Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Unik Street Food koncept

Lækker totalombygget Street Food stand sælges

 • Oprettet den:02-07-2018
 • Annonce set:691
 • Følgere:1
 • Kontaktet:0
Udbudspris 195.000 DKK Salær ved køb: 9.350 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Regnskab - Fra seneste regnskab

 • Omsætning: 260.000 DKK
 • Ebitda: 36.000 DKK
 • Resultat før skat: 20.000 DKK
 • Balancesum: 250.000 DKK

Afkast og Overskud

 • Afkastningsgrad

 • Overskudsgrad

Beskrivelse

Spændende og unik Street Food koncept sælges til en yderst attraktiv pris.
Boden kan opsættes næsten overalt, har en god kapacitet og mulighed for at ændre eller udvide konceptet så det passer til jer!
Boden er perfekt til opsætning i Skagen, til festivaller og lign. forretninger. Boden har været opsat ved en havn i et halvt år, og til flere arrangementer rundt om i landet hvor den fungerer som godt blikfang for arrangementet og virksomheden.
Bodens unikke førstesal har været godkendt til opsætning fra Nordsjælland til Nordjylland og den har fået glad smiley fra Fødevarestyrelsen hver gang.

Produktet

Boden passer perfekt til udeservering lavet på gasblus komfur eller på grill til større arrangementer eller som semi-permanent sommerrestaurant ved en havn, strand eller anden attraktiv lokation.
Boden passer sig fint til de fleste typer cuisiner, og der er mulighed for at sætte sig eget præg på boden og dens inventar.
Boden har været opsat med gaskomfur i udekøkken, med stort gasblus og med grill og med flere kaffemaskiner. Men der kan indsættes udstyr efter behov, enten i selve boden eller udenfor. Der er i selve boden været opvaskestation, opbevaring, tilberedning af mad og drikkevarer samt salg.

Markedsføringskanaler

Boden egner sig vel som hovedattraktion for maddelen af mindre festivaller, eller som centralt placeret madbod på et street food marked.
Boden ville også have godt af en Social Media tilstedeværelse, der dog ikke har været prioriteret af nuværende ejere.
I salget medfølger en stor mappe med billeder, videoer, testimonials mm. til markedsføring.

Økonomiske nøgletal

Boden har bevæget sig mellem virksomheder og der forelægger derfor ikke regnskab eller nøgletal for virksomheden.
Potentiale er stærkt afhængig af aftagers planer med boden.

Omkostninger

Boden koster op til 15.000 at flytte fra Nordsjælland til Nordjylland, så det skal men indregne i de planer og arrangementer man planlægger. Umiddelbart har vi regnet med en afsætning på minimum 650 portioner til 75 dkk for at et projekt kan gå i overskud, an på medarbejdere og råvare-%.
Hvis man finder et godt sted at opstille boden hvor man kan afsætte aftensmåltider, drikkevarer mm. kan det hurtigt blive en god forretning.

Aktiver

Fuldt ombygget Street Food stand (uden fast lokation) m. el og vand.
Inventar: Ken opvasker, specialbyggede borde, udluftning, gasblus (stort), køleskab (glas), bord til udekøkken, hyldesystem
Varmelegemet i opvaskemaskinen er i stykker, men udbedres på sælgers regning.

Virksomhedens historie

Vi startede en Street Food bod sommer sidste år, der har været vores hovedfokus siden da. Vi erhvervede denne bod med formålet at udvide forretningen med en ny afdeling.
Det har desværre vist sig at være en for stor byrde for os at køre flere virksomheder før den første er fuldt kørt op, sammenlagt med at vores partner snart får en udvidelse af familien.

Markedet

Der er mange store festivaller, arrangementer mm. hvor man kan have meget forskellige omsætninger.
En forventet omsætning på et mindre arrangement skulle gerne være mellem 120.000 og 250.000 for en forlænget weekend. Disse er som regel lokale festivaller som kultur, havne og mindre musikarrangementer.
På større arrangementer skal man sigte efter 600.000 til over 1.000.000 på en uges arbejde, og er som arrangementer som Roskilde, Tinderbox eller Distortion.
Der syntes stadig at være vækst på markedet for street-food markeder, boder mm. i Danmark, trods en presset restaurant-branche.

Svagheder/udfordringer

Boder af denne art og karakter er meget udsat for vejr og vind. På gode dage kan man dårligt følge med og på dårlige dage kan man lede længe efter gæsterne.
Det vigtigste at være opmærksom på er dog lokationen for boden, specielt på de store arrangementer, hvor man skal være skarp på at få en lokation tæt på hovedfærdselsåre eller pladser med god aktivitet.

Stærke sider

Boden tilbyder en unik opbygning og mulighed for de fleste markeder, med en god tagterrasse der kan fungere som tiltrækning for gæster og salgspunkt over for festivaller.
Med et udeområde afsat til madlavning også, kan man have en god kapacitet samtidig med, og på de helt store arrangementer kan det hele kombineres med en vogn, telt eller større opsætning fra fx. Dansk Mobilkøkken, så man aldrig løber tør for kapacitet!
Den store front gør sig også godt til markedsføring, blikfang mm.

Ideel køber

En dedikeret og dygtig kok eller gastronom med et ønske om at gå egne vegne, og som gerne vil have fri over vinteren, og som ikke har noget imod at der er travlt om sommeren.

Opstartshjælp

Vi hjælper i forbindelse med overtagelsen, og tilbyder fx. hjælp med opsætning af boden ved den første opsætning hvis dette ønskes.
Vi hjælper også gerne med at finde ud af koncept, salgsprocess og hvilke samarbejdspartnere man kan bruge såfremt man ikke har disse i forvejen.

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:30164
 • Forretningen opererer i: Fyn
 • Har facebook side:Nej
 • Har instagram profil:Nej
 • Har nyhedsbrev:Nej
 • Har dropshipping:Nej
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:Varelager er ikke inkluderet
 • Værdi af inventar:250.000 DKK
 • Årsag til salg:Andet
 • Omsætning:0 - 1/2 million
 • Overskud før skat:0 DKK