Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

CamperPlanner iOS app - Klar til release på Google Play Store

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
9000+ pladser over hele Europa

Covid-19 gjorde camping ferieformen meget attraktiv. Nye og gamle vogne steg betragteligt i pris og niveuet holdes fortsat højt. Mange har fået øjnene op for ferieformen og valgt at bibeholde den populære familievenlige ferieform. Med CamperPlanner har brugeren mulighed for at få en automatisk genereret rute eller selv strikke ruten sammen for sommerens ferie. Mange nyder nomadelivet, hvor flere pladser besøges under en ferie. Andre har en destination langt væk, men mangler inspiration til overnatningsmuligheder på turen derhen. I begge tilfælde sørger CamperPlanner for at komme med forslag til overnatning i størstedelen af Europa. Falder de enkelte pladser ikke i brugerens smag, er det naturligvis muligt at skifte til andre pladser i nærheden, så brugeren fortsat har den fulde kontrol over planlægningen.

Økonomiske nøgletal

Appen er lige kommet på app store og har derfor ikke genereret nogen nævneværdig omsætning. Der er kæmpe potentiale for videreudvikling, som skjules bag en betalingsgateway i form af in-app purchase.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produktet er udgivet som en mobilapp. Appen består af tre forskellige ruteplanlægningsværktøjer.

1. Appen genererer; giver brugeren mulighed for at generere en helt tilfældig rute, der fungerer som et udgangspunkt for yderligere tilpasning. Den giver en spontan og uforudsigelig vej.
2. Destinationssøgning; er en funktion, der genererer en rute skræddersyet til at føre brugeren fra et valgt startsted til en slutdestination, samtidig med at der plottes campingpladser undervejs.
3. Punktsøgning; er en funktion der giver brugeren mulighed for at plotte en startdestination og derefter en serie af punkter som brugeren ønsker at besøge. Appen finder derefter en rute og pladser der passer til brugerens valgte punkter.

Vi er ikke bekendt med, at en lignenede app findes. Selvom at der findes andre apps på de forskellige stores, der giver mulighed for at søge campingpladser, er vi ikke bekendt med et værktøj der kan generere flere pladser og tegne ruten ud fra søgepunkter og samtidig har en komplet visuel søgeindtastning der gør det langt mere intuitivt for brugeren.

Appen har integreret AdMob fra Google, hvor annoncer kan vises fra. Ligeledes er appen udviklet i et hybrid framework, som gør at appen med få tests og justeringer kan udgives på Google Play Store.

Omkostninger

60 kr/md - Hosting og domæne. Bør muligvis skaleres, hvis større antal brugere oprettes.
700kr/året - App store developer.
170/one-time fee - Google Play Store (Hvis ønskes)

Virksomhedens historie

Jeg er selv ivrigt campist og har indtil flere vogne som familien og jeg drager rundt i Europa med. Vi har, siden vi startede, haft svært ved at opholde os på en enkelt plads i mange dage, da vi er nomader og gerne vil se flere områder i løbet af en ferie. Derfor savnede jeg noget der kunne hjælpe mig med at planlægge ruten. I stedet for at skulle søge på hver enkelt område og skrive ned hvilke pladser der er en mulighed, savnede jeg en "tinder" lignende løsning som kunne søge pladser i de givne områder vi ønsker at besøge for at planlægge en rute. Dette gjorde at jeg udviklede første udkast til CamperPlanner; søgemaskinen. Udviklingen startede i 2022, med et meget simpelt UI kunne jeg og få andre campister teste rutegenereringsværktøjet og der var mange positive tilbagemeldinger med flere forslag til forbedringer. Forbedringerne tog jeg til mig og gik igang med at udvikle den som en app i stedet. Denne er nu udgivet, men ikke markedsført.

Min passion er softwareudvikling, jeg nyder at fordybe mig i ting der interessere mig. Og derfor har jeg naturligvis allerede kastet mig over andre projekter, som gør at jeg ikke har tiden til at drifte CamperPlanner. Derfor håber jeg, at en anden kan føre den videre og tilføje flere funktionaliteter, som jeg endnu ikke har tænkt over. Jeg vil i hvert fald enormt gerne bruge den i fremtiden!

Markedet

Markedet for camping er stigende. Corona gjorde, at mange fik øjnene op for ferieformen og man mærker det tydeligt på pladserne derude. Selvom mange apps for camping allerede eksisterer, findes der, os bekendt, ikke et alternativ til denne app. Hvis den promoveres korrekt og af folk der har kendskab til markedsføring, bør den kunne vinde frem på diverse app stores. Ligeledes er appen udviklet i engelsk sprog og er i øjeblikket tilgængelig i 42 europæiske lande. Derfor er markedet kæmpe stort.

Vi har ligeledes pladser over det meste af Europa og appen er ikke afhængig af, at brugeren starter i Danmark. Det kunne lige så godt være ei Tyskland eller Frankring, hvorfor appen kan bruges af alle markeder.

Ideel køber

Stærke markedsføringsevner - et område jeg ikke selv er stærk på. Og med en naturlig interesse for outdoor livet og simple living.

Opstartshjælp

Jeg hjælper en eventuel køber med at forstå processer og betingelser omkring app udvikling. Sammen med en grundig gennemgang af tech stacken. Jeg kan også sagtens stå til rådighed med råd og vejledning omkring det tekniske.

Mod betaling, vil jeg også gerne fortsætte udvikling med nye features efter dine præferencer og ønsker.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
25.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
847

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36387

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-06-2023
Udbudspris 99.995 DKK