Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danskejet fransk temaferie og adventure koncept med ejendom til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Udlandet
Gem annonce
Sydfrankrig mellem Middelhavet og Pyrenæerne
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Sydfrankrig, 5 huse, ialt 7 vær, 225 m2, 1500 m2 grund, Avenue de l'Alzina 16, Vernet-les-Bains, Pyrenees-Orientales.

Fransk feriebolig koncept med aktivitets ferie, temaophold, udlejning, opbygget over 22 år, med mulighed for tilkøb af gite kompleks i landsbystil med 5 huse, hvoraf 4 er bygget i smuk, håndskåret granitsten. Beliggende i historisk kurby med mikroklima mellem Pyrenæerne og Middelhavet.

Her er en mulighed for at begynde en ny livsstil med tilhørende aktiviteter med et etableret brand.

Økonomiske nøgletal

Variabel beroende på aktiviteter, og det er op til køber om der skal arrangeres tema ophold eller ren udlejning af ferieboliger.

Hidtidige gruppe-aktiviteter er ophørt, men sælger kan rådgive og assistere med fremtidige løsninger.

Virksomheden har erfaring med flere niche temaer, der kan genoptages.
Basis er et afkast på ca 5% af ejendomsværdien hvis det er tale om ren udlejning af de 5 boliger.

Produktet

Konceptet omfatter flere afkastmuligheder, fra self-catering ferieboliger til all-inclusive temaophold som sundhed og velvære, workshops, vandreture eller touringferie, enkel langtidsleje uden for sæsonen - eller opgradere og sælge enhederne på anparter.

Der er 5 enheder til salg eller leje, hver med deres eget matrikelnummer, der består af et type T3 2-værelses stenhus, to type T2, 1-værelses split niveau tilstødende stenhuse, et T1 stenhus og et T4 penthouse.

På grund af pensionering efter 22 års drift, ønsker sælger at afhænde virksomheden - Direkte salg direkte fra ejer, som gerne vil dele mangeårige erfaring med køber..

Virksomheden sælges for 1,4 mio DKK, med aktiv-ferie program, webdomæner, websted, mailingliste (i øjeblikket over 300 henvendelser for langtidsleje uden for sæsonen).

Husene kan tilkøbes, Pris 480.000 Euros for 5 huse . Husene kan evt sælges enkeltvis. Der er også mulighed for udvidelse.

Markedsføringskanaler

Direkte online marketing med egne websites og domæner.
Annonceportaler i udlandet (fortrinsvis på engelsk).
Genbestilling fra tidligere gæster.
Anbefalinger fra tidligere gæster

Omkostninger

Dækningsbidrag til ejendomsskatter, vand og el afgifter, forsikringer ialt ca €6000 pr år (DKK 90.000), og variabelt til marketing, websites m.v. ca €10000 (DKK 75.000)
De faste omkostninger beror iøvrigt på om køber vil leje eller købe bygningerne.
Variable omkostninger er normalt beregnet til 33% for hvert arrangement.

Aktiver

22 års goodwill, kundeudtalelser, kundelister, kontor/reception.

Ejendom kan tilkøbes, eventuelt 5 boliger (gites), hvoraf en for ejers eller lokal managers bolig og kontor, hvis ønskes. Tillige er der mulighed for tilkøb af ekstern restaurant med to lejligheder, og et hotel/hotellejligheder samt byggegrund.

Ejendomme ikke inkluderet på 3.600.000 kr. Sælger vil gerne sælge ejendommen men den er ikke en del af udbudsprisen
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Efter en årrække år som arrangør af adventure rejser i Afrika, Asien og Europa, flyttede Erik og Anette til Sydfrankring med fokus på livskvalitet, godt klima og særlig mulighed for lokale arrangementer. Det førte til køb af en gruppe klyngehuse i attraktiv landsbystil mellem Pyrenæerne og Middelhavet. Det var ideelt til små grupper, såvel som udlejning af individuelle ferieboliger.

Det var 22 år siden, og i de mellemliggende år har de arrangeret en række temaophold baseret på de nu ialt 45 års erfaring i branchen. Men tiden er inde til at trappe ned, og i stedet for at lukke, håber de at finde en køber til denne bæredygtige form for turisme.

Markedet

Der er et stigende internationalt marked for tema rejser og ophold, herunder for særlige nicher for en voksende demografisk gruppe med god købekraft.
Der er mange på markedet, og vi har normalt konkurreret på indhold og destinationens karakter, snarere end på prisen.

Svagheder/udfordringer

Den væsentlige konkurrence kommer fra de store amerikanske booking portaler, hvortil vi har tabt self-catering kunder. De er nu fravalgt, men kan måske bruges som supplement til temaopholdene.

Stærke sider

Destinationen er en historisk klassificeret landsby, en kurby med varme kilder, naturskønt område ved foden af et af de mest kendte bjerge på Pyrenæernes østside, Le Canigou, et mikroklima, kendt for sundhed, longevity, rent luft og sund cuisine.

Lokal erfaring, og en række web domæner tilrettelagt for branding, kendt blandt tidligere kunder/gæster. Dog skal virksomhedens websites opgraderes.

Vision

Virksomhedens vision er at fortsætte som bæredygtig etablissement i den samme ånd under nye ejer(e), at tema arrangementerne giver gode, ægte oplevelser og bidrager til bedre livskvalitet og sundhed for gæster/kunder.

Ideel køber

Den ideelle køber ville være en rejsevant person eller et par, med sprogkundskaber, med erfaring som leder, arrangør, logistik og troubleshooter - eller en virksomhed som har medarbejder(e) med sådanne egenskaber.

Opstartshjælp

Sælgeren tilbyder køber assistance og rådgivning om planlægning, strategi og genopstart af hidtidige aktiviveter, inkluderet i prisen i 12 måneder pr telefon, mail og møder på stedet, derefter kan der aftales assistance mod honorar.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2160

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32255

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
19-01-2020
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Udbudspris 1.400.000 DKK