Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Mindre automations ApS med egen import af IT-teknologi fra Sydkorea.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
B to B salg af PLC, HMI, SCADA og industri PC samt projektsalg.

Virksomheden har, blandt andet via samarbejde med en meget kompetent partner i Sydkorea, et interessant potentiale. Virksomhedens salgsindsats har de senere år været noget forsømt, og det skønnes at der kan opnås særdeles gode indtjeningsmuligheder med en noget mere intensiv salgsindsats.
Salg har foregået via personligt salg (i meget begrænset omfang) og via web-shop. Virksomhedens salg har i de senere år været baseret på en række faste kunder, som genkøber komponenter eller ønsker opdatering.

Virksomheden kan være et godt supplement til en specialmaskinefabrikant eller lign. der selv vil have mulighed for at udføre styretavler.

Det er også en god mulighed for en tekniker med sælgerevner, som med virksomheden som grundlag vil opbygge en selvstændig levevej, som måske kan blive meget stor.

Det er nødvendigt at ny indehaver har - eller kan erhverve - kendskab til programmering af PLC, HMI og SCADA. Grundig indføring i de aktuelle systemer tilbydes naturligvis i forbindelse med en eventuel overtagelse, ligesom der tilbydes assistance hvis eventuelle eksisterende systemer skal opdateres.

Økonomiske nøgletal

.

Regnskab

  • Omsætning:318.000 DKK
  • Ebitda: 15.900 DKK
  • Resultat før skat: 8.700 DKK
  • Balancesum: 150.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Virksomheden importerer et komplet program af IT-automationsudstyr, omfattende et meget stærkt og kost-effektivt PLC-program, HMI touch-paneler, SCADA software og Industri-PC. Desuden udføres automations-projekter, enten som underleverandør til maskinfabrikanter eller direkte til end-usere. Projektarbejde omfatter fremstilling af Styretavler, og virksomheden råder over komplet tavleværksted med PC-baseret tegningssystem (Caddy).

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en web-shop som fortrinsvis benyttes af faste kunder. Derudover er der tale om personligt salg, hovedsagelig i de serere år til en kreds af faste kunder.

Omkostninger

Virksomheden drives fra egne lokaler som ikke medfølger. Virksomheden består således kun af aktiviteter og varelager samt know-how. Der følger i princippet ingen faste omkostninger med.

Aktiver

Varelager er kurante PLC-enheder, HMI enheder samt enkelte industri PC'er. Der er eksisterende kunder til alle enheder på varelagret. Derudover består varelagret af en del komponenter til kontroltavlebygning, som klemmer, relæer og forbrugsmaterialer.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
35.000 DKK
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3174

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33728

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
29-04-2021
Udbudspris 90.000 DKK