Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 910.000 DKK

Webshop med salg af børneprodukter

Med færdig webshop platform

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2016
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Ved henvendelse

Virksomheden er et stærk veletableret brand med fokus på bæredygtige økologiske produkter i en yderst høj kvalitet med fokus på æstetik og funktionalitet.

Vi adskiller os fra normen i branchen og producerer ikke sæsonvarer, men har derimod en sund forretningsmæssig tilgang til produktion, lagerførelse og et højt fokus på forhandlersamarbejde, der sikrer genbestillinger igen og igen.

Vi har en stabil omsætning og indtjening, og vi vækster organisk år for år. Vi fordoblede omsætningen fra 2017 til 2018 og vi vækster fortsat her i 2019.

Vi har en enormt stærk visuel profil og det er her vi også adskiller os fra andre.

Økonomiske nøgletal

Vi har i 2018 leveret et overskud på 332.000 kr. Vi har investeret en del i sortimentudvidelse og haft udgifter til bla. messe mm.

Produktet

Virksomheden er dansk design indenfor interiør til børnesegmentet i høj kvalitet. Vores primære fokus er på at skabe gennemførte produkter i økologiske materialer og med en detaljegrad, der sikrer tilfredse kunder og stærke forhandlerrelationer.

Vi tilbyder en enormt høj kvalitet i en branche, der er præget af mange sæsonvarer og konstante udsalg osv. Det er her vi skiller os markant ud: vi har aldrig afholdt hverken udsalg, rabatkampagner eller lignende. Hos os køber man, fordi man ønsker det absolut bedste til sit barn.

Markedsføringskanaler

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
851

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
31125

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-03-2019
Udbudspris 910.000 DKK