Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 95.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop - WoodsUp.dk Design og interiør - Nettoomsætning 2017: Kr. 111.378,-

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Laserskårede træprodukter - brandet har pt været ude i fire butikker. - Wordpress

Få en enestående mulighed for at købe rettighederne til laserskåret dansk interiør design med tilhørende produktion tegninger og kontakt til nuværende leverandører.

Virksomheden er relativt ung med en alder på kun 2 år og det vil derfor være muligt at spare en masse dyrebar tid på opstart, da der både medfølger billedmateriale, logo, markedsføringsmateriale, samt fuldt udviklet webshop med mere.

Endvidere har virksomheden skabt positiv opmærksomhed omkring sig og har en del goodwill i kundegruppen, grundet en personlig tilgang til kundepleje og stort fokus på at yde en ekstra nærværende service.

Økonomiske nøgletal

Juli 2016 - 31. dec 2017
Nettoomsætning 2017: Kr. 111.378,-
Opstart/markedsføring/produktion mm.: Kr. 171.941,- (dette tal er væsentlig lavere for 2018)

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produkterne er laserskåret i træ placerer sig i den nordisk minimalistisk rene og tidløse stil og man sikrer derved en portefølje der ikke går af mode, eftersom alle designs vil kunne begås i tidens materialer.

Der er lagt stor vægt på en legende tilgang til alle produkter, hvilket er med til at gøre disse designs unikke.

Der har været fokus på at skabe harmonisk design, hvor form, funktion og produktion går op i en højere enhed.

Markedsføringskanaler

WoodsUp markedsfører sig primært via Instagram og Facebook.

Flere forhandlere har selv henvendt sig for at få brandet i deres sortiment og brandet har pt været ude i fire butikker, men der er potentiale for langt mere i forhold til den efterspørgsel der har været, hvilket også er med til at underbygge designseriens aktualitet hos de designbevidste indkøbere og forbrugere.

Virksomheden har ikke deltaget på designmesser, da virksomheden har været drevet som bierhverv og tiden derfor ikke har været til det.

Omkostninger

Der er omkostninger ifm. laserskæringen, som vi får foretaget professionelt.

Der er en avance på omtrent faktor 2,5 på samtlige produkter.

Hertil er udgifter til Dinero, Nets/Teller for betalingsløsning.

Generelt et meget omkostningslet foretagende.

Shopsystem

Aktiver

Lagerplads kan klares med ganske få skuffer/hylder, da produkterne næsten ingenting fylder.

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

WoodsUp startede over en flaske vin med to familier (Stina & Kim, Nana & Sune).
Sune ville bygge store legehuse til drenge og sælge dem. Det tog ikke Nana og Stina mange sekunder at hoppe med på den idé og inden aftenen var omme, var ideen til WoodsUp grundlagt. Legehusene var kasseret til fordel for laserskåret interiør i træ, som familierne selv ville designe. Efter 14 dage var virksomheden stiftet og toget begyndte at rulle. Ideerne var mange og der var meget, som skulle læres.

Fra WoodsUp opstod den sommeraften i juni 2016, gik der tre måneder før de første to produkter var skåret og klar til salg. Ingen af de fire havde erfaring med iværksætteri, men til gengæld var de ikke bange for at tage en chance.

Årsagen til et ønsket salg er, at de nuværende ejere har drevet virksomheden som et bierhverv og nu kan mærke, at virksomheden fortjener at komme på nye hænder, der er villige til at ofre den tid, som virksomheden fortjener for at kunne vokse til sit fulde potentiale.

Virksomheden er relativt ung med en alder på kun 2 år og det vil derfor være muligt at spare en masse dyrebar tid på opstart, da der både medfølger billedmateriale, logo, markedsføringsmateriale, samt fuldt udviklet webshop med mere.

Endvidere har virksomheden skabt positiv opmærksomhed omkring sig og har en del goodwill i kundegruppen, grundet en personlig tilgang til kundepleje og stort fokus på at yde en ekstra nærværende service.

Ideel køber

Vi leder efter en eller flere ildsjæle, som har mod og lyst til at videreføre vores stadig meget unge projekt. Vi tror på at potentialet er stort med den rette indsats og strategi. Det er en fordel, hvis du har sans/forstand/mod på design og interiør, mode, sociale medier, markedføring og kundeservice. Vores kompetencer var meget få, da vi selv startede, men tog udfordringen op og har haft et fantastisk eventyr indtil nu.

Opstartshjælp

Sælger står naturligvis til rådighed på mail og telefon for køber mht. overdragelse og oplæring. Denne ydelse er gratis. Vi ønsker blot at se WoodsUp blomstre yderligere op og forhåbentlig blive et langvarigt brand på markedet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2544

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30541

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-10-2018
Udbudspris 95.000 DKK