Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Attraktivt Fitness- og Motionscenter

Ansatte
26-50
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Unikt og populært Fitnesscenter på Øresundskysten

Virksomheden tilbyder et unikt og særdeles populært, alsidigt og let tilgængeligt træningstilbud, med en central beliggenhed i Nordsjælland på Øresundskysten, i centrum af et velfungerende bysamfund.

700 m2 velindrettede træningsfaciliteter tilbydes og virksomheden er anerkendt for at levere en høj kvalitet i den oplevede service.

Virksomhenden er etableret i 2010 og udvidet 2012, 2016 og planlagt med yderligere 200m2 i 2018. Nye maskiner og nyt træningsudstyr er etableret i 2016, ligesom alle tekniske installationer, mm. er vel vedligeholdt. Virksomheden opererer i nyere bygninger, med et velfungerende administrationssystem, har en aktiv hjemmeside, samt Facebook og Instagram profil med mange likes.

En videreførelse, med nye ejere, kan ske uden at påvirke de daglige aktiviteter og den daglige drift.

Konceptet kort:
- Velfungerende og aktivt Fitness- og Motionscenter, lokalt integreret i bysamfund
- Let tilgængelig og effektiv motion, tæt på hovedfærdselsåre, indkøb, togstation, busholdeplads og masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren
- Kvalitet i undervisningen, certificerede instruktører
- Velfungerende, nyt og vedligeholdt træningsudstyr, musik og tekniske installationer
- Mere end 45 ugentlige Hold i en aktiv Holdplan
- Et stort team af professionelle og motiverede instruktører og ansatte
- Velfungerende layout, godt indeklima, rene og pæne rammer og en rigtig god stemning

Virksomheden opereres i ApS og lejekontrakten er indgået med driftsselskabet på fordelagtige vilkår, der er ingen personlig kaution tilknyttet. Alt udstyr og indretning er betalt kontant og der er ingen leasingforpligtigelse. Virksomheden har gode forsikrings forhold og lave driftsomkostninger.

Virksomheden søger ejere/generationsskifte, på grund af muligheden for udlandsophold, i forbindelse med andet arbejde. Virksomheden har mange medlemmer og en sund økonomi og leveres stolt og i god form videre til nye ejere, der kan videreføre et populært og veldrevet Fitnesscenter - nye ejere kan med stor succes videreføre virksomheden og samtidigt bibringe nye idéer og fremtidsperspektiver.

Kontakt virksomheden for at høre mere.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er vokset ca. 22% siden august 2017 og væksten forventes at fortsætte. Nye aktiviteter er netop lanceret, ligesom den 3. udvidelse er planlagt.

Virksomheden har ialt 34 ansatte og samlet ca. 5 årsværk. Virksomheden har ikke svært ved at tiltrække nye medarbejdere og oplever ofte at modtage uopfordrede ansøgninger.

Årsregnskabet for 2017/18 udviser et positivt cash flow fra driften på kr. 522.000 og et driftsoverskud efter afskrivninger på kr. 176.800, ligesom
selskabets balance pr. 30. juni 2018 udviser en egenkapital på kr. 1.019.069. I 2017/18 er resultatet før skat på ca. 12% af omsætningen.

Overskud før skat: 600.000 DKK

Produktet

Virksomheden leverer unik service i form af Fitness-, Hold- og Motionstilbud, samt en lang række tillægsydelser som Personlig Træning, Fysioterapi, Kostvejledning, mm. alt sammen leveret let tilgængeligt og i rene og pæne rammer, med et anerkendt højt serviceniveau.

Virksomheden er kendt for at have professionelle ansatte og instruktører, der alle er uddannet og certificeret til de ydelser der leveres. Stemningen er god blandt ansatte og medlemmer og virksomhenden er anerkendt for en meget høj fastholdelsesgrad.

Markedsføringskanaler

Virksomheden benytter markedsføring igennem avisannoncering, facebook, busreklamer, biografreklamer, nyhedsbreve, husstandsomdelte reklamer, blog, hjemmeside, adwords, google, mm. og har de sidste 7 år investeret massivt i markedsføring, både lokalt og bredere ud.

