Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Selskabslokaler /Cateringvirksomhed - Årlig omsætning 3.200.000 mio DKK

Veldrevet cateringvirksomhed /selskabslokaler med unik beliggenhed

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte 6-10
Grundlagt 2012

Udbudt i en aktivhandel til en samlet pris for overtagelsen af samtlige aktiver (kontakt for rekvirering af aktivoversigt), ordrebog, navn mv. til en afståelsespris på 595.000 dkk.Hertil indgår køber i den eksisterende lejeaftale på lokaler, efter nærmere aftale med sælger og udlejer, til en årlig husleje på i alt 347.652 dkk. + forbrug.
Sælger er villig til, at medvirke i en periode efter overdragelse og stiller sig naturligvis til rådighed ift. at sikre en forsvarlig overdragelse af virksomheden.

Produktet

Selskabet har både selskaber og opgaver for private og erhvervskunder. Størstedelen af omsætning ligger hos privatkunder. Det fremgår tydeligt, at højsæsonerne er i foråret og ind i sommeren, sensommerens bryllupper og december måneds julefrokoster.
Der er bookinger flere år ud i fremtiden - og de store sæsonudsving viser med al tydelighed, at der er potentiale for at udvikle driften i de historiske stille måneder.

Fordeling af kuverter
Januar 5%
Februar 3%
Marts 4%
April 13%
Maj 13%
Juni 14%
Juli 2%
August 15%
September 6%
Oktober 5%
November 8%
December 13%

Markedsføringskanaler

Selskabet markedsfører sig både på Facebook (+2100 følgere) og Instagram (478 følgere). Herudover har selskabet en flot hjemmeside.

Økonomiske nøgletal

Virksomhedens omsætning har ligget meget stabilt i niveauet 3-3.200.000 dkk. Der er dog flere muligheder for, at udvikle og tilføje nye revenuestreams.

Regnskab

  • Omsætning:3.200.000 DKK
  • Ebitda: 150.000 DKK
  • Resultat før skat: 150.000 DKK
  • Balancesum: 200.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Omkostninger

Selskabets omkostninger er udover husleje (ca. 350.000 dkk./årligt) og løn til indehaver (300.000 dkk./årligt) stort set kun variable omkostninger.

Aktiver

I handlen indgår service, inventar mm. i et omfang så virksomheden uden videre kan drives videre.

Værdi af inventar 200.000 DKK

Virksomhedens historie

Virksomheden åbnede op i de nuværende lokaler 1. Marts 2012. Allerede fra starten var der meget travlt, som blandt andet skyldtes den store interesse for de nye omgivelser og personalet skulle derfor hurtigt lære det nye sted at kende.
Nuværende ejer har bred erfaring som kok fra tidligere ansættelser, med blandt andet flere ansættelser i udlandet.
Der har allerede fra dag 1, været travlt i virksomheden. Blandt andet hjulpet godt på vej af kendskabet og historien omkring lokalerne og placeringen, der går helt tilbage til 1800-tallet.

Markedet

Markedet for selskabs- og cateringvirksomhed er relativt konstant, med en tendens til stigende efterspørgsel efter catering ydelser - herunder frokostordninger, mad ud af huset til private arrangementer osv.

Selskabet ligger i udkanten af Odense, hvorfor der er rig mulighed for at trække på efterspørgslen blandt både private og erhvervskunder i og omkring Odense. Såvel som beliggenheden giver mulighed for at levere i store dele af Fyn.

Svagheder/udfordringer

Restaurationsbranchens er under et konstant pres for, at holde kvaliteten på et højeste niveau og samtidig forny sig i takt med efterspørgslen. Det stiller krav til en ny indehaver om, at træde ind i virksomheden med energi og visioner.

Stærke sider

Virksomheden er velrenommeret og veldrevet. Der er mulighed for, som ny ejer, at trække på sælgers erfaringer og udvikle ud fra et eksisterende solidt forretningsgrundlag.

Strategi

Virksomheden er drevet ud fra en strategi om, at levere mad af en høj kvalitet og tilbyde kunder og gæster nogle velafviklede arrangementer.

Der har tidligere været forsøgt med en udvidelse til endnu en lokalitet, men uden held. Indehaver har derfor vendt fokus tilbage på de nuværende faciliteter.

Vision

Visionen har fra dag 1 været, at skabe en god forretning, med udgangspunkt i mad og service af en høj kvalitet, hvilket er lykkes.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person /eller et par, med evnerne og lysten til, at drive egen virksomhed indenfor catering og selskabsvirksomhed. Hvor der her er mulighed for, at overtage en ordrebog, der strækker sig langt ud over de kommende år.

Opstartshjælp

Sælger er villig til, at bistå køber i en overtagelsesfase, ligesom der fra sælgers side stilles med en ordrebog for adskillige arrangementer for de kommende år.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
18162

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
29382

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-01-2018
Udbudspris 595.000 DKK