Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

SALG AF REPARATIONS BUTIK I IKAST, SIDSTE ÅRS OMSÆTNING 75O.000 KR.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Mobil, tablet og pc service MED TILHØRENDE VARELAGER PÅ 100.000 KR+

Har du en forståelse for IT reparation?? Eller render du bare rundt med en drøm om at blive selvstændig? - så har jeg dit livs tilbud!

Ved køb af min elskede butik får du:

. Fantastiske belligenhed i Ikast overdækkede strøgcenter.
. Tilhørende kvalitets varelager med en indkøbsværdi på 100.000,-+
. Tilhørende hjemmeside med mulighed for webshop (Har aldrig selv gjort brug af den)
. Allerede fornuftig omsætning.
. Utrolige lave udgifter. (Husleje og løn udgifter)
. Inventar i aller højeste kvalitet (opkøbt af Fona)
. Professionelle ansatte. (Er interesserede i at fortsætte i virksomheden)Kontakt mig for at få mere detaljeret information.

Økonomiske nøgletal

Dæknings bidraget på varerne er utroligt højt. Gennemsnitlig vil det lyde på omkring 5X indkøbs prisen.
Eksempler:
En iphone 6 earspeaker koster i indkøb 8 kr og bliver solgt til 349 kr.
Et iphone 6 skærmskift koster i indkøb 75 kr og bliver solgt for 499 kr.

Produktet

Butikken fungere som mobil, tablet og pc værksted med salg af tilbehør. Vi reparere i butikken alt lige fra et helt almindeligt skærmskift til en større chipset operation i motherboards.
Butikken er udstyret med værktøj og udstyr i aller højeste kvalitet og har en rigtig fin Walk in med lækkert machene kvalitets inventar som giver masser af fede muligheder for salg af tilbehør - covers, opladere, headsets, bluetooth højtalere, computer tasker og meget mere.

Til butikkerne medfølger alt varelager, inventar, reparations udstyr, maskiner, erhvervs kunder mm.


Butikken ligger i Ikast, kommunen med Danmarks bedste erhvervs liv og Danmarks eneste overdækkede strøgcenter. Butikken har kæmpe potentiale i forhold til kommunens erhvervs liv, som giver utrolig mange muligheder i forhold til erhvervs aftaler. Min plan har været med tiden at køre ud og tilbyde reparations service till alle de store virksomheder, (Bestseller, Siemens, Brandtex, DK-Company osv osv) - Butikken har idag omkring 30 erhvervs aftaler, store som små.


Butikken er min lille baby og er udelukkende sat til salg pga store muligheder i udlandet. Jeg håber derfor på at finde den helt rigtige køber som vil ligge alt den tid og energi i dem, som jeg selv havde planlagt for at ramme min vision om at blive Midtjyllands førende mobil, tablet og pc service.

Markedsføringskanaler

Butikken skal markedsføres igennem sociale medier som facebook, Instagram, google adwords også den privatte kontakt til større institutioner og virksomheder hvor der skal sættes tid at til at komme ud og trykke hånd og lukke nogen erhvervs aftaler. Hvis man evt er et makker par hvor den ene kan mestre markedsførings delen og den anden kan stå for den daglige drift af butikkerne, så tør jeg slet ikke tænke på hvad butikkerne kan få af omsætnings potentiale.

Omkostninger

Butikkens månedlige total udgifter/omkostninger inklusiv løn, husleje, forsikringer, internet, alarm, telefon abonnement mm ligger på omkring 20.000 exclusiv min egen løn.

Aktiver

. Nyistandsat og flot butik med inventar og reparations udstyr af aller højeste kvalitet.
. Fornuftig overskuds omsætning.
. 100.000 kr medfølgende varelager.
. 30+ eksisterende virksomheds aftaler
. Kun 5 stjernede anmeldelse på facebook side.
. Eksisterende hjemmeside med webshop.
. Reparations værktøj og udstyr i aller højeste kvalitet.
. Fjernsyne, kasse aperater, computere, label printere, alm printere, låne telefoner og meget mere.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 125.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg åbnede min første butik i oktober 2016 med drømmen om at opbygge Midtjyllands førende mobil, tablet og pc service. Det første halve år kæmpede jeg med alverdens markedsførings løsninger for at få folk til at kende til min butik og hvad vi kunne tilbyde. Da det havde været ved og tage livet af mig i et halvt års tid, fandt jeg ud af hvad der fungerede og fandt hurtigt ud af det var en rigtig sjov forretning med det utrolig høje dæknings bidrag og de uendelige muligheder i forhold til alle de erhvervs aftaler der var at lukke i kommunen.

Jeg brugte derfor efter et godt halvt års tid, alt mit overskud på at åbne butik nr 2 i nabobyen, i samme kommune - Efterfølgende var min plan at opbygge et overskud i butik nr 2 så jeg kunne ansætte mig en bestyrer til den daglige drift, og jeg kunne komme ud og fokusere på at lukke aftaler med de større privat virksomheder og institutioner i kommunen og rigtig få gang i fyrtøjet.

Jeg blev “desværre” tilbudt et utrolig attraktivt projekt i Spanien som jeg har valgt at takke ja til efter en stor overvejning og derfor valgt at sælge butikkerne. Brande butikken er allerede solgt, så tilbage er der Ikast butikken (Med den bedste omsætning og medfølgende varelager)

Markedet

Markedet som vi opererer på er utrolig attraktivt. Folk ødelægger deres telefoner hele tiden samtidig med de løbende altid har brug for service. Første års omsætning lød på omkring 750.000 kr og har potentiale til hurtigt at blive doblet hvis man fokusere på markedsføringen og erhvervs kunderne i kommunen.

Ideel køber

Den perfekte køber til min butik vil være en eksisterende kæde, eller et team på to iværksættere med gåpåmod og ambitioner om at tjene penge.
Jeg har allerede et team af profesionelle reparatører i butikken som gerne vil fortsætte, så det eneste det kræver for at køre dem er en der står for den daglige drift i butikkerne (vare bestillinger, kunde håndteringer, mm) også en der står for markedsføringen og opsøgningen af erhvervs kunder.

Jeg ville elske hvis min butikker gik hen og fik så stor succes som jeg selv havde ambitioner om og håber derfor på at finde den helt rigtige køber herinde.

Opstartshjælp

Mig og mit team vil være til rådighed for køber så længe det vil være nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1769

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
30133

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-06-2018
Udbudspris 99.999 DKK