Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Unplug.dk - Plakatshop med tilhørende kollektion - Shoppen har pt. solgt for 1.275,- DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Shopify, fuldt funktionel webshop med plakatdesigns, enkel administration - Fokus på at koble af fra nutidens mange forstyrrelser

Unplug er design plakater til en skarp pris. Selvom shoppen ikke har været promoveret meget, har det skabt klar efterspørgsel ved de besøgende som har været.

Med shoppen følger også en hel kollektion af plakatdesigns, som frit kan trykkes på ny, når nuværende lagerbeholdning er solgt.

Der er pt. stor efterspørgsel på plakater i Danmark, hvilket man også kan tydes ud fra de store plakatshops. Der er ingen tvivl om at plakater er fremtidens foretrukne indretning til vægge fremfor malerier.

Grunden til mangel af salg skyldes i høj grad manglende markedsføring. Shoppen blev startet midt i travl periode med nyt barn osv.

Der er uden tvivl stort potentiale for shoppen.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har pt. solgt for 1.275,-

Andre nøgletal foreligger desværre ikke, men sammenlign selv med omkostninger for at få indblik i potentialet.

Produktet

Unplug er en plakatshop med fokus på motiver der inspirere til at koble af fra nutidens mange forstyrelser. Budskaberne er i høj grad fremtidsorienteret, hvor øget efterspørgsel på netop dette budskab forventes at stige.

Designlinjen er naturlig, æstetisk og stråler af nordisk design. Stilen passer derfor rigtig godt ind i den danske indretning.

Plakater medfølger i flot tryk, der er ca. 150 plakater, som kan sælges til 150/250 kr. Alene plakat produkterne giver derfor mulighed for overskud ved køb af shoppen.

Bag motiverne er Kasper, grafisk designer og fotograf. Ideen til en serie af plakat designs opstod mens Kasper og Mette var igang med at indrette deres nye hjem.

Kasper er uddannet grafiker og arbejder til daglig på web- og reklamebureau. I fritiden er der plads til fri kreativ udfoldelse, hvilket udspiller sig i de forskellige designs her på siden.

Som designer er Kasper stor tilhænger af minimalisme og de enkle, men meningsfulde detaljer.

Inspirationen kommer fra mange rejser og oplevelser ude og hjemme. Naturen som du vil opleve her på shoppen har altid haft en effekt på design og farvevalg. Strejf af naturen er også at finde i alle dele af Mette og Kaspers hjem.

Plakatshoppen er udviklet i shopify som er en populær, driftsikker og brugervenlig shopplatform. Shop designet er elegant og brugervenligt.

Markedsføringskanaler

Nuværende salgs kanaler er:

Facebook side med 80 følgere:
https://www.facebook.com/unplugplakater/

Siden overdrages ved køb med logo og alle grafiske design filer.

Instagram side med 19 følgere:
https://www.instagram.com/unplugplakater

Også denne overdrages ved køb.

Omkostninger

200 pr. måned til shopify
Trykning af plakater når eksisterende lager udløber.

Shopsystem

Aktiver

Lagerbeholdningen er eneste aktiv.

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Træk stikket. Så simpelt er konceptet bag Unplug.

Det er en konsekvens af konstant teknologi og forstyrrelser som stjæler vores fokus på det egentlige formål i livet. At leve. At trække vejret dybt. At nyde alle sansernes enestående egenskab, så vi er fuldstændig tilstede i nuet.
Netop dette er motivationen og inspirationen til plakaternes budskaber, udtryk og motiver. Så du kan blive mindet om den fantastiske verden vi lever. En påmindelse om at trække stikket og være tilstede. Om det er på ens yndlingssted eller sammen med sine yndlings personer.

Det er i hvert fald ideen bag Unplug som jeg Kasper, designer, og min kone Mette, kundeservice, har valgt at starte op. Vi elsker nordisk design og har indrettet vores hjem med netop denne stil. Vi har en række plakater som er "hjemmelavet" så det er helt naturligt nu at dele en serie af plakater, som vi synes lever op til filosofien bag Unplug.

Bag motiverne er Kasper Leth Hounisen, grafisk designer og fotograf. Ideen til en serie af plakat designs opstod mens Kasper og Mette var igang med at indrette deres nye hjem.

Kasper er uddannet grafiker og arbejder til daglig på web- og reklamebureau. I fritiden er der plads til fri kreativ udfoldelse, hvilket udspiller sig i de forskellige designs her på siden.

Som designer er Kasper stor tilhænger af minimalisme og de enkle, men meningsfulde detaljer.

Inspirationen kommer fra mange rejser og oplevelser ude og hjemme. Naturen som du vil opleve her på shoppen har altid haft en effekt på design og farvevalg. Strejf af naturen er også at finde i alle dele af Mette og Kaspers hjem.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed er manglende kendsskabsgrad, da brandet er helt nyt, kræver det en del markedsføring fra start. Man kan dog sige at produkterne ikke er "farlige" så købere behøver ikke den store tryghedsproces for at handle på webshoppen.

Stærke sider

Ekstremt æstetiske designs som er langt bedre end mange andre shop leverandører. Det er høj kvalitet til samme lave pris.

Fremtiden taler for plakater i hjemmet, men det vigtige er at have designs som matcher indretning og boligtendenser. Det mener jeg at Unplug måske endda er en smule forud for. Det er nordisk og rent design, som forventes at stige i endnu højere grad.

Se bare tendensen i køkken designs og indretning af helt nye huse. Det er netop her Unplug designs rammer plet.

Vision

Visionen er at inspirere til en mere afslappet og frakoblet hverdag. En påmindelse i æstetisk format om, at dagen i dag, aldrig kommer igen.

Ideel køber

En person med flair for markedsføring. En som brænder for godt design og ser mulighederne i fremtidens indretning. Det skal også være en som har forstand eller som kan få hjælp til den grafiske del, som er vigtig for shoppens æstetiske udtryk.

Opstartshjælp

Jeg hjælper naturligvis i overgangen og kan hjælpe med intro til shopify.

Tænker 1 måned efter køb.

Det er inklusiv i køb af virksomheden og shoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2675

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
18

Annonce id-nummer:
30698

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-12-2018
Udbudspris 15.000 DKK