Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Spændende center med Legeland, Minigolf, Arkadehal og køkken sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Stort potentiale og nemt at bygge videre på - Omsætning 1.166.324 kr (2017)

Sidste åbnings dag den 24 feb. 2019 er stedet ikke solgt inden denne dato, kommer aktiviteter og inventar på Campen Auktioner fra den 26 feb. til 10 marts. Centret er godt indrettet med stort legeland med klatrestativer, rutschebaner, hoppeborg, område for de små med softplay, vipper, scootere, klatrevæg, kanonrum med bolde, fodboldbane. Arkadespille maskiner, pool, airhockey mv. Udendørs er der en adventure minigolf bane. Der er et stort industrikøkken med alt inventar der er behov for, til større selskaber. Fine toiletforhold og selskabslokale. Der er en hal vi har brugt til forskellige events, denne står tom og er klar til dine ideer. Det er en let væg, så denne væg kan også fjernes og gøre cafe- og spiseområdet større.

Økonomiske nøgletal

Alle tal er ex. moms
Total Omsætning 1.166.324 kr sidste regnskabs år. Forrige regnskabsår 947.247 kr.
Resultat efter skat -30.366 kr. sidste regnskabs år. Forrige regnskabsår -41.251 kr.
Det negative resultat skyldtes den massive investering i renovering og nye aktiviteter

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vores gæster er primært familiefødselsdage med stor alderspredning. Derudover har vi mange børnefødselsdage. Om sommeren er der mange turister der ser minigolfbanen fra vejen og kigger ind. Minigolfbanen har ligget der i 13 år og er godt markedsført. Legelandet har ligget der i 8 år og er også kendt både blandt de lokale og turisterne. Vi overtog legelandet i 2016 og har renoveret og udbygget centret med mange nye aktiviteter og et øget fokus på gæsteservice. Personalet er legesyge studerende der studerer noget i relation til børn, som lærere, pædagoger m.v. Vi skiller os ud ved at bruge meget tid på gulvet med børnene, og har meget fokus på gæsteservice.

Markedsføringskanaler

Det er begrænset hvad der er gjort i forhold til markedsføring, da fokus desværre primært har været på en anden butik i forhold til markedsføringen.

Omkostninger

Total Direkte omkostninger 179.930 kr. sidste regnskabs år. Forrige regnskabsår 122.586 kr.
Total Lokale omkostninger 352.150 kr. sidste regnskabs år. Forrige regnskabsår 351.834 kr.
Total løn omkostninger 367.637 kr. sidste regnskabs år. Forrige regnskabsår 325.131 kr.

Aktiver

Centret er indrettet med stort legeland med klatrestativer, rutschebaner, hoppeborg, område for de små med softplay, vipper, scootere, klatrevæg, kanonrum med bolde, fodboldbane, krea-hjørne med tegninger, playmais og bøger. På 1. sal er der en arkade spillemaskine-hal med mange maskiner, pool, bordfodbold, airhockey, brætspil m.v. Der er et stort industrikøkken med alt inventar der er behov for, til større selskaber. Fine toiletforhold. Der er en hal vi har brugt til forskellige events, denne står tom og er klar til dine ideer. Det er en let væg, så denne væg kan også fjernes og gøre cafe- og spiseområdet større. Selve købsprisen er sat som 10% af nyværdien af inventaret plus goodwill.

Varelager på 34.400 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 439.526 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi overtog virksomheden i april 2016 efter der havde ligget minigolf og legeland i mange år. Vi driver flere steder som dette. Stedet er godt kendt og der er et naturligt flow af gæster, på grund af den mangeårige beliggenhed. Desværre måtte vi sige farvel til en af de bærende fuldtidsansatte kræfter i personalestaben. Dette betød at en studerende overtog ansvaret for selve driften af virksomheden, hvilket var en fejl da der af naturlige årsager ikke var fuld fokus på driften og markedsføringen. Den seneste tid har jeg selv stået for driften og administrationen af virksomheden, men det tager for meget tid fra mine andre forretninger, fordi jeg også geografisk er et andet sted i landet og derfor ønsker jeg at sælge virksomheden.

Af hensyn til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ønsker vi ikke at oplyse den præcise beliggenhed på virksomheden, men vi oplyser det gerne ved personlig kontakt gennem annoncen.

Markedet

Der er begrænset konkurrence i området på legelandsdelen. Vi ønskede at udvide og fange de lidt ældre børn med minigolf, arkade spillemaskiner, pool og nogle fede events og arrangementer. Det er vi ikke rigtig kommet igang med.

Svagheder/udfordringer

Vi har ikke haft nok fokus på markedsføring, nye initiativer og nye aktiviteter er ikke blevet kommunikeret ud og nyhedsværdien er løbet ud i vandet. Der er ingen fuldtidsansatte udover jeg er der lejlighedsvis. Dette har gjort der mangler en leder i centret.

Stærke sider

Super personale der virkelig har styr på gæsteservicen gennem interne workshops og et naturligt interessefelt i kraft af de 10 studerende arbejdet med det fagområde de ønsker at beskæftige sig med efter endt uddannelse. God beliggenhed, lokalet er rigtig godt indrettet, og der har været drevet oplevelses-virksomhed i lokalerne i mange år, med et naturligt flow af gæster. Både ude og inde-aktiviteter gør at centret ikke er så påvirket af vejret.

Ideel køber

En potentiel køber kunne være en der interesserer sig for børn og uge, og for at skabe gode oplevelser for andre. Stedet mangler en leder.

Opstartshjælp

Jeg er selvfølgelig klar på at give alt den oplæring der kræves, ligeledes vil jeg anbefale at overtage personalestaben da de har styr på alle interne rutiner i centret og alle studere noget der relater sig til børn som f.eks. pædagog, lærer, formidler osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4859

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30375

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-08-2018
Udbudspris 459.800 DKK