Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Partner søges til EU-import af prisvindende kvalitets produkter til privat & erhverv

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Importør af prisvindende varmepumpesystemer og kvalitets solceller, søger montage partner og/eller medejer.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Virksomheden har egen EU-import af prisvindende kvalitets produkter til såvel privat- som erhverv. Vi tilbyder miljøvenlige energiløsninger til gavn for både kunden og vores miljø.

Stigende interesse for vore produkter og af generelle forretningsmæssige årsager, synes det,at være det rigtige tidspunkt, at tilføre virksomheden flere kræfter med teknisk knowhow.

Der er brug for en partner, som kan tilføre teknisk viden, og som enten selv kan deltage eller supportere ved montagedelen i starten og samtidig udbygge netværket af pålidelige og kvalificerede montører over tid.


Teknisk viden og erfaring har absolut første prioritet. Indskudskapital eller aftale om købesum er sekundært.
Hvis det er som medejer, er det vigtigt, at du har lyst til at medvirke til udvikling af en virksomhed indenfor et ultra-vigtigt område og kan tilføre praktisk teknisk knowhow. Mulighederne er mange, så virksomhedens ejer er åben for forslag.

Geografien er heller ikke så vigtig, da arbejdet kan tilrettelægges på flere måder. Rimelig køreafstand, vil dog være praktisk.

Virksomheden er etableret med kontor- og lagerfaciliteter lige op ad E45, nord for Hobro, og dermed klar til at øge fokus på hele værdikæden, når den rigtige partner er fundet.

Kemi, forretningsforståelse, samt vilje, lyst og energi vejer tungt i beslutningen. Alder og køn er underordnet, men det vil være nødvendigt med en vis portion praktisk erfaring i relation til tekniske løsninger og montage. Din baggrund kan være elektriker og/eller kølemontør, gerne med praktisk erfaring/viden inden for VVS.
Der er tale om en mindre opstartvirksomhed med et ubegrænset potentiale for den rigtige person, men man skal samtidig være klar til, at tage fat i aftalte områder af forretningen og kunne se muligheder frem for begrænsninger.

Virksomheden ønsker at være anonym i første omgang. Ved interesse, så send gerne en beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, dine kompetencer og selvfølgelig en begrundelse for henvendelsen.
Alle henvendelser behandles naturligvis 100% fortroligt, ligesom virksomheden forbeholder sig ret til at kræve en NDA underskrevet.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal og budgetter oplyses på et møde, når det er afklaret, hvorvidt et samarbejde kunne være attraktivt for begge parter.

Produktet

Energisparende løsninger, optimering, rådgivning, mindre projekter.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen er begrænset og foregår i øjeblikket via netværk, tilfredse kunder og hjemmeside. Potentiale for kraftig forøgelse og salg, når en ny partner er fundet.

Omkostninger

Virksomheden drives med et meget begrænset omkostningsniveau.

Aktiver

Mindre varelager og alm. edb udstyr.

Virksomhedens historie

Forretningen er udviklet over nogen tid med kontakt til de rigtige leverandører, for at sikre produkter af høj kvalitet på et stærkt konkurrencepræget marked. Ideen er, at gøre det lidt anderledes og lidt bedre end konkurrenterne, med fokus på lave driftsomkostninger, for at sikre en bæredygtig virksomhed.

Forretningen består i dag dels af både rådgivnings opgaver og salg af grønne energiløsninger. Forretningen påtænkes opdelt i rådgivningsopgaver og salg/montage.

Markedet

Der er selvsagt et betydeligt potentiale, men markedet er samtidig præget af mange interessenter. Der skal både leveres på de tekniske løsninger, såvel som der skal arbejdes på salgsiden.

Svagheder/udfordringer

Behov for styrkelse af det tekniske område og indledende til udførelse af monterings-opgaver.
Der kan naturligvis forbedres efter prioritet og tid.

Der mistes forretning grundet tid og tilstrækkeligt teknisk knowhow. Ny partner eller samarbejdspartner, vurderes at kunne afhjælpe og dermed blive en del af et betydeligt potentiale.

Stærke sider

Virksomheden er etableret med adgang til lager, kontorfaciliteter, hjemmeside og leverandøraftaler
Virksomheden er i drift med konkrete opgaver, omsætning og indtjening.
Stort netværk
Finansiel situation uden bankfinansiering
Kan opdeles i to hovedområder med hver sit ansvar og potentiale

Strategi

Opdeling af forretningsområderne på henholdsvis projektudvikling, samt på salg og montering af produkterne, vurderes, at kunne optimere forretningen. Det bemærkes, at der er tale en forholdsvis nyetableret virksomhed, hvorfor der er rig mulighed for, at få indflydelse på strategien.

Vision

Opnå en tilfredsstillende markedsandel af det vurderede, betydelige potentiale for produkterne.
Virksomheden ønskes samtidig, at opnå anderkendelse som en seriøs samarbejdspartner og dermed medvirke til den grønne omstilling.
Potentialet synes alene at være begrænset af tid og behov for styrelse af teknisk knowhow, samt en god portion knofedt.

Ideel køber

Er certificeret kølemontør, elektriker, ingeniør e.l. med flair for salg og kundepleje, søges til partner- og/eller medejerskab

Måske du allerede er selvstændig i dag og overvejer mulighederne ved at indgå i et partnerskab?
Alternativt har du de nævnte kvalifikationer og tænker på, at blive selvstændig indenfor området.

Så har du chancen nu. Grundarbejdet er lavet, så det er et spørgsmål om at investere den nødvendige tid og viden, samt energi til at udbygge forretningen, inden for et meget samfunds-aktuelt og spændende område.

Det forudsættes, at

Du har en god forretningsmæssig forståelse og lyst til at medvirke til den grønne omstilling.
Du har, eller har lyst til at udvide din viden omkring energioptimering til både privat og erhverv.
Du har grundlæggende viden om varmepumper og/eller solfangere/solceller, og du er villig til at udbygge din viden.
Du kan vejlede kunder og gennemføre salg på et saglig og seriøst grundlag.
Du har håndværksmæssig erfaring og ikke bange for at tage fat.
Du kan arbejde selvstændig med kontakt, rådgivning, salg og frem til den færdige installation?
Du er løsningsorienteret og vant til at have kunden i centrum?

Den ideelle forretningspartner kan sætte flueben ved den overvejende del af den indledende beskrivelse. Hvorvidt der bliver tale om et medejerskab eller i første omgang måske blot et samarbejde, vil afhænge af egne ønsker, vurdering af den optimale løsning, naturligvis kemi og almindelig forhandling.

Opstartshjælp

Normal indføring i opgaver / virksomheden, samt erfaringsudveksling efter behov. Det vigtigste er, via en forventningsafstemning, at blive enige om potentialet, arbejdsfordeling og fuldførelse af de mål, som vi kan opstille i fællesskab for den fremtidige virksomhed.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1492

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32026

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-11-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK