vi bestræber os på at levere til den aftalte tid.

– Mange restauranter vælger nye farver og faconer i porcelæn. De tilsætter maden nogle nye råvarer og fornyer sig på mange måder. Har man ideer til noget nyt design eller blot inspiration, så er vi parate til en dialog. Vi hjælper gerne kunderne med råd og vejledning eller til at finde den nål i høstakken, som de har ledt efter i mange år. Vi har kontakt til flere hundrede leverandører i Asien og andre steder i verden. Vi kan få lavet det umulige i god kvalitet og til de rigtige priser.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har en omsætning på 4.000.000,- og har en høj overskudgrad Med et solidt overskud for 2018 på 700.000,- efter skat.
Virksomheden forventes en stigning i aktiviteterne på 10-15 % i indeværende år.

Regnskab

  • Omsætning:4.000.000 DKK
  • Ebitda: 958.000 DKK
  • Resultat før skat: 916.000 DKK
  • Balancesum: 1.563.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi har fundet vores plads i et marked, hvor det i høj grad handler om at have et stort netværk med gode kunder og lige så gode og alsidige leverandører.

– Virksomheden har opbygget et omfattende netværk af producenter, blandt andet i Asien, som der kan trækkes på, når en kunde efterspørger noget specielt. Det kan være en bestemt type stol til en cafe eller loungemøbler til et messecenter, med forskellige typer af stabelbare stole.

– Ud over at have et stort udvalg af det materiale, der er kendt i festudlejnings branchen, så tænker vi meget i nicher. Vi tager special opgaver ind, hvis der ønskes specielle udformninger, mål som er anderledes en normalen, finder produkter som ikke findes på det danske marked. Vi er kunderne behjælpelige med at lave modeller af det, de ønsker. Få lavet beregninger og et budget for hvad de enkelte ting vil koste at få produceret. Få en produktionsaftale på plads og sikre levering og formidle de proceduremæssige ting ordnet. Simpelthen alt det der skal til for at trygheden er i top.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomheden har udelukkende omkostninger i form af renter på driftskredit, samt en lille husleje på 12.000,- dog kan virksomheden let flyttes da lagerplads på ca 300 m2 er nok da vare fortrinsvis sendes direkte til virksomhedens kunder.
Derudover er der lønninger til 3 ansatte hvoraf den ene er flex jobber desuden er der udgift pt. på 17.500,- til markedsførings fremstød på hjemmeside og nyhedsbreve.

Aktiver

Kontor og lager
Kontoret består af 2 arbejdspladser samt en mindre udstilling.
Lager er på ca. 550.000,- i form af de hurtigst omsatte vare.

Varelager på 250.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4863

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31582

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-07-2019
Udbudspris 2.250.000 DKK