77% af kunderne kommer fra det nære lokalsamfund, mens resten kommer fra byer og beboelser lidt længere væk.

Omkostninger

Virksomhenden har månedlige indtægter på ca. kr. 220.000 og faste omkostninger på ca. kr. 140.000, forskellen benyttes til yderligere investering og vækst. Huslejen udgør ca. 45% af de faste omkostninger, hvor lønninger er den anden store post. Virksomhenden har gode forsikringsforhold og lave driftsomkostninger (el, vand, varme).

Aktiver

Virksomheden er beliggende i centrum af en velfungerende bysamfund, i velindrettet, lyse og venlige, lejede lokaler. Udlejer er meget samarbejdsvillig og gør en stor indsats for at holde bygningerne vedligeholdt og attraktive og der er etableret et godt samarbejde om virksomhedens fortsatte drift og vækst, herunder planlagt udvidelse og bygning af nye rammer if. med omlægning af nyværende udlejningsejendom.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.850.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet på ideen om at levere et unikt serviceprodukt, let tilgængeligt for alle, ikke bare fysisk let tilgængeligt, men også let tilgængeligt at forstå og anvende, for netop at tiltrække de kunder der ikke nødvendigvis føler sig veltilpas i andre træningscentre ... siden er virksomheden udviklet til at tilbyde den fulde pakke af de Fitnesstilbud den moderne bruger forventer i dag; både Styrke-, Kondition og Fritræning, samt masser af Holdtræning på et meget højt niveau.

Markedet

Virksomheden er beliggende i et velfungerende bysamfund og har en gennemsnitspris, der afspejler kundernes større købekraft. Der er flere andre kæde og selvstændige Centre tæt på og længere væk, men disse er ingen trussel, tværtimod er de med til at sende kunderne vores vej.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden er veletableret og opgaven for nye ejere bliver derfor blot at videreføre uden at påvirke den daglige drift, der let lader sig gøre, da alle funktioner i dag er delegeret til ansatte og instruktører, samt at nytænke og yderligere udvikle, for at udnytte det store potentiale der er i nuværende medlemsbase og potentielle nye kunder.

Stærke sider

Virksomheden styrke er beliggenhed, rammer, professionalisme, pris ift. service, samt at være beliggende i et voksende marked i et voksende bysamfund, med stor købekraft.

Strategi

Virksomheden fokuserer på dens styrker og fortsætter med at udvikle forretningen på baggrund af disse. Den fortsatte vækst er med til at afholde evt. nye aktører for at etablere sig i nærområdet.

Vision

Virksomheden drømmer om at at sætte "alt udsolgt" skiltet på døren. I de nuværende rammer vil det ske ganske snart, hvorfor en snarlig udvidelse er planlagt. Når medlemsbasen er vokset med yderligere ca. 12% vil udvidelsen være nødvendig, hvorfor den planlægges til gennemførelse i 2018.

Ideel køber

Drømmer du om dit eget Fitnesscenter, er her chancen, alt er etableret og det er blot at videreføre driften, eller måske er du del af en mindre kæde og ønsker at udvide med endnu en adresse under jeres brand, eller måske en større kæde hvor beliggenheden er særlig attraktiv.

Virksomhenden kan drives videre uden den store involvering, alle opgaver er etableret hos dygtige ansatte og instruktører. I starten vil en vis involvering dog være nødvendigt, for at forstå og videreføre driften.

Er du uddannet eller erfaren indenfor branchen, vil det være en fordel, men ikke nogen forudsætning. Har du erfaring med salg og forretningsudvikling vil det være et særligt plus.

Opstartshjælp

Nuværende ejere er meget interesseret i at sikre en robust overdragelse til nye ejere. I forbindelse med overdragelsen tilbydes et længere forløb, hvor overdragelsen kan ske, ligesom opgaver fortsat kan løses, i en overgangsfase. På længere sigt er evt. ansættelse på almindelige vilkår også muligt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10935

Sælger kontaktet:
115

Følger annoncen:
28

Annonce id-nummer:
24448

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
23-08-2015
Udbudspris 2.430.490 DKK