Attraktivt Fitness- og Motionscenter

Unikt og populært Fitnesscenter på Øresundskysten

 • Oprettet den:23-08-2015
 • Annonce set:8980
 • Følgere:20
 • Kontaktet:102
Udbudspris 2.091.500 DKK Salær ved køb: 66.245 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Virksomheden tilbyder et unikt og særdeles populært, alsidigt og let tilgængeligt trænings tilbud, med en central beliggenhed i Nordsjælland på Øresundskysten, i centrum af et velfungerende bysamfund.

700 m2 velindrettede træningsfaciliteter tilbydes og virksomheden er anerkendt for at levere en høj kvalitet i den oplevede service.

Virksomhenden er etableret i 2010 og udvidet 2012, 2016 og planlagt med yderligere 200m2 i 2018. Nye maskiner og nyt træningsudstyr er etableret i 2016 og planlagt i 2018, ligesom alle tekniske installationer, mm. er vel vedligeholdt. Virksomheden opererer i nyere bygninger, med et velfungerende administrationssystem, har en aktiv hjemmeside, samt Facebook og Instagram profil med mange likes.

En videreførelse, med nye ejere, kan ske uden at påvirke de daglige aktiviteter og den daglige drift.

Konceptet kort:
- Velfungerende og aktivt Fitness- og Motionscenter, lokalt integreret i bysamfund
- Let tilgængelig og effektiv motion, tæt på hovedfærdselsåre, indkøb, togstation, busholdeplads og masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren
- Kvalitet i undervisningen, certificerede instruktører
- Velfungerende, nyt og vedligeholdt træningsudstyr, musik og tekniske installationer
- Mere end 45 ugentlige Hold i en aktiv Holdplan
- Et stort team af professionelle og motiverede instruktører og ansatte
- Velfungerende layout, godt indeklima, rene og pæne rammer og en rigtig god stemning

Virksomheden opereres i ApS og lejekontrakten er indgået med driftsselskabet på fordelagtige vilkår, der er ingen personlig kaution tilknyttet. Alt udstyr og indretning er betalt kontant og der er ingen leasingforpligtigelse. Virksomheden har gode forsikrings forhold og lave driftsomkostninger.

Virksomheden søger ejere/generationsskifte, på grund af muligheden for udlandsophold, i forbindelse med andet arbejde. Virksomheden har mange medlemmer og en sund økonomi og leveres stolt og i god form videre til nye ejere, der kan videreføre et populært og veldrevet Fitnesscenter - nye ejere kan med stor succes videreføre virksomheden og samtidigt bibringe nye idéer og fremtidsperspektiver.

Kontakt virksomheden for at høre mere.

Produktet

Virksomheden leverer unik service i form af Fitness-, Hold- og Motionstilbud, samt en lang række tillægsydelser som Personlig Træning, Fysioterapi, Kostvejledning, mm. alt sammen leveret let tilgængeligt og i rene og pæne rammer, med et anerkendt højt serviceniveau.

Virksomheden er kendt for at have professionelle ansatte og instruktører, der alle er uddannet og certificeret til de ydelser der leveres. Stemningen er god blandt ansatte og medlemmer og virksomhenden er anerkendt for en meget høj fastholdelsesgrad.

Markedsføringskanaler

Virksomheden benytter markedsføring igennem avisannoncering, facebook, busreklamer, biografreklamer, nyhedsbreve, husstandsomdelte reklamer, blog, hjemmeside, adwords, google, mm. og har de sidste 7 år investeret massivt i markedsføring, både lokalt og bredere ud.

77% af kunderne kommer fra lokalsamfundet, mens resten er fra byer og beboelser længere væk.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er vokset ca. 22% siden august 2017 og væksten forventes at fortsætte. Nye aktiviteter er netop lanceret, ligesom den 3. udvidelse er planlagt.

Virksomheden har ialt 34 ansatte og samlet ca. 5 årsværk. Virksomheden har ikke svært ved at tiltrække nye medarbejdere og oplever ofte at modtage uopfordrede ansøgninger.

