Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop sælges. God månedlig passiv indtjening.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Danmarks største skilsmisseportal

Danmarks største medlemsportal til tiden før, under og efter skilsmisse sælges, da ejeren har fokus på andre forretninger.

Der er et ønske om, at portalen drives videre af en ny ildsjæl.

Indholdet på sitet er tekst, opgaver, skilsmisseskabeloner, podcast, e-bøger m.v.

Der kan købes medlemskaber på 3, 6 eller 9 måneder til priser fra 399 - 749. Det mest solgte produkt er et medlemskab på 6 måneder til 499,-.

Skabeloner, podcast og e-bøger kan ligeledes købes individuelt.

Derudover kan der købes personlig rådgivning hos parterapeut, skilsmisserådgiver og advokat.

Der er lavet helt ny platform primo 2017, og portalen ligger nu i wordpress.

Der er tilknyttet mailchimp til nyhedsbreve.

Ejeren har drevet portalen i 10 år, men har indenfor de sidste 3-4 år ikke haft den fornødne tid til at videreudvikle. Der er derfor basis for at udvikle til nye højder.

Hjemmesiden er ofte brugt af pressen.

Økonomiske nøgletal

Der er ca. 8.000 kr. i passiv månedlig indtjening. Dette uden at foretage sig nogen form for arbejde. Derudover kommer den personlige rådgivning.

Der er basis for at udvikle virksomheden markant, både i forhold til øget pressedækning, onlinekurser, flere e-bøger m.v.
Derudover vil det være oplagt at skabe tilknytning til kommuner, som ofte har svært ved at håndtere borgernes skilsmisse.

Den personlige rådgivning foretaget af ejeren er ikke indeholdt i den nævnte indtjening. Der vil for den rette rådgiver være rig mulighed for at udbygge klient-forretning.

Produktet

Virksomheden dækker rådgivning til tiden både før, under og efter skilsmisse.

Rådgivning i form af konkret læsbar viden - svarende til ca. 400 A4 sider, samt opgaver der kan løse konkrete problemstillinger, uanset om man kæmper for at redde ægteskabet eller skal have viden og rådgivning til at komme bedst gennem en skilsmisse.

Der kan downloades skabeloner som kan bruges i forbindelse med bodeling, samværsaftale m.v. - alle nødvendige skabeloner til en skilsmisse.

Derudover kan der købes e-bøger, podcast og ikke mindst personlig rådgivning.

Det mest solgte produkt er et medlemskab på 6 måneder til 499,-.

Omkostninger

Omkostninger til webshop, quickpay og mailchimp er naturlige følgeomkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Alt på webshoppen medfølger.

Virksomhedens historie

Da ejeren selv blev skilt, så hun et hul i markedet. Der manglede struktureret viden både til tiden før, men i høj grad også under og efter skilsmissen.

Det tager ca. 3 år at komme gennem en skilsmisse, og et par år at komme hen til skilsmissen. I begge perioder er der virkelig brug for viden og gode input.

Ideen blev skabt, strukturen blev lagt og gennem ca. 12 måneder blev indholdet skrevet og portalen bygget op. Der har været meget fokus på at skabe tilknytning til pressen, og der er løbende god kontakt og domænet bruges ofte i skilsmissedebatten.

De seneste ti år er der videreudviklet, lavet nye produkter og ikke mindst er portalen blevet lagt fra Typo3 til wordpress i 2017.

Der er løbende søgeordsoptimeret og senest i 2017 i forbindelse med relanceringen på den nye platform, blev der brugt en del penge på SEO.

De senere år har der ikke været hverken den fornødne tid eller lyst til at drive portalen videre, og det er derfor vigtigt for ejeren at portalen overdrages til en ny ildsjæl.

Markedet

Der er et stort marked, både de knap 40.000 der hvert år oplever skilsmisse, men også de mange mange par, der har problemer i ægteskabet og kæmper for at undgå skilsmisse. Man siger, at det tager ca. 3 år at komme gennem en skilsmisse og i de år vil der være mange spørgsmål til, hvordan man forholder sig i konkrete problemstillinger. Her kan portalen også hjælpe.

Der opleves at mange bruger hjemmesiden for at undgå skilsmisse. Da de fleste kæmper i årevis for at undgå skilsmissen, vil også denne gruppe anses som værende målgruppen.

Den typiske alder på målgruppen er mellem 36 - 50 år, og der opleves en stort set ligelig fordeling mellem mandlige og kvindlige brugere.

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring er ejerens manglende tid til at udvikle og konstant være i dialog med brugerne.

Der kunne med fordel være tilknyttet en chat-funktion, men igen på grund af tid er dette ikke integreret.

Der kunne ligeledes med fordel afholdes online kurser.

Stærke sider

Domænet er stort set den eneste skilsmisseportal på markedet.

Med en kæmpe mængde struktureret viden og en række opgaver m.v., skiller vi os markant ud ift. konkurrenter.

Typisk skal man have advokatbistand for at få udarbejdet bodelingsoverenskomst og øvrige tilknyttede skilsmisseaftaler, men som medlem kan man downloade skabeloner, som man selv kan udfylde og underskrive.

Ideel køber

Den ideelle køber brænder for at gøre en forskel for mennesker i krise. Har måske allerede klienter, men kan se ideen i at udbygge egen virksomhed med passiv indtjening.

Opstartshjælp

Der kan ydes opstartshjælp efter købers ønske.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1278

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30471

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-10-2018
Udbudspris 290.000 DKK