Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Foodtrucks med pandekager - en festlig levevej - Omsætning: 850000 kr. bruttoavance over 80%

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Her får du en lille velindkørt forretning, der sælges da ejerne ønsker at gå på pension. Milles Pandekager har eksisteret som mand og kone virksomhed siden 2009, har registreret varemærke og er kendt for god kvalitet og service over hele Sjælland, samt sydhavsøerne. Du kan drive den både som en nebengeschäft eller en rigtig god levevej. Kunderne er gode faste firmakunder og private (der bliver flere og flere firmakunder) der ønsker noget andet end Diner Transportable eller en pølsevogn og at kunne slappe af sammen med deres gæster.
Vareforbruget er meget lavt, hvilket giver en god bruttoavance. Vi har brugt mellem 80 og 100 arbejdsdage om året. Nye medarbejdere sættes let ind i arbejdet, så du sparer tid på oplæring. Bestillingerne kommer ind løbende og som regel i god tid. Nogen bestiller flere år i forvejen. Hvilket gør det nemt at planlægge både arbejdstid og "ferier"

Økonomiske nøgletal

Afkastningsgrad 175
Overskudsgrad 57
Dækningsgrad 80
Ved en omsætning på 1 mill. er det reelle vareforbrug på mellem 150000 og 200000

Omsætning 2020 kr. 367000 ex moms
Omsætning 2021 kr. 552000 ex moms
Omsætning 2022 kr. 878000 exmoms

Regnskab

  • Omsætning:878.000 DKK
  • Ebitda: 345.000 DKK
  • Resultat før skat: 330.000 DKK
  • Balancesum: 304.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Som navnet indikerer sælger vi Pandekager. Både til private fester, firmaarrangementer, rejsergilder o. lign. Vi har også kørt lidt med "gadesalg" på markeder og festivaler, men primært koncentreret os om forudbestillinger med fast antal gæster og forudbetaling.
Til private fester og firmaarrangementer er menuen aftalt på forhånd og man har en fornemmelse af hvor meget der skal bruges - hvilket giver et minimalt spild. Gæsterne kommer selv frem til vognen eller bordet i festlokalet og beder selv om hvad de vil have i pandekagerne.
Det gør det nemt for værtsparret at holde fest sammen med deres gæster, i stedet for at skulle stå i køkkenet både dag og aften.
Vi ser kun glade gæster

Markedsføringskanaler

Vi har en hjemmeside der let og overskueligt beskriver vores produkt.
Facebook har været vores primære annonceplatform, men dem der har lavet vores hjemmeside står for søgemaskineoptimering. Dette kan vælges fra.
Vi får de fleste kunder fra direkte henvisninger. Mange firmakunder er kommet ind den vej, hvorimod de private kommer ind via anbefalinger. Folk er villige til at bringe visitkort videre.
Vi har en annoncer der kører hele tiden på facebook som koster omkring kr. 6000,- om året

Omkostninger

Forretningen drives med meget få omkostninger. Kører du den alene skal du regne med telefon og internet. Vi har kun annonceret meget lidt på Facebook.
Lønninger er jo afhængigt af hvor meget eller hvor lidt du selv vil lave, men de fleste opgaver kan klares af en til to personer så længe der er tale om firma - og private og en omsætning på 7000-20000 pr. gang.
Vil du supplere med markeder/festivaler (som er ganske godt) kræver det nogen flere hænder og omkostninger til f.eks. overnatning og forplejning
Vi har kun brugt omkring 60000 til lønninger om året
Hertil kommer jo forsikring, regnskabsassistance og kørselsudgifter

Aktiver

En lille vogn der måler 220x430 inklusive træk udstyret med en dobbelt crepesbager, køl, frys samt koldt og varmt vand. Vejer 1380kg og er udstyret med elektrisk Mover og automatiske støtteben, der tager en stor del af arbejdet
En stor vogn der måler 210x630 inklusive træk. Den er udstyret ligesom den lille vogn, men med to dobbeltbagere (kan udvides til fire) og ellers ligesom den lille vogn. Vejer 2300kg og har også elektrisk Mover for nem manøvrering
Begge vogne er fuldt udstyret med hvad der er brug for
En Ford Transit Custom turbodiesel med 170 HK, der er rigeligt til at trække den store vogn. Den har kørt omkring 50000km. Både vogne og bilen er dekoreret så ingen er i tvivl om, hvad menuen står på
Derudover er der en del ekstraudstyr som; to "indestillinger" der bruges hvis dine kunder gerne vil have at du stiller op indendøre - f.eks. på grund af vejrlig. Dette indebærer bagemaskiner, madvarmere, menuskilte og meget andet "isenkram".

Desuden har vi registreret varemærke og der er medfølger hjemmeside, mailadresse og telefonnummer. Vi tager løbende bestillinger ind lige til den dag hvor overdragelse skal finde sted, således, at en ny ejer kan fortsætte dagen efter overtagelsen. Man kan ikke tale om nogen rigtig sæson da der køres hele året.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 355.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi havde egentlig aldrig tænkt på at skulle have en pandekagevogn. Vi havde rigeligt i vore andre projekter - en smørrebrødsforretning i Næstved, en selskabsforretning i Toksværd og cafeteriaet på Nisseringen foruden vores lille webshop - på en gang
Vi havde dog et ægtepar der lejlighedsvis stillede op for at hjælpe med alle disse opgaver. De foreslog, at vi skulle købe en pandekagevogn - som de ville passe. Der viste sig så en mulighed for anskaffe en lille meget brugt vogn, som de godkendte - og vupti så havde vi sådan en. Der var god gang i forretningen - alene på Køge Festival solgte de to for kr. 117000 på seks dage. Efter små tre år fik de dog nok og så stod vi med en opgave mere. Da det havde vist sig, at den lille vogn havde givet mere end alle de andre andre virksomheder tilsammen, besluttede vi at afhænde disse og udelukkende fortsætte med pandekager til firmaer, markeder og festivaler. Vi købte en lille ejendom, hvor der var plads til vognene og til at tilberede dej.
Siden januar 2014 har vi kun levet af at sælge pandekager, men desværre har alderen indhentet os, hvorfor vi ser os nødsaget til at sælge. Det er en meget hyggelig leve vej og vi føler det svært at stoppe, for vi hygger os meget med kunderne. Vi tager løbende ordrer ind - også til de kommende år, hvilket vi bliver ved med, indtil vi kan overdrage en dejlig levevej til en engageret "gøgler"

Opstartshjælp

Vi er selvfølgelig klar med råd og vejledning på sidelinjen for en ny ejer. Introduktion til de gode faste kunder og vi kan tage en køber med ud på de sidste arrangementer inden overtagelse skal finde sted

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4077

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34791

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
15-03-2022
Udbudspris 1.500.000 DKK