Cryo klinik i Århus C - med fastkunde base - Omsætning de første 6 mdr. ca. 300.000 kr.

Borggade, Aarhus C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Veletableret cryo klinik med markeds bedste maskiner.

Mulighed for overtagelse af Århus' s første Cryo klinik. Vi ligger genialt placeret i Århus C, i helt nye bygninger. Der er mulighed for parkering i p-hus lige ved siden af.

Her har du muligheden for, at overtage en veldrevet klinik, som allerede har en større fast kundeportefølje. Endda folk på abonnement.

Cryo terapi er det nye sort - og mange efterspørger det i stor grad. Klinikken er allerede den mest ratede på google med 5 stjerner.

Det vil være op til køber om man ønsker, at fortsætte med virksomhedens navn, web, instagram, nyhedsbreve osv. Lokaler overtages på eksisterende lejekontrakt. Her er muligheden for at overtage en super klinik i et boomende marked, hvor alle initialinvesteringer er gjort. Sælges desværre pga pludselig tilbagevendt sygdom.

Der er mere end 50.000 kr. i inventar i maskiner men de er leaset, dog til en minimal leasing udgift. Leasing udgiften er beskrevet under udgifter.

Økonomiske nøgletal

Omsætning de første 6 mdr. - + 300.000 kr.
Driften gået i nul.
Fast kundekreds
Abonnementsdel aktiv og de frøste 10 kunder er abonnenter.


Produktet

Klinikken har 2 maskiner. Én fullbody cryo maskine og en facial cryo maskine (som eneste i Jylland). Vores leverandør af maskiner er CTN i Finland som er en af verdens førende producenter. De er bl.a. hovedsponsorer for det Finske National Team til vinter OL. Vores maskiner er CE mærket og derfor pr. definition medicinsk godkendte.

Cryoterapi, betyder kuldebehandling, og er en teknik, hvor kroppen udsættes for ekstremt kolde temperaturer i flere minutter. Cryobehandling kan være mange ting afhængigt af, hvad man forsøger at opnå.

Den mest kendte form for cryobehandling er i en såkaldt cryosauna. Cryoterapi- maskinen køles ned ved hjælp af flydende nitrogen til mellem -100 og -130 grader C. Teorien bag cryoterapi til hele kroppen (WBCT) er, at man ved at udsætte kroppen for ekstrem kold luft i flere minutter, kan få en række sundhedsmæssige fordele. Man står i et lukket kammer der omgiver ens krop, men har en åbning til hovedet øverst.

Cryoterapi har en lang række sundhedsmæssige fordele, som blandt andet kan lindre smerter og symptomer i forbindelse med stress, fibromyalgi, psoriasis, migræne og muskel- og led smerter. Derudover kan du også opleve forbedret søvn og sundere hud.

Fordele, som man kan opleve ved cryoterapi, tæller blandt andet følgende:

* Forbedret søvn
* Bedre evne til at restituere
* Forstærket metabolisme
* Øget kollagenproduktion ( godt for led og hud )
* Reducerer cellulitis, opstrammer huden
* Reducerer akne
* Mere energi i hverdagen
* Omdanner hvidt fedt til brunt fedt, som har en høj forbrænding.

Klinikken henvender sig til alle der især døjer med smerter, hvor Cryo behandling har vist sig at være et super alternativ til medicin. Kundekredsen er naturligvis kvinder i alle aldre (men især midaldrende kvinder), men vi har også flere mænd som brugere. Vi har mange faste kunder allerede som elsker at komme i klinikken og flere kommer flere gange om ugen.

Vi har en veldrevet hjemmeside, som er SEO optimeret. Vi har opsat stærke konverterende google annoncer via en af Danmarks stærkeste specialister, og kan dokumenter vi ligger nr. 1. Der er både Facebook og Instagram konti tilknyttet virksomheden, som begge har gode konverteringsrater.

På nuværende tidspunkt samarbejdes der med en SEO specialist, Facebook og Instagram bureau samt Google specialist. Alt er sat op og alt drifter.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsføreres først og fremmest gennem de sociale medier, såsom Instagram, der hyppigt anvendes dagligt. Herudover har virksomheden også dens egen hjemmeside, med alle informationer, og naturligvis bliver der tillige markedsført mundtligt fra kvinde til kvinde, eller den såkaldte guerrilla marketingsform, som har fået en behandling hos os.
Siden Cryo stadig er nyt, kan der være en barrierer i at formidle mulighederne. Det kræver derfor vedblivende annoncering og tilstedeværelse på socialmedier. Der er arbejdet meget med SEO, Google Add's, blogindlæg og tekster for at formidle gevinsterne. Vi har de suverænt fleste antal anmeldelser på google af nogle klinikker - og 5 stjerner. Det giver også kunder.
Der er arbejdet rigtigt meget med hjemmesiden, facebook, Instagram og nyhedsbrev som sendes ud via Mailchimp. Der er næsten 400 mand på nyhedsbrev som kan kommunikeres til.
Kunderne kommer på baggrund af annoncering samt henvisninger fra andre kunder. Og så har vi mange faste kunder. Alt er sat op i google på både, google analytics og google console. Det hele binder ind i website samt online booking system. Kunder booker online og betaler i klinikker via simpel betalingsløsning.
Der er opsat mobilepay til forrentingen.

