Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Safety-bokse til festival, klar til salg og udlejning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Konceptet er allerede godkendt af Roskilde Festival

Tyveri på festivaller er et KÆMPE problem som alle festivalgæster på et eller andet tidspunkt har haft inde på livet. Dette er et koncept hvor man lejer en sikkerhedsboks og sætter op i sin festival camp. Det tager få minutter, og kan man sikkert efterlade sine værdigenstande. Boksene er sikret både med lås, og med en høj alarm som går i gang hvis nogen forsøger at bryde ind eller flytte boksen. Konceptet er testet og færdigudviklet, hjemmeside og betalingsaftale er klar, Roskilde Festival har allerede sagt ja tak, så alt er klar til at du kan begynde at tage imod bookinger.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen omsætning, da virksomheden ikke er startet op med salg/udlejning, men hvis man følger vores forretnings plan bør man fra 2. år kunne have et overskud på ca. 600.000 pr. sæson hvis man besøger 2-3 festivaler.

Produktet

Produktet findes i 3 størrelser. Den mindste er tiltænkt pung, telefon, tablet m.v. hvor den største kan indeholde sportstasker, musikanlæg, øl/spiritus m.v. Vores tanke med konceptet er, at festival-gæsterne booker boksen i forvejen via hjemmesiden, og når de så ankommer til festivalen kan de afhente den i vores stand på festivalen. Den monteres i lejeren med 4 spyd som skrues i jorden, og det kræver derefter en nøgle og en chip at åbne boksen, uden at alarmen går i gang. Vi har testet systemet med stor succes og lavet brugerundersøgelser som i høj grad efterspørger produktet.

Omkostninger

Vi har kun købt bokse hjem til test og fremvisning (12 bokse i alt) så køber har en omkostning til at bestille det antal bokse hjem fra Kina som skal udlejes. Man kan dog vente med at købe dem til de er booket og man derfor er sikker på at de kan udlejes. Ellers er der kun en udgift til festivalen for leje af stand til ud/ind levering.

Aktiver

Der følger 12 bokse (4 af hver størrelse) og elektronik til 300 bokse med når man køber virksomheden.

Virksomhedens historie

Det er det klassiske iværksætter "eventyr" om en person som oplever et problem, og beslutter sig for at det skal være slut! Jeg har gentagne gange været på festivaller, og igen og igen oplever man at ting og telte bliver rodet igennem når man ikke er i lejren.

Det bevirker at man ikke kan slappe af og nyde det - eller at man skal tage alle værdigenstande med hver gang man forlader lejren - og DET blev jeg træt af. Med en baggrund indenfor elektronik udvikling, udviklede jeg derfor et alarmsystem med både sensor og ryste-alarm, som kan installeres i en safety boks.

Jeg har selv prøvet boksen af på Roskilde Festival og det var mildt sagt en kæmpe succes. ALLE der kom forbi og så den, spurgte hvor de kunne leje den, og for mig er dette et virkelig fedt forretnings koncept fordi det kun kræver arbejde omkring festivalerne, og alligevel er noget man kan leve af - og lige så vigtigt - det er et koncept som gør det rigtige, og giver folk en god oplevelse og tryghed.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1352

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
30071

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
06-06-2018
Udbudspris 95.000 DKK