LuxyKids-, App med fantastisk og unik auktionsfunktion sælges

Ørnevej, Frederikshavn
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Fantastisk veludviklet køb/salg/auktions App sælges. Denne app har som den eneste af sin slags en formidabel auktionsfunktion hvor sælger selv kan auktionere sine varer, med selvvalgt mindstepris og selvvalgt auktionstid.

Bruges pt til køb/salg/auktionering af brugte kvalitetsvarer til børn men kan nemt ændres til andet hvis man ønsker det. Her får du en app der både er tilgængelig til IOS og Android og med mulighed for mersalg i appen i form af credits. fantastisk app hvor forarbejdet er gjort!

Økonomiske nøgletal

LuxyKids har ingen omsætning endnu da virksomheden har “lagt i dvale” grundet personlige årsager...!

Produktet

På LuxyKids kan du sælge dine brugte kvalitetsvarer til børn. Her er kun udvalgte mærker tilladt at sælge, og LuxyKids skiller sig ud fra andre apps ved sin formidable auktionsfunktion.

Denne fine funktion gør det nemmere for sælger at overskue eventuelle auktioner af sine varer, som man kender det fra diverse FB grupper. Samtidig er auktions funktionen også genial at bruge til markedsføring af appen hvor vi tideligere har brugt den til at auktionere fine ting til fordel for velgørenhed.

Mulighederne er mange med denne app og der er allerede en solid kundeportfolie samt flere samarbejder på Instagram der kan genetableres. Sælges KUN af personlige årsager. Meget stort potentiale her.!! Find os evt på Instagram : @luxykidsdk

Markedsføringskanaler

LuxyKids markedsfører sig primært via sociale medier. Her har vi markedsført os i såvel Danmark som Norge og vi har haft flere gode samarbejder som man eventuelt ville kunne genetablere. Bl.a har vi i Norge haft et samarbejde med en af Norges nu største bloggere og vi har været i kontakt med Flere store Danske bloggere.

Har man budgettet til at markedsføre sig kan man komme rigtig langt med denne app.

Omkostninger

LuxyKids har kun få driftsudgifter.

Apple & Googleplaystore årlige gebyrer ligger på omkring 800 danske kroner årligt

Mailchimp ligger på omkring 30 dollars månedligt

Algolia ligger på omkring 245 kr månedligt

Appen vedligeholdes pt af stor Århusiansk virksomhed hvor man kan aftale individuel vedligeholdelsesaftale med dem eller man kan finde en anden virksomhed til at gøre det hvis man ønsker.

Aktiver

Da denne virksomhed er en app, har den ingen fysiske rammer og kender derfor heller ingen geografiske grænser. Man kan drive appen fra sit hjem eller hvor man ønsker.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4080

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33053

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-10-2020
Udbudspris 400.000 DKK