Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med enerets dropshipping aftale fra tysk producent - Anatomiske modeller og meget mere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Easy Teach ApS til salg - fabrikkerne i Tyskland sørger for distributionen til kunden af de bestilte varer.

Easy Teach ApS er et super spændende Web - firma, som sælger, og er med til at udvikle undervisnings udstyr til Universiteter - UCN - Hospitaler - Skoler - Læger - m.m. Man får en meget stor indflydels på dette område.
Easy Teach er unikt på den måde, at vi stort set er de eneste spillere på det Danske marked, og med de laveste priser.
Vi har salgsaftale med de 2 største fabrikker/producenter i Europa på dette område Erler Zimmer samt 3Bscientific i Tyskland.
Der er en meget hurtig udvikling på dette marked, der fremstilles store mængder af simulering/øvelses maskiner til sundhedssektoren, som er uhyre vigtigt for uddannelsen af lægestuderende - sygehuspersonale - læger m.m.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er blevet lagt mange tusinde timer i denne spændende web-shop.
Vi har ikke varelager, men sælger/sender direkte fra vores fabrikker i Tyskland hvor fortjenesten ligger fra 25 - 40 % . E.T betaler, og de sender varen direkte til kunden, som ET afregner med.
Shoppen er altid opdateret, men salget er ikke så stort for tiden som det kunne være p.g.a helbredsmæssige årsager, der sendes stadigvæk store mængder salgs materiale ud til kunderne, men der skal også opsøgende arbejde til dette. Vi har omkring 6000, kunder i kartotek.

Regnskab

  • Omsætning:116.373 DKK
  • Ebitda: 56.133 DKK
  • Resultat før skat: 70.345 DKK
  • Balancesum: 50.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Easy Teach ApS sælger, og er med til at få udviklet undervisnings udstyr, ofte efter kunders ønske, som trænings/simulering/øvelses maskiner modeller
til, uddannelsen af lægestuderende - læger - sygehuspersonale - læger m.m. Det er vitalt vigtig at de forskellige personalegrupper får professionelt øvelse før de behandler patienter, og dette er der pt, et stort behov for i det danske sundhedvæsen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Driftomkostninger er til DanDomain webshop ca. 6000,- om året
Jeg har pt. fravalgt e-mærket som vi altid har haft på sitet kr. 7.500,- pr år. Vi er godkendt, og der skal kun en tilmelding til så er dette klaret
Hvor meget der skal bruges på kundebesøg (transport/brændstof) er svært at anslå men kr 10000 er nok et rimeligt forslag.
Firmaet drives hjemmefra så her er der kun IT materiale m.m. Som udgift her.
Driftomkostninger for E.T. er anslået årligt ca. 16.000,- kr uden e-mærket.

Aktiver

Virksomheden drives hjemmefra, men i princippet kan den drives over hele verden, med Internetadgang.
Der er ingen varelager, alt foregår online, og fabrikkerne i Tyskland sørger for distributionen til kunden af de bestilte varer.
Men men der skal mange kundebesøg samt en del marketingarbejde til for at komme frem til en millionomsætning, som absolut er realistisk.
For tiden arbejdes der meget med de nye Super-sygehuse i Danmark, som vi har en god kontakt til, men helbredet er desværre ikke med, så det er en fantastisk chance for køber at kunne overtage denne spændende shop.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4503

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
22

Annonce id-nummer:
30671

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
27-11-2018
Udbudspris 75.000 DKK