Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Eventvirksomhed med attraktive brands og koncepter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
En af Danmarks største aktører indenfor sports events er nu til salg, omsætning 4,7 mio.

Udholdenhedssport og events i denne kategori, samler hvert år tusindvis af danskere med målet om at teste sig selv, og få store oplevelser sammen med andre ligesindede.

Der er opbygget stærke kompetencer indenfor eventproduktion, content produktion og kundeinddragelse! Siden 2014 har virksomheden ydermere investeret massivt i at opbygge danmarks største portefølje af spændende og attraktive event brands. Næste step er at onboarde en partner/investor, der kan tage virksomheden til næste niveau.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017 4,7 mio. Target dækningsgrad 30-35%. Afkastnings/overskudsgrad negativ. Se nedenfor.

Produktet

Virksomheden er en full service partner, som enten via in house komptence eller eksterne partnere kan levere sportsevents til B2C og B2B kunder. Vi varetager hele værdikæden fra planlægning og konceptudvikling, til tilmelding, fuld event produktion, dokumentation og evaluering af eventet, og efterfølgende kundeopfølgning og gensalg.

Virksomheden har fokus på 2 målgrupper:
- Privatpersoner, som via køb af startnumre deltager til de af vores events, hvor vi ejer rettigheder eller brands.
- Virksomheder eller brands, hvor vi er teknisk partner, og løser alt det praktiske således at de kan komme i dialog med deres kunder, eller markedsføre et specifikt produkt eller brand med sportsevents, som platform.

Markedsføringskanaler

Virkomheden har over årene opbygget attraktive SOME platforme og nyhedsbreve med stort audience. I tillæg hertil egne velfungerende hjemmesider. Disse flader, samt partnersites og SOME er primære markedsføringskanaler.
Samlet antal følgere
Facebook og Instagram ca. 35000
Nyhedsbrevsmodtagere på tværs af events: ca. 15000

Omkostninger

Virksomheden har i 2017 realiseret et markant underskud på 2,8 millioner, da der er investeret i fremtidig vækst. Foranlediget heraf har virksomheden gennemgået en massiv lean proces, således at de faste omkostninger til løn, husleje mv. er barberet markant ned. Samlede kapacitetsomkostninger er på ca. 75.000/måned ved udgangen af september 2018. Derudover er produktionsomkostninger nedsat med over 50% uden markant kvalitetstab i leverancerne, således at resultatet år til dato er forbedret massivt.

Vores omkostningsmix består primært af de faste omkostninger (løn, husleje, abonnementer, forsikring m.m.) , og så de mere variabale produktionsomkostninger forbundet med at levere vores events.

Aktiver

Virksomheden holder til i et kontorfællesskab med sin søstervirksomhed, og har kontorpladser, lager mv. til rådighed.
Der er opbygget et varelager af relevant produktionsmateriel, som indgår i handlen.

Varelager på 230.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Svagheder/udfordringer

Eventmarkedet har over de seneste år udviklet sig til at være præget af stort udbud, og relativt svag loyalitet fra brugerne. Denne udfordring mener vi skal tackles ved at fokusere på en model, hvor virksomhedens events i højere grad er bygget op omkring samarbejdet med en kommerciel partner/sponsor, og dertil en intensiveret og specialiseret fokus på SOME, kundeloyalitet og digitalisering af kunde livscyklus.

Stærke sider

Virksomheden er en meget stærk produktionsvirksomhed med dedikerede og passionerede medarbejdere, og en enestående og attraktiv portefølje af eventbrands og rettigheder.
Vi er meget stærkt forankret i offroad markedet, og har en unik markedsposition, som kan udbygges og udnyttes kommercielt sammen med den/de rigtige partnere.

Ideel køber

Den perfekte køber til virksomheden er en person eller virksomhed, som allerede er tilstede eller ønsker at træde ind på markedet for sportsevents, for at markedsføre egne produkter, brands/koncepter, eller for understøtte en eksisterende forretning med nye og attraktive brands og rettigheder.
Det kunne f.eks. være et mediebureau eller medievirksomhed, tøj eller produktbrand eller lign.

Opstartshjælp

Eksisterende ejerkreds og ledelse til fuld disposition for den nye ejer i ønsket og nærmere defineret omfang og periode. Kernemedarbejdere indgår i handlen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1351

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29760

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-03-2018
Udbudspris 2.500.000 DKK