Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Unikt luksus bådudlejningsfirma med faste havnepladser

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Med gode udviklingsmuligheder


Et spændende og anderledes firma der som de eneste i DK tilbyder udlejning af luksus motorbåde til feriebrug på fjordene i DK.

Denne ferieform er et kæmpe hit i store dele af Europa, hvor det her er floder, kanaler og søer der sejles på. Der kræves ikke certifikater for at kunne sejle bådene, men alle gæster bliver grundig instruereret før afgang. Bådene er udover feriebrug, velegnet til dagsture, f.eks. firmaevents, fisketure, bryllupper, begravelser etc.

Firmaet består af 2 stk. 30 fods både af mærket Suncamper 30, de er bygget i 2013, med 30 HK indenbords motor, de har alt i moderne udstyr, eks. Navigation, fladskærms TV, radio, Webasto varme, køleskab, elektrisk toilet, bruser, 6 sovepladser, 2 kogeplus, elektrisk anker og meget mere.

Derudover består firmaet af en hjemmeside, en Facebook side samt 2 faste havnepladser i Holbæk Ny Havn.
Bådene er oprettet på Airbnb samt Booking.com som overnatningsmuligheder, dvs. at dage hvor bådene ikke er udlejet til sejlads, kan de bookes til overnatning.

Firmaet drives af et ægtepar på fritidsbasis. Årsagen til salget er, at det er blevet for tidskrævende som fritidsjob samt at parret privat har andre store projekter i gang.
Firmaet blev etableret i 2013 og har nu haft sin 5.sæson og med en del tilbagevendende gæster. Året 2016 og 2017 har ligget stabilt med resultater der er næsten identiske med overskud og med en omsætning på ca. 285.000,- ex. moms. Belægningsprocenten i 2017 var på 67%

Firmaet samarbejder med Fishing Zealand, - en succesrig drevet organisation der arbejder professionelt med bæredygtig lystfiskeri på Sjælland.
Der er samarbejdsaftaler med Visit Holbæk og Visit Roskilde.

Der er samarbejdsaftaler med følgende som sælger og markedsfører produktet: www.filovent,com, www.dancharter.dk , www.fishtrip.dk, www.boatflex.com, www.happycharter.com www.getmyboat.com www.scancharter.com

Visit organisationerne i Roskilde, Lejre, Frederikssund og Lejre er gået sammen i et samarbejde der hedder Fjordlandet, her arbejdes der på at forstærke tiltrækningen af turister til hele fjordlandet. Dette fjordlandssamarbejde har stor betydning for virksomheden.

Dele af sejladsen foregår i Nationalpark Skjoldungernes Land, Firmaet er med i turismeklyngen ”Den grønne Gruppe” med turistaktører beliggende i nationalparken. Der forventes øget interesse for at besøge nationalparken til vands de kommende år, Skjoldungernes Land er den eneste nationalpark i DK hvor det er muligt at sejle.

Der er en omfattende artikel på vej i det store engelske bådmagasin "Motor Boat and Yachting", samt i ”Sportsfiskeren”

Der er helt klart potentiale for at udvikle forretningen, dels er 99 % af kunderne danske, hvilket betyder at hvis man skærper indsatsen for at få udenlandske kunder, er der gode chancer for at øge omsætningen, derudover er der ganske givet er et større marked for dags events som der endnu ikke er brugt tid at udvikle på, særligt firma-events har et stort potentiale.

Der er tiltagende efterspørgsel fra kunder på joller som kan lejes på time/dags basis. Inspireret af GoBoat i KBH kunne forretningen også udvides med el både og andre bådtyper. Forretningsplan for eldrevne småbåde forefindes og tilsagn om 325.000 kr i LAG-støttemidler haves, dette tilsagn kan der evt. ansøges om at overtage. (Forretningsplan og evt. overdragelse af LAG-midler er ikke inkluderet i prisen)

Omsætning i 2017: kr. 285.000,- ex. Moms
Resultat før finansielle poster pr. 30/9 2017: kr. 170.000,-
Inventar værdi kr. 800.000,-

Følgende inkluderer i salgsprisen:
• 2 stk. både med inventar
• 2 stk. faste havnepladser
• Eksisterende webside og Facebookside
• Eksisterende samarbejdsaftaler
• Eksisterende bookinger for 2018

Samlet pris for virksomheden: kr. 1.000.000,-

Inventar på 800.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2812

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
28895

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-11-2017
Udbudspris 1.000.000 DKK