Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Københavns mest luksuriøse bådudlejningsvirksomhed sælges

Mange konceptmuligheder og stort potentiale

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2013

Københavns havn udvikler sig stadig og der bygges mange nye boliger helt ned til havneløbet. Samtidig har antallet af turister i København aldrig været større end i disse år. Begge dele skaber et optimalt grundlag for udvikle denne virksomhed. Den nuværende - og gennem flere år stabile - omsætning er skabt stort set uden markedsføring. Virksomheden har været drevet som et sjovt "venstrehåndsprojekt" og for en ny ejer, som har mulighed for at bruge mere tid på virksomheden, er der store mulighed for at udvikle den markant. Ved en hurtig handel kan den kommende sæson tilfalde køber 100%. Alle 6 både står toptunede og klartgjorte til den kommende sæson.

Produktet

Virksomheden har 6 miljøvenlige både til udlejning i Københavns havn. Sammenlignet med konkurrenter i havnen er bådene luksuriøst indrettet med masser af muligheder for at udvikle nye koncepter, services mm. Vi har testet en del gennem 3 år og deler gerne ud af erfaringerne (deltager i driften ?) i en overgangsperiode. Med et større fokus på både markedsføring og konceptudvikling er der rig mulighed for at udvikle forretningen til yderligere 6-8 både. Blandt de oplagte kommende samarbejdspartnere er både hoteller, incoming bureauer, krydstogtselskaber mfl.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen har været meget begrænset og er kun sket ved brug af Facebook samt Google Adwords for beskedne ca. kr. 12.000 på en sæson. Derudover har vi testet noget samarbejde med et par hoteller. Generelt er der dog store muligheder for gøre væsentligt mere på markedsføringen.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen skabes mellem april og september måned. De seneste år har den været stabil på kr. 1,8 mio. Driften giver et rundt nul, men det skyldes bl.a. at ejerne gennem årene ikke selv har haft mulighed for at involvere sig i driften pga. andre forretninger. Dvs. at man har måttet købe sig til alle ressourcebehov. For den rette køber, der har mulighed for selv at involvere sig i driften, vil der således være et overskud fra dag 1, samtidig med at omsætningen kan øges ved en større indsats på markedsføring og salg.

Omkostninger

Virksomhedens største omkostning er "gager" til booking, pasning af bådebroen og rengøring af bådene. Næststørst er omkostning til kajplads og kontor ved kaj pladsen.

Aktiver

Det største aktiv er de 6 både, som har en nypris værdi på ca. kr. 2 mio. Dertil kommer værdien af kajplads og bådebro.

Varelager værdi 0 DKK
Værdi af ejendomme 0 DKK
Værdi af inventar 2.000.000 DKK

Virksomhedens historie

En af de oprindelige ejere var på besøg i Florida i 2012 og prøvede en af bådene på kanalerne i Fort Lauderdale. Han tog idéen med til Danmark, hvor han præsenterede den som et projekt i Københavns havn. Ved etableringen var der i første omgang tale om et "con amore" projekt for 4 ejere, som alle drev større forretninger i deres dagligdag, men fandt projektet i havnen både interessant og sjovt. De første 2 både kom i vandet i sommeren 2013 og siden er yderligere 4 både købt til.

Ideel køber

Optimalt er den nye køber en person, som 1) kan se sig selv gå på kajen i Københavns havn i 5-6 mdr. hver sommer, 2) har en serviceminded indstilling og 3) har nogle salgs- og markedsføringsmæssige egenskaber. Det vil være en fordel - men ikke et krav, at vedkommende har en lille smule indblik i sejlads og både. Hvis vedkommende er indstillet på at arbejde i forretningen på fuld tid og samtidig har markedsføringsevnerne, vil det være muligt fhv. hurtigt at skabe en god årsindtægt i løbet af en 6 mdrs. sæson.

Opstartshjælp

Sælger deltager gerne på deltid i driften i en på forhånd aftalt overgangsperiode. Desuden kan sælger liste en række markedsføringsmuligheder, konceptmuligheder mm - og generelt dele ud af de erfaringer, som er gjort over de seneste 2-3 sæsoner med 6 både.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
597

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29492

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-02-2018
Udbudspris 3.500.000 DKK