Overskuddet i 2017 forventes at være på ca. 18% af omsætningen

Omkostninger

Virksomhenden har månedlige indtægter på ca. kr. 220.000 og faste omkostninger på ca. kr. 140.000, forskellen benyttes til yderligere investering og vækst. Huslejen udgør ca. 45% af de faste omkostninger, hvor lønninger er den anden store post. Virksomhenden har gode forsikrings forhold og lave driftsomkostninger (el, vand, varme).

Aktiver

Virksomheden er beliggende i centrum af en velfungerende bysamfund, i velindrettet, lyse og venlige, lejede lokaler. Udlejer er meget samarbejdsvillig og gør en stor indsats for at holde bygningerne vedligeholdt og attraktive og der er etableret et godt samarbejde om virksomhedens fortsatte drift og vækst, herunder planlagt udvidelse.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet på ideen om at levere et unikt serviceprodukt, let tilgængeligt for alle, ikke bare fysisk let tilgængeligt, men også let tilgængeligt at forstå og anvende, for netop at tiltrække de kunder der ikke følger sig veltilpas i andre Centre ... siden er virksomheden udviklet til at tilbyde den fulde pakke af de Fitnesstilbud den moderne bruger forventer i dag, både Styrke-, Kondition og Fritræning, samt masser af Holdtræning på et meget højt niveau.

Markedet

Virksomheden er beliggende i et velfungerende bysamfund og har en gennemsnitspris, der afspejler kundernes større købekraft. Der er flere andre kæde og selvstændige Centre tæt på og længere væk, men disse er ingen trussel, tværtimod er de med til at sende kunderne vores vej ...

Svagheder/udfordringer

Virksomheden er veletableret og opgaven for nye ejere bliver 1) at videreføre uden at påvirke den daglige drift, det kan let lade sig gøre, da alle funktioner i dag er delegeret til ansatte og instruktører, samt 2) at nytænke og udvikle for at udnytte det store potentiale der er i nuværende medlems base og potentielle nye kunder.

Stærke sider

Virksomheden styrke er beliggenhed, rammer, professionalisme, pris ift. service, samt at være beliggende i et voksende marked i et voksende bysamfund, med stor købekraft.

Strategi

Virksomheden fokuserer på dens styrker og fortsætter med at udvikle forretningen på baggrund af disse. Den fortsatte vækst er med til at afholde evt. nye aktører for at etablere sig i nærområdet.

Vision

Virksomheden drømmer om at at sætte "alt udsolgt" skiltet på døren. I de nuværende rammer vil det ske ganske snart, hvorfor en snarlig udvidelse er planlagt. Når medlems basen er vokset med yderligere ca. 15% vil udvidelsen være nødvendig, hvorfor den planlægges til gennemførelse i 2018.

Ideel køber

Drømmer du om dit eget Fitnesscenter, er her chancen, alt er etableret og det er blot at videreføre driften. Måske er du del af en mindre kæde og ønsker at udvide med endnu en adresse under jeres brand, eller måske en større kæde hvor beliggenheden er særlig attraktiv.

Virksomhenden kan drives videre uden den store involvering, alle opgaver er etableret hos dygtige ansatte og instruktører. I starten vil en vis involvering dog være nødvendigt, for at forstå og videreføre driften.

Er du uddannet eller erfaren indefor branchen, vil det være en fordel, men ikke nogen forudsætning. Har du erfaring med salg og forretnings udvikling vil det være et særligt plus.

Opstartshjælp

Nuværende ejere er meget interesseret i at sikre en robust overdragelse til nye ejere. I forbindelse med overdragelsen tilbydes et længere forløb, hvor overdragelsen kan ske, ligesom opgaver fortsat kan løses, i en overgangsfase. På længere sigt er ansættelse på almindelige vilkår også muligt.

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:24448
 • Forretningen opererer i: Sjælland, Øerne og Bornholm
 • Har facebook side:Nej
 • Har instagram profil:Nej
 • Har nyhedsbrev:Nej
 • Har dropshipping:Nej
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:20.000 DKK
 • Værdi af inventar:1.850.000 DKK
 • Årsag til salg:Generationsskifte
 • Omsætning:1 - 5 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning
 • Overskud før skat:600.000 DKK