Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 110.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Skilsmisseraad.dk - Webshop sælges. God månedlig passiv indtjening.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Derudover sælges der bøger, e-bøger, opgaver, skabeloner og personlig rådgivning via webshoppen.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Attraktiv webshop. Sælger medlemskaber, e-bøger, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver og personlig rådgivning.

Fin månedlig passiv omsætning. Webshoppen er startet i 2009, men er i 2018 blevet lagt over på en ny platform.

Alle tekster er opdaterede ift. juridiske ændringer på skilsmisseområdet.

Der kan købes medlemskaber på 3, 6 eller 9 måneder til priser fra 399 - 749. Det mest solgte produkt er et medlemskab på 6 måneder til 499,-.

Indholdet består af mere end 400 A4 siders tekst. Teksten er struktureret i emner Før, under og efter skilsmisse og i kategorier derunder.

Udover tekst er der udarbejdet opgaver, skabeloner m.v. som kunderne får adgang til enten via medlemskab eller via enkeltkøb.

Der medfølger mailchimp nyhedsbrevslister på godt 2.000 modtagere.

Hjemmesiden er før blevet brugt af pressen.

Økonomiske nøgletal

Passiv omsætning ca. 130.000 kr. årligt. Der kan dog forventes en større omsætning, hvis en ny ejer har den nødvendige tid til markedsføring, dialog med pressen m.v.

Produktet

Alt nødvendig viden til både følelser, de praktiske opgaver og de helt grundlæggende aftaler der skal indgås ifm. skilsmisse sælges via medlemskaber. Derudover sælges der bøger, e-bøger, opgaver, skabeloner og personlig rådgivning via webshoppen.

Rådgivning i form af konkret læsbar viden - svarende til ca. 400 A4 sider, samt opgaver der kan løse konkrete problemstillinger, uanset om man kæmper for at redde ægteskabet eller skal have viden og rådgivning til at komme bedst gennem en skilsmisse.

Der kan downloades skabeloner som kan bruges i forbindelse med bodeling, samværsaftale m.v. - alle nødvendige skabeloner til en skilsmisse.

Markedsføringskanaler

Der er basis for at udvikle virksomheden markant, både i forhold til øget pressedækning, onlinekurser, flere e-bøger m.v.
Derudover vil det være oplagt at skabe tilknytning til kommuner, som ofte har svært ved at håndtere borgernes skilsmisse.

Omkostninger

Der er ca. 5-8.000 kr. omkostninger, der er direkte forbundet med at drive webshoppen. Øvrige omkostninger er op til ejeren.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden kan drives fra en hvilken som helst computer i verden.

Virksomhedens historie

Da jeg selv blev skilt, så jeg et hul i markedet. Der manglede struktureret viden både til tiden før, men i høj grad også under og efter skilsmissen.

Det tager ca. 3 år at komme gennem en skilsmisse, og et par år at komme hen til skilsmissen. I begge perioder er der virkelig brug for viden og gode input.

Ideen blev skabt, strukturen blev lagt og gennem ca. 12 måneder blev indholdet skrevet og portalen bygget op. Der har været meget fokus på at skabe tilknytning til pressen, og der er løbende god kontakt og domænet bruges ofte i skilsmissedebatten.

De seneste ti år er der videreudviklet, lavet nye produkter og ikke mindst er portalen blevet lagt fra Typo3 til wordpress i 2017.

Der er løbende søgeordsoptimeret og senest i 2017 i forbindelse med relanceringen på den nye platform, blev der brugt en del penge på SEO.

De senere år har der ikke været hverken den fornødne tid eller lyst til at drive portalen videre, og det er derfor vigtigt for ejeren at portalen overdrages til en ny ildsjæl.

Stærke sider

Domænet er stort set den eneste skilsmisseportal på markedet.

Med en kæmpe mængde struktureret viden og en række opgaver m.v., skiller vi os markant ud ift. konkurrenter.

Typisk skal man have advokatbistand for at få udarbejdet bodelingsoverenskomst og øvrige tilknyttede skilsmisseaftaler, men som medlem kan man downloade skabeloner, som man selv kan udfylde og underskrive.

Opstartshjælp

Der kan ydes opstartshjælp efter købers ønske.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1749

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30913

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-01-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 110.000 DKK