Omkostninger

Husleje: 16.000 kr. pr. mdr inkl. forbrug
Leasing af maskiner: 4.900 kr. pr mdr.
Marketing budget: 10.000 kr. pr. mdr.
Ingen ansatte ud over ejer.

Aktiver

1 x fullbody Cryo maskine (nitrogen)
1 x facial maskine (el)
Begge maskiner er fra finske CTN som er rolls Royce modellen indenfor cryobehandling.
Alt udsug er lavet i forbindelse med brug af nitrogen til behandling.
Alt indretning.

Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Selskabet er kommet godt i gang, og det er et kæmpe potentiale for at få succes. Markedet er nyt, men til gengæld er der massere af plads. Og vi ligger genialt placeret i midten af Århus C. Kundekredsen er konstant voksende, og vi får nye kunder hver dag.
Eneste grund til salg er uventet tilbagevendt sygdom, som har gjort fortsættelse umuligt. Her er altså muligheden for at overtage en klinik hvor alle initial omkostningerne er betalt - og hvor de driftsmæssige omkostninger er minimale. Så her er alle muligheder for at komme nemt og billigt i gang.
Alt inventar, samt navn, website, facebook, Instagram, nyhedsbrevs platform er med i overtagelsen.
Man overtager eksisterende lejekontrakt samt leasing kontrakt på maskiner (kræver godkendelse af leasing selskab).
Du kan komme i gang i morgen.

Markedet

Virksomheden opererer reelt på flere markeder. Men de to største markeder er markedet for smertereducering samt wellness. Cryo terapi har vist stor succes i forhold til at være en fantastisk alternativ til medicin, for folk som døjer med smerter af den ene eller anden art. Yderligere er gruppen af kvinder som bruger Cryo som skønhed og wellness absolut voksende. Endeligt bruges det også som restitution til sportsudøvere.

Segmenteringsgruppen er derfor ret bred, og rammer derfor mange forskellige målgrupper. Vi har samtidig lavet et koncept til virksomheder, som kan udrulles med det samme.
I forhold til konkurrenter findes der på nuværende tidspunkt 3 andre i Århus området. Én i Århus C.

Svagheder/udfordringer

Det er et nyt marked og produkt - så der er en del arbejde i at få folk fortalt hvad der er af fordele og ulemper. Cryo terapi er kendt i udlandet, og har været brugt i mange år - men der er stadig mange i DK der ikke ved hvad det er.
Det gør også, at der kan være meget misinformation i markedet. Hvor andre klinikker annoncerer med ting de ikke er, eller behandlinger som er meget bedre end andres - uden det er sandt.

Stærke sider

Vi har allerede formået, at få prædikatet som værende en seriøs klinik. Vi har aldrig lovet mere end hvad vi kan holde, og har flere gange oplevet at få kunder fra andre - hvor de er blevet "oversolgt". De er efterfølgende blevet hos os. Vi leverer ydelser med nogle af verdens bedste maskiner fra finske CTN.

Vi er desuden den eneste klinik i Jylland som tilbyder facial/lokal behandling. Denne maskine er en lille cash cow, da den næsten ikke koster noget af bruge, samt den leverer fantastiske resultater for kunderne.

Vi har lavet et nyt medlemskoncept, som ikke kræver mange medlemmer så er indtægterne garanteret. Og medlemmer sikres samtidig de suverænt billigste priser i markedet.

Strategi

Strategien har hele tiden været, at være den foretrukne seriøse leverandør på markedet for Cryo behandlinger. Vi vil have fast loyale kunder som sætter pris på kvalitet, personlig kontakt og rådgivning samt genkendelighed når de kom i klinikken. Vi skal vide hvem de er, hvad fik de behandling for sidst, hvor det går osv.

Vision

Visionen var klar. Et seriøst sted i gode kvalitetsomgivelser, hvor du har lyst til at komme.

Ideel køber

Den ideelle køber har en professionel tilgang til kundeservice og produktforståelse. Vedkommende skal være drevet af ønsket om, at ville lave godt kvalitetsarbejde hvor man rådgiver og forstår kunderne.
Vedkommende skal også helst have en interesse indenfor personlig sundhed og wellness.
Absolut ideelt vill være hvis køber i forvejen har en lille forretning, hvor de laver andre ydelser/services til personlig pleje. Det kunne være lashes, ansigtsbehandlinger, negle osv.
Så vil der være en genial mulighed for at kombinere de to forrentinger, og kunne spille på flere services.

Opstartshjælp

Der kan sagtens ydes opstartshjælp i form af, at lære maskinerne at kende samt at forstå kunderne og deres behov. Vi vil både kunne være til rådighed fysisk i klinikken (engang i mellem) samt pr telefon og mail.

Oplæring vil være en del af købesummen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6109

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
34712

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
20-02-2022
Udbudspris 100.000 